Υπέρ του Γιάννη ο Ρέμος στη διαμάχη του με την Κατσαΐτη – «Ούτε εγώ θα φορούσα τη φούστα»


Το «θρυλικό» «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο» της Κατερίνας Κούκα, ερμήνευσε στη σκηνή του Fame Story η Ελεάννα, υπό το βλέμμα της ίδιας της ερμηνεύτριας που βρέθηκε στο 10o live του μουσικού reality.

Η Κατερίνα Κούκα, μετά από παρότρυνση του Αντώνη Ρέμου, κάθισε με τους σπουδαστές για να ακούσει την Ελεάννα και ο Νίκος Κοκλώνης με πολύ χιούμορ φώναξε την… Άσπα Τσίνα να βγει στη σκηνή.

«Η δροσιά αυτοπροσώπως. Μια χαρά το τραγούδι, εύγε», είπε η Κατερίνα Κούκα στην Ελεάννα.

poster


Η Ελένη Φουρέιρα πήρε τον λόγο: «Λάμπεις ρε παιδί μου. Εκφραστικά ήσουν πολύ καλύτερη από την προηγούμενη εβδομάδα. Ήσουν μέσα στο τραγούδι , ερμηνευτικά μου άρεσε μόνο το ρεφρέν. Ήσουν εκεί, τα κουπλέ σου δεν ήταν σταθερά, όμως το ευχαριστήθηκα».

«Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά δεν πάτησε πουθενά το κομμάτι. Έχανες και στο ρεφρέν, αλλά τονικά ήταν κάπου αλλού το τραγούδι, κάπου αλλού εσύ. Δεν ήταν καλό για εμένα», είπε ο Light.

«Συμφωνώ με τον Light. Δεν σου έκατσε το τραγούδι. Ενεργειακά ήταν σαν να έκανες ρόλο. Ήταν ξένο πάνω σου. Κάποιες νότες τις σιχαινόσουν, τις απέφευγες», τόνισε ο Γιώργος Αρσενάκος.


Ο Αντώνης Ρέμος είπε από την πλευρά του: «Εγώ άκουσα άλλα πράγματα. Εσύ έκανες ακριβώς αυτό που σου είπε η Κατερίνα. Ήσουν άψογη στο ρεφρέν, σαν να άκουγα την Κατερίνα. Άκουσα ένα πολύ ωραίο τραγουδισμένο ρεφρέν. Ήσουν πάρα πολύ καλή, μια πολύ ωραία εμφάνιση».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- SCREEN/Fame StoryOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!