Ζήνα: «Όταν ήμουν κριτική επιτροπή έπρεπε να πω σε παιδά νηστικά που περίμεναν 12 ώρες, ήσουν εκτός τόνου»


Συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο παραχώρησε η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή τραγουδίστρια άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε για την πορεία της, τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, όπως το νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, καθώς και για το πόσο πολύ την έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία.

«Ακούω με πλήρη κατανόηση και τις δύο απόψεις (για την τεκνοθεσία). Έρχεται η παλιά κοινωνία και κάποια στεγανά με τα οποία μεγαλώσαμε πάρα πολλά χρόνια να βρουν την καινούργια κοινωνία. Κάποιες χώρες είναι πιο εξελιγμένες», ανέφερε αρχικά η Πέγκυ Ζήνα.

«Όλες οι θρησκείες αυτό πρεσβεύουν: την αγάπη. Η αγάπη σημαίνει δέχομαι τον άλλο όπως είναι, με την αλήθεια του. Δεν πρέπει να καταδικάζεις τον άλλο να ζει δυστυχισμένος. Εγώ είμαι στο ενδιάμεσο της κοινωνίας», σημειώνει η τραγουδίστρια.

«Όταν ο Παπακαλιάτης είχε κάνει το «Δυο Μέρες Μόνο» και είχε δύο γυναίκες που μεγάλωναν ένα παιδί και είχα ερωτηθεί για αυτό, είχα πει ότι τη δεδομένη στιγμή δεν συμφωνώ, γιατί δεν είναι έτοιμη η κοινωνία. Το παιδί τότε ένιωθε απομονωμένο. Τώρα λόγω της ενημέρωσης, των social media και της τηλεόρασης το πράγμα έχει εξελιχθεί», αφηγείται η Πέγκυ Ζήνα αμέσως μετά.

«Πιστεύω λοιπόν ότι ανεξαρτήτως φύλου θα πρέπει οι άνθρωποι που αγαπιούνται πραγματικά να μπορούν να είναι βάση νόμου μαζί. Να μοιράζονται την αγάπη τους, τα περιουσιακά τους στοιχεία και….

Δες την συνέχεια εδώ….

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ-whyathens.comOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!