Ζώδια με Αδιαφορία για το Σεξ – Έλλειψη Φαντασίας και Πρωτοβουλία


Παραδοσιακά , ο Σκορπιός θεωρείται το πιο σεξουαλικό ζώδιο, αλλά ποια άλλα ζώδια δεν δίνουν τόση σημασία στο σεξ;

Για ορισμένα ζώδια, ο έρωτας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σχέσης, ενώ για άλλα είναι πιο αδιάφορο. Η αστρολογία επισημαίνει τη σημασία της θέσης των πλανητών Άρη και Αφροδίτης στο ωροσκόπιό μας ως κύριους παράγοντες που διαμορφώνουν τη σεξουαλική συμπεριφορά μας. Υπάρχουν ζώδια που δεν ξεχωρίζουν για τον πάθος τους στο κρεβάτι και δεν εκφράζονται με τον ίδιο αισθησιασμό. Συνήθως, δεν αφιερώνουν τόση προσοχή στη σεξουαλική
εκδήλωση, και αυτά τα ζώδια θεωρούνται ψυχρά στον τομέα του σεξ. Ας δούμε ποια
ζώδια εμφανίζουν αυτήν την τάση:

Υδροχόος:

Ο Υδροχόος δεν θεωρεί το σεξ ως κορυφαία προτεραιότητα. Αντιθέτως, επικεντρώνεται στην μοναξιά του και στη δραστηριότητα του νου. Για αυτό το ζώδιο, το σεξ απλά αποτελεί μια σεξουαλική ενέργεια, χωρίς τον έντονο πάθος και αισθησιασμό. Ο Υδροχόος αποφεύγει την παθιασμένη ανάμειξη και συχνά εμφανίζεται αδιάφορος στον τομέα του σεξ.

Παρθένος:

Ο Παρθένος μπορεί να ανεχτεί μια σχέση χωρίς εντυπωσιακό σεξ, αν ο σύντροφός του τον ικανοποιεί αλλού ή καλύπτει άλλες ανάγκες του. Ο διστακτικός Παρθένος σπάνια συζητά για το σεξ και δεν τονίζει τη σεξουαλική διάσταση της σχέσης. Είναι ντροπαλός από φύσης και επικεντρώνεται στις λεπτομέρειες, καταλήγοντας να χάνει τον αυθορμητισμό του στο σεξ.

Ζυγός:

Ο Ζυγός αναζητά την ηρεμία και την αρμονία στην καθημερινή ζωή. Αυτός είναι ο
πρωταρχικός στόχος του και όχι το σεξ. Ο άνδρας Ζυγός επιθυμεί μια σχέση βασισμένη στην εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία και την ειλικρίνεια. Δεν υποκύπτει σε απερίσκεπτα πάθη και επιλέγει τον σύντροφό του με προσοχή. Συνήθως, επιλέγει ευγενικά και γοητευτικά άτομα, χωρίς έντονα πάθη, όπως αυτός ο ίδιος.

Δίδυμος:

Ο Δίδυμος δίνει έμφαση στην επικοινωνία και το παιχνίδι του φλερτ, αντί για το σεξ. Συχνά, ο αισθησιασμός περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς ο Δίδυμος αποφεύγει να παραμένει για πολύ καιρό στο κρεβάτι. Ο Δίδυμος έχει την ικανότητα να γοητεύει με τα λόγια του και τη συμπεριφορά του. Έτσι, ο σύντροφός του συχνά αναμένει μια εκρηκτική εμπειρία στο σεξ, αλλά τελικά αντιμετωπίζει κάτι εντελώς διαφορετικό, χωρίς το πάθος που περίμενε.

Αιγόκερως:

Ο συντηρητικός Αιγόκερως δεν είναι ευαίσθητος και πληθωρικός στο σεξ. Η λογική του υπερισχύει, εμποδίζοντάς τον να εκδηλώσει φαντασία και να πάρει πρωτοβουλίες στο κρεβάτι. Πολλές φορές φαίνεται απομακρυσμένος από τον σεξουαλικό τομέα και δυσκολεύεται να εκφράσει τον εαυτό του με πάθος. Η ψυχρή του λογική επηρεάζει αρνητικά την αίσθηση της φαντασίας και την εκδήλωση του πάθους στο σεξ. Αυτά τα ζώδια δείχνουν ότι οι αντιλήψεις τους για το σεξ διαφέρουν από τις συνηθισμένες προσδοκίες, καθιστώντας τους λιγότερο πάθος-κεντρικούς στη σεξουαλική σχέση.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!