Ζυγός με Καρκίνο


Σκεφτείτε το δύο φορές προτού ξεκινήσετε αυτή τη σχέση. Μπορεί να δουλέψει αν προσπαθήσετε, αλλά ίσως ανακαλύψετε πως οι διαφορές στην ιδιοσυγκρασία σας είναι τόσο μεγάλες που δεν μπορείτε να τις γεφυρώσετε. Γιατί; Αρχικά, ο Καρκίνος είναι άνθρωπος που αγαπά το σπίτι ενώ εσείς θέλετε να βγαίνετε έξω όσο το δυνατόν περισσότερο. Λατρεύετε τις νέες εμπειρίες και να γνωρίζετε κόσμο, ενώ εκείνος βρίσκει πως αυτός ο τρόπος ζωής είναι χάσιμο χρόνου.
Η ανάγκη του Καρκίνου για οικογενειακή ζωή, θα σας κολλήσει στον τοίχο. Πολλοί Καρκίνοι κυκλοφορούν με ένα παλαιομοδίτικο όραμα για το πώς πρέπει να είναι μία οικογένεια, και στην αρχή της σχέσης μπορεί να μην το καταλάβετε. Όμως, ένα στοργικό, ζεστό και φιλόξενο σπιτικό, είναι κάτι που το θέλετε και οι δύο, έτσι τουλάχιστον αυτό είναι κάτι το θετικό. Η διαφορά είναι πως εσείς θέλετε να ψυχαγωγείτε φίλους, ενώ εκείνοι την οικογένειά τους.
Δεύτερον, είστε ζώδιο του Αέρα –αναλυτικοί, επικοινωνιακοί και πνευματικοί άνθρωποι. Ο σύντροφός σας, από την άλλη μεριά, είναι ζώδιο του Νερού, γεμάτος συναισθηματισμό, ρομάντζο και αισθήματα. Τώρα, αυτό μπορεί να σας φανεί πολύ ωραίο στην αρχή, αλλά μετά από καιρό, θα βρείτε την συνεχόμενη αλλαγή διάθεσης του Καρκίνου, ανυπόφορη. Ένας Ιχθύς ή ένας Σκορπιός ίσως έχει την υπομονή και το ένστικτο να καταλάβει τον Καρκίνο ολοκληρωτικά, αλλά εσείς ύστερα από λίγο καιρό δεν θα έχετε τη δύναμη ή το ενδιαφέρον να καταλάβετε τι του συμβαίνει.
Σεξουαλικά, ο Καρκίνος είναι αρκετά ταλαντούχος. Θα σας γεμίσει με ρομαντικές χειρονομίες. Στην αρχή αυτό θα είναι υπέροχο, καθώς οι Καρκίνοι είναι όνειρο στο κρεβάτι. Όμως, αργότερα γίνονται αρκετά κτητικοί και ζηλιάρηδες, με αποτέλεσμα να απαιτούν να τους εξηγήσετε λεπτομερώς το πρόγραμμά σας. Ο σύντροφός σας θα αναρωτιέται γιατί δεν μπορείτε να είστε περισσότερο συναισθηματικοί και συμπονετικοί απέναντί του, και εσείς θα αναρωτιέστε γιατί δεν μπορεί να είναι περισσότερο λογικός και να σας αφήσει να ζήσετε τη ζωή σας.
Αν είστε ερωτευμένοι με έναν Καρκίνο, ίσως υπάρχουν πλανήτες στο ωροσκόπιό σας, που να ταιριάζουν απόλυτα με εκείνον –για αυτό μην χάνετε τις ελπίδες σας. Ακόμα και αν δεν υπάρχουν τέτοιο πλανήτες, υπενθυμίστε στον εαυτό σας πως η αστρολογία δεν είναι η μοίρα. Αν αγαπάτε πραγματικά κάποιο, δεν υπάρχουν εμπόδια που να σας χωρίζουν.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u