Ζυγός με Λέοντα


Αυτός είναι ένας κλασικός συνδυασμός, και μακροχρόνια αποτελεί σίγουρη επιτυχία!
Και οι δύο λατρεύετε να ετοιμάζεστε και να βγαίνετε κάθε βράδυ, για να δείτε και να σας δουν σε όλα τα κοινωνικά γεγονότα, καθώς και να δημιουργείτε τα μεγαλύτερα και καλύτερα πάρτι. Το να επισκέπτεστε πολιτισμικά γεγονότα και να ανακαλύπτετε καινούρια εστιατόρια αναζωογονεί και τους δυο σας.
Μπορείτε να μοιραστείτε μία πολύ καλή ζωή μαζί. Το πρόβλημα είναι όμως πως κανείς από τους δύο, δεν έχει την τάση να αποταμιεύει για τις δύσκολες μέρες, με αποτέλεσμα να μένετε πολλές φορές ξεκρέμαστοι. Όμως, το σίγουρο είναι πως η ζωή σας θα είναι αρκετά διασκεδαστική.
Σεξουαλικά, ο Λέων, σαν ζώδιο της Φωτιάς, φέρνει το πάθος στο δικό σας αέρινο ζώδιο. Πολύ συχνά επιτρέπετε στο μυαλό σας να κυβερνά τη καρδιά, και ο Λέων είναι σίγουρο πως αυτό μπορεί και θα το αλλάξει. Ο Λέων είναι ζεστός, κοινωνικός, ενθουσιώδης και κομψός, έτσι θα τραβήξει γρήγορα τη προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Η ισχυρή τους αυτοπεποίθηση θα σας εντυπωσιάσει, όπως επίσης και η σεξουαλικότητά τους.
Οι Λέοντες κατέχουν την τέχνη της αποπλάνησης και δεν τους αρέσει να παίρνουν τον εύκολο δρόμο. Πιστεύουν πως ο έρωτας είναι μία από τις χαμένες τέχνες, και ευχαριστούν το Θεό για αυτό! Έχουν ένα δυνατό, σίγουρο στυλ στο κρεβάτι, και ταυτόχρονα είναι παιχνιδιάρηδες, έτσι σύντομα θα πέσετε στα δίχτυα αυτού του παθιασμένου θεού του έρωτα. Καθώς σαν Ζυγοί δίνετε μεγάλη σημασία στην εμφάνισή σας, δεν πρόκειται να υπάρξουν παλιά μπλουζάκια στο κρεβάτι σας.
Επίσης οι Ζυγοί τείνουν να μεγαλώνουν αργά, με αποτέλεσμα να αργούν να βγάλουν ρυτίδες, πράγμα που θα κρατήσει το ενδιαφέρον του Λέοντα αμείωτο. Ο σεβασμός που δείχνετε στον εαυτό σας θα παρατηρηθεί και θα εκτιμηθεί από τον Λέοντα εραστής σας.
Αυτός ο συνδυασμός είναι σίγουρα μια επιτυχία, για αυτό μην το σκεφτείτε δεύτερη φορά. Δώστε του μία ευκαιρία και δεν θα χάσετε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u