Ζυγός με Τοξότη


Αυτός ο συνδυασμός έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Ο Ζυγός και ο Τοξότης μοιράζονται τον ίδιο ρυθμό καθώς έχουν και οι δύο αισιόδοξες προσωπικότητες. Σαν Ζυγοί, σας αρέσει να συναντάτε καινούριους ανθρώπους και να φτάνετε πολύ μακριά έξω από τον κύριο κοινωνικό σας κύκλο, έτσι ώστε να γνωρίζετε καινούριους φίλους και να βιώνετε καινούριες εμπειρίες. Σας αρέσει να διασκεδάζετε, και ο Τοξότης λατρεύει τα ταξίδια.
Μπορείτε ο ένας να πείσετε εύκολα τον άλλον να σας ακολουθήσει στις δραστηριότητές σας με ένα μόνο νεύμα!

Θα δυσκολευτείτε όμως με την αμεσότητα του Τοξότη. Πολλές φορές η σκληρή τους ειλικρίνεια θα απαιτεί από εσάς να φοράτε αδιαπέραστη πανοπλία!
Ο Ζυγός που κυβερνά τις σχέσεις, έχει σαν στόχο τον γάμο, έτσι άλλο ένα σημείο που θα αντιμετωπίσετε προβλήματα αργότερα, είναι όταν εσείς θα είστε έτοιμοι για γάμο. Θα συνειδητοποιήσετε πως ο σύντροφός σας δεν θα αισθάνεται το ίδιο έτοιμος.
Μην το πάρετε όμως προσωπικά. Ο Τοξότης πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρος πως με τη δέσμευσή του δεν θα χάσει ούτε την ατομικότητά του ούτε την αυτονομία του. Του αρέσει να ζει ελεύθερα χωρίς περιορισμούς. Μόλις σιγουρευτούν πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί μαζί σας, τότε θα είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί σας.
Εντωμεταξύ, η σεξουαλική σας ζωή θα είναι ζωντανή και διασκεδαστική, και το καλύτερο είναι πως θα παραμείνει έτσι για χρόνια! Ο Τοξότης απολαμβάνει ιδιαίτερα να κάνει έρωτα στο ύπαιθρο, κάτω από τα αστέρια, και αυτό δεν σας ενοχλεί, αρκεί να μην χρειαστεί να πάρετε κάποιο πολύ μεγάλο ρίσκο.
Κρατήστε τον Τοξότη σας και περιβάλετέ τον με την αγάπη και τη στοργή σας. Μην απειλήσετε την ελευθερία του και σίγουρα θα αποδειχθεί ο κατάλληλος σύντροφος για εσάς.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!