Αντίθεση Ήλιου – ανάδρομου Πλούτωνα, Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή …


Πόσες φορές έχουμε δει δίπλα μας ανθρώπους να φτάνουν  ένα σταυροδρόμι που πρέπει να επιλέξουν πως θα προχωρήσουν στην συνέχεια, ενώ άλλες, μετά από ένα διάστημα πολύ δύσκολων καταστάσεων καταφέρνουν να αναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες τους. Σε ένα τόσο κομβικό σημείο  θα βρεθούμε κάποιοι από εμάς αυτές τις ημέρες, αιτία για όλη αυτή την κατάσταση θα είναι στις 20/07  η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (27ο 21’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα βιώσουμε  μια εσωτερική αλλά και εξωτερική ένταση, καθώς θα  συνειδητοποιήσουμε, όσο και αν δεν το θέλουμε,   ότι ήρθε η στιγμή  να αφήσουμε στην άκρη τους ενδοιασμούς και τις δειλίες, και να προχωρήσουμε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα τόσο στην προσωπική μας ζωή και στις  σχέσεις  μας , όσο και στις συνεργασίες μας, δίνοντας τέλος σε οτιδήποτε  παλιό ή φθαρμένο και να κάνουμε μια νέα αρχή. Επίσης,  θα ανακαλύψουμε  το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας, ενώ δεν θα διστάσουμε να συγκρουστούμε εάν χρειαστεί για να προστατεύσουμε τα κεκτημένα μας.

Από την άλλη πλευρά δεν θα διστάσουμε να συμπεριφερθούμε χειριστικά στους άλλους στην προσπάθεια μας να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε όμως, είναι το κλείσιμο ενός κύκλου είναι μόνο η αφορμή για να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο. Σε κοσμικό επίπεδο, είναι πιθανό να έχουμε έντονα γεωφυσικά φαινόμενα.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο  Πλούτωνα θα  επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα  μέσα του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ιδιαίτερα για τους Καρκίνους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, η φετινή γενέθλια χρονιά τους, θα είναι χρονιά καθοριστικών αλλαγών για την ζωή τους. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 7 ημέρες -/+

Τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους αναγκάσει να προχωρήσουν σε ουσιαστικές αλλαγές στην ζωή τους, αφήνοντας πίσω τους οτιδήποτε παλιό και μη λειτουργικό. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα αναγκαστούν να ρίξουν τους τίτλους του τέλους σε  μια συνεργασία, όχι με ήρεμο τρόπο, που δεν τους δίνει πλέον περιθώρια εξέλιξης  ή που είναι τοξική και να κάνουν μια νέα αρχή στην καριέρα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η στιγμή δώσουν τέλος σε μια  σχέση που τους πληγώνει και μένουν σε αυτή από  συνήθεια ή ανασφάλεια, και να είναι σίγουροι πως σύντομα θα αναγεννηθούν συναισθηματικά,

Τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα λειτουργήσει προς όφελος τους, αφού θα τους τους βοηθήσει να αντιληφθούν ποια άτομα από το χώρο  τους στην δουλειά τους ή από το  φιλικό τους κύκλο, όχι μόνο δεν είναι αυτοί που φαίνονται, αλλά στην πραγματικότητα είναι εχθροί τους. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα  συμπεριφερθούν χειριστικά στους συναδέλφους τους, έχοντας ως απώτερο στόχο να πετύχουν τους στόχους τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα συνεχίσουν να κρατούν ένα μέρος της προσωπικής τους ζωής κρυφό.

Τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει αντιμέτωπους με τους κρυφούς τους φόβους και τις ανασφάλειες τους, είτε αυτές είναι  συναισθηματικές είτε είναι οικονομικές. Μέσα από αυτή την δύσκολη και αρκετά επίπονη διαδικασία μπορούν να τα καταφέρουν και να αλλάξουν ουσιαστικά την ζωή τους, δουλέψουν σκληρά με τον εαυτό τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα  περάσουν από πολλά σκαμπανεβάσματα τα οποία θα δοκιμάσουν τις σχέσεις τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα θα νιώθετε ενθουσιασμένοι και φορτωμένοι ενέργει ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 28 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 28/4 έως 5/5 Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Με πολλές και σημαντικές πλανητικές μετακινήσει ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με τους ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πάρ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 25 Aπριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα ενδέχεται να αντιμετωπίσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!