Αιγόκερως με Καρκίνο


Ο Καρκίνος σύντροφός σας απέχει έξι μήνες από την ημερομηνία γέννησής σας.

Οπότε είτε θα συμπληρώνει την προσωπικότητά σας, είτε θα είναι ακριβώς αντίθετος από εσάς. Εν ολίγοις, αυτός ο συνδυασμός θα είναι είτε τέλειος είτε πανδαιμόνιο.

Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από εσάς.Ας ρίξουμε μια ματιά στα υπέρ και τα κατά. Το ζώδιό σας κυβερνά τον 10ο Οίκο του Ωροσκοπίου. Άρα, είστε ιδιαίτερα φιλόδοξοι και ελπίζετε να πετύχετε μία υπεύθυνη ηγετική θέση.

Τα πηγαίνετε πολύ καλά σε μεγάλες οργανώσεις και στην πολιτική, πράγματα στα οποία οι υπόλοιποι άνθρωποι δυσκολεύονται. Καταλαβαίνετε πολύ καλά την αλυσίδα της ιεραρχίας. Το ζώδιό σας είναι γήινο, άρα πρακτικό.

Ο Καρκίνος, σαν συναισθηματικό υδάτινο ζώδιο είναι πολύ διαφορετικός από εσάς.

Ο φυσικός τομέα του Καρκίνου είναι το σπίτι και η οικογένεια. Δουλεύει σκληρά στη δουλειά του, αλλά δεν υποστηρίζει την μονόπλευρη προσπάθεια που κάνετε εσείς.

Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να είναι θεϊκός όμως, καθώς ο Καρκίνος θα φροντίζει εσάς και τα παιδιά σας και θα σας παρέχει τον τύπο της ζωής που ονειρεύεστε, χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για το πώς θα χωρέσει στο πρόγραμμά σας.

Καθώς η εργασία έχει μεγάλη σημασία για εσάς, δεν έχετε πολύ χρόνο για τα υπόλοιπα!Το πρόβλημα ανάμεσα σε εσάς τους δύο θα έχει να κάνει με το χρόνο που περνάτε χώρια από το σύντροφό σας.

Ο Καρκίνος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί βρίσκετε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον στη δουλειά σας, και αν αναστατωθεί, η διάθεσή του πέφτει κατακόρυφα. Εσείς από την άλλη μεριά, που θεωρείτε την επικέντρωση του Καρκίνου στο σπίτι και στην οικογένεια εμμονή, θα πιστεύετε πως εκείνος ξοδεύει υπερβολικά πολύ χρόνο σε αυτό τον τομέα.

Οι Αιγόκεροι εκτιμούν επίσης την οικογένεια, έτσι θα έχετε τη θέληση να επισκέπτεστε τα πεθερικά σας μία στο τόσο, καθώς βλέπετε το όφελος στην διατήρηση των παραδόσεων. Σας αρέσει να μιλάτε με μεγαλύτερους ανθρώπους για τη ζωή και για τότε που ήταν νέοι.

Θεωρείτε συναρπαστική την ιστορία –και εύκολα μπορείτε να γράψετε οικογενειακές βιογραφίες. Ο Καρκίνος μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό, και ίσως ακόμα να ψάξει να σας βρει παλιές φωτογραφίες.

Είστε πολύ πιο πρακτικοί από το σύντροφό σας και έχετε ταλέντο στα οικονομικά.

Και ο Καρκίνος, όμως, δεν είναι σπάταλος, κάνει οικονομία και χρησιμοποιεί το εισόδημά του σοφά. Αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο έχετε πολλά κοινά.

Ο Καρκίνος είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός, σε σχέση με εσάς, και ίσως θεωρεί πως είστε απόμακροι. Του αρέσουν οι συχνές επιδείξεις στοργής. Όταν μιλάμε για σεξ όμως, είστε και οι δύο συναισθηματικοί.

Στην πραγματικότητα, είναι δύσκολο να φτάσετε την συναισθηματική ζέστη του Καρκίνου. Ο Καρκίνος θέλει να βλέπει πυροτεχνήματα όταν κάνει έρωτα. Θέλει να έχει την ολοκληρωτική προσοχή σας και με το δίκιο του.

Ο Καρκίνος θα σας αγαπήσει με ένταση και θα σας συναρπάσει. Υπάρχουν Αιγόκεροι που βρίσκουν αυτό το τύπο του έρωτα αποπνικτικό, αλλά είναι μειοψηφία. Η σχέση αυτή θα είναι δυνατή και υγιής, και ο ένας θα δίνει στον άλλον αυτό που του λείπει.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!