Αιγόκερως με Λέων


Αυτή η σχέση, αστρολογικά δεν ταιριάζει, καθώς εσείς είστε ζώδιο της Γης και ο σύντροφός σας, ο Λέων ζώδιο της Φωτιάς.

Η Γη συνήθως σβήνει τη φωτιά, αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά αυτή την ένωση, θα εκπλαγείτε από τις ομοιότητες ανάμεσα στις προσωπικότητές σας.

Και στους δύο αρέσει να κοινωνικοποιήστε, αν και ο Λέων ίσως είναι λίγο υπερβολικός στην εξωστρέφειά του, ενώ ο Αιγόκερως, κατά κανόνα, είναι πιο συνεσταλμένος. Εσείς οι δύο κοινωνικοποιήστε για διαφορετικούς λόγους: χρειάζεστε ευρύ κύκλο για να προχωρήσετε, αλλά ο Λέων θέλει απλά να διασκεδάζει.

Και οι δύο ντύνεστε όμορφα και πηγαίνετε σε πολλών ειδών πολιτισμικές εκδηλώσεις, και ο Λέων θα σας βγάλει έντονα αυτό το στοιχείο της προσωπικότητάς σας. Σε αντάλλαγμα, εσείς θα προσγειώσετε τον Λέοντα και θα του υπενθυμίζετε πως δεν είστε βασιλιάδες.

Ο Λέοντες δεν είναι ιδιαίτερα ευέλικτοι ούτε πρακτικοί –δύο χαρακτηριστικά που θα σας βγάζουν εκτός εαυτού.

Εκείνος θα σας θεωρεί ιδιαίτερα σοβαρούς όσον αφορά τη δουλειά σας. Και πάλι, αν υπάρχει έρωτας, είναι θέματα που μπορείτε να λύσετε.

Στο κρεβάτι, ο Λέων θέλει να νιώθει πως τον λατρεύουν, ενώ εσάς σας αρέσει να τον εξυπηρετείτε σε αυτό τον τομέα.

Ο Λέων θα κάνει τα ερωτικά σας παιχνίδια εορταστικά, προσθέτοντας σαμπάνιες, λουλούδια, σοκολάτες, πολυτελή σεντόνια και σέξι δώρα, όπως εσώρουχα. Έχετε μία υγιή ανάγκη για σεξ, και το ίδιο ισχύει για τον Λέων.

Αν εσείς οι δύο κάνετε παιδιά, ο Λέων θα είναι υπέροχος γονέας- θα ενδιαφέρεται, θα ασχολείται με τα πάντα και θα θέλει να παρέχει τα πάντα στα παιδιά του. Το ίδιο και εσείς. Ο Αιγόκερως σέβεται τους δεσμούς της οικογένειας. Και οι δύο θα γίνετε ακόμα καλύτεροι όταν τα παιδιά μεγαλώσουν λίγο.

Μέχρι τη στιγμή που θα φύγουν από το σπίτι, θα είστε σε άψογη φόρμα, και θα έχετε κάνει τις οικονομίες που πρέπει για να τα βοηθήσετε να φτιάξουν το μέλλον τους.Ακόμα και αν το πείσμα του Λέοντα μπορεί να σας τρελάνει, έχετε πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Έτσι, αν θέλετε η σχέση αυτή να δουλέψει, είναι στο χέρι σας!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u