Αιγόκερως με Παρθένο


Αν υπάρχει τέλειος συνδυασμός, τότε τον βρήκατε!

Βρήκατε τον σύντροφο που δεν θα σας ρωτά συνεχώς γιατί πρέπει να δουλεύετε τόσο πολύ. Ο Παρθένος είναι εργασιομανής όπως και εσείς. Είστε και οι δύο ζώδια της Γης, και συνδέεστε σε ένα αρχέγονο επίπεδο.

Εσείς οι δύο πρέπει να υπενθυμίζετε ο ένας στον άλλον πως πρέπει να γυρίζετε σπίτι νωρίς ή πως πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από τον υπολογιστή μία στο τόσο, για να απολαύσετε λίγο καυτό, γήινο, αισθησιακό σεξ!

Η Παρθένος συχνά απεικονίζεται σαν τη κοσμική βιβλιοθηκάριο, με μαλλιά μαζεμένα κοτσίδα και γυαλιά. Μην απατάστε.

Ο Παρθένος μπορεί να είναι ένα από τα πιο σέξι πλάσματα στο σύμπαν.

Επειδή επικοινωνούν με ακρίβεια, ξέρουν πώς να ικανοποιηθούν σεξουαλικά –και πώς να ικανοποιήσουν.

Η δύναμη της ένωσής σας βρίσκεται στην ικανότητά σας να μοιράζεστε το όραμά σας για το μέλλον και να το κάνετε πραγματικότητα.

Με δύο γήινα ζώδια μαζί, έχετε στόχους, προθεσμίες και ανταμοιβές σαν κίνητρα για να πλησιάζετε συνεχώς τους στόχους σας αυτούς. Η ασφάλεια είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς, και με τον Παρθένο σύντροφό σας, η επιτυχία είναι δεδομένη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u