Αιγόκερως με Ζυγό


Αυτός δεν είναι ένας κλασικός αστρολογικός συνδυασμός, αλλά επειδή έχετε κάποια κοινά.

Ίσως μπορέσετε να κάνετε τη σχέση αυτή να δουλέψει. Ίσως έχετε κάποιους πλανήτες στους χάρτες σας που να σχετίζονται όμορφα ο ένας με τον άλλον.

Και οι δύο είστε πολυάσχολοι και έχετε αρκετή ενέργεια, αν και ο Ζυγός θα θέλει να βγαίνει πολύ περισσότερο από εσάς. Οι Ζυγοί ξέρουν τους πάντες και θα σας συστήσουν σε μερικούς απίθανους ανθρώπους.

Σαν Αιγόκερως, πάντα ψάχνετε τρόπους να διευρύνετε τους φιλικούς και επαγγελματικούς κύκλους, έτσι θα απολαύσετε αυτό το χαρακτηριστικό του Ζυγού. Ο Ζυγός είναι ο άρχοντας της διπλωματίας και της γοητείας και θα σας βοηθήσει αρκετά στους επαγγελματικούς σας στόχους αν τον αφήσετε.

Ο Αιγόκερως και ο Ζυγός είναι θεμελιώδη ζώδια, έτσι και στους δύο αρέσει να κινούν τα νήματα καθώς και οι αλλαγές.

Ο Ζυγός έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη η οποία δείχνει με λεπτότητα τη δύναμή του. Με την γοητεία τους αυτή οι Ζυγοί είναι γνωστό πως έχουν τη δύναμη πίσω από κάθε θρόνο.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε δυσκολίες, η πρώτη θα έρθει όταν ο Ζυγός παραπονεθεί ό, τι δουλεύετε υπερβολικά. Ίσως απαντήσετε πως συνεισφέρετε στον τρόπο ζωής του Ζυγού κερδίζοντας αρκετά χρήματα και πως θα πρέπει να υπάρξει κατανόηση.

Οι Ζυγοί είναι τόσο καλοί στη δικτύωση που μπορούν να σας δείξουν πώς να προχωρήσετε μπροστά χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν το χάρισμά τους αυτό σε οποιαδήποτε περίσταση. Και πάλι, ίσως αρχίσετε να ζητάτε έναν πιο ικανό σύντροφο και να αναρωτιέστε γιατί σας χρειάζεται συνέχεια δίπλα του.

Όμως, ο Ζυγός είναι το ζώδιο της συντροφικότητας και του γάμου, και νιώθει μισός χωρίς ένα σύντροφο για να αλληλεπιδρά σε καθημερινή βάση. Όμως, αφού τους αρέσει να είναι παντρεμένοι, δεν πρόκειται να σας αφήσουν εκτός αν η σχέση σας πάρει τη κάτω βόλτα.

Άλλο ένα πρόβλημα είναι πως ο Ζυγός δεν είναι τόσο πρακτικός και προσγειωμένος όπως εσείς. Είστε συγκεντρωμένοι, φιλόδοξοι και αποφασιστικοί. Ο Ζυγός σύντροφός σας φαίνεται πως είναι εκτός χρόνου και ίσως να μην έχει την ίδια ανάγκη για μία ισχυρή και σταθερή βάση.

Ίσως νιώσετε πως αρνείται να χρησιμοποιήσει τα έμφυτα ταλέντα του.

Εν καιρώ, όταν η ζωή προσθέσει περισσότερες ευθύνες στους ώμους σας, αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει απογοήτευση ή θυμό.Σεξουαλικά, είστε σε πολύ καλό σημείο.

Ενώ ο Ζυγός είναι περισσότερο πνευματώδης παρά σωματικός, μπορείτε εύκολα να τον φτάσετε στην κορύφωση. Το καλό σεξ δεν αποτελεί πρόβλημα για εσάς τους δύο! Οι Ζυγοί είναι γνωστοί για τη διατήρηση του καλού τους παρουσιαστικού μέχρι μεγάλη ηλικία, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως η εμφάνιση του συντρόφου σας αρχίσει να αλλάζει αισθητά.

Ακόμα και μετά από πολλά χρόνια γάμου, ο κυβερνήτης του συντρόφου σας, η Αφροδίτη, θα συνεχίσει να φλερτάρει μαζί σας και να κρατά τη φωτιά του πάθους σας άσβεστη.Αυτός ο συνδυασμός έχει 50% πιθανότητες επιτυχίας.

Αν και ο ένας θα θέτετε εμπόδια στον άλλον, αν κινηθείτε αργά θα καταφέρετε να νιώσετε καλύτερα ο ένας με τον άλλον. Στο τέλος θα αποφασίσετε πως ο Ζυγός είναι ο κατάλληλος για εσάς. Ίσως έχετε και τους σωστούς πλανήτες στις σωστές θέσεις και αποφύγετε αρκετά προβλήματα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!