Αντίθεση Αφροδίτης – ανάδρομου Πλούτωνα, Μοιραίες καταστάσεις στην ζωή μας ..


Κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή, και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να φοβόμαστε. Ωστόσο, πριν απολαύσουμε την μαγεία της καινούργιας αρχής είναι σημαντικό να τακτοποιήσουμε οριστικά και αμετάκλητα τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν.  Αυτό είναι κάτι που θα συμβεί στις 09/08, όταν η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου θα βρεθεί απέναντι και θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 53’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα φτάσουμε σε  οριακές καταστάσεις στην προσωπική μας ζωή, ενώ δεν θα διστάσουμε να χρησιμοποιήσουμε το συναίσθημα για να χειραγωγήσουμε τις αποφάσεις του συντρόφου μας. Επίσης, οι σχέσεις που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες θα χαρακτηριστούν μοιραίες και σε αυτές τα κυρίαρχα στοιχεία τους θα είναι το πάθος η  εξάρτηση, η οποία εκτός από συναισθηματική είναι πολύ πιθανό να είναι και  οικονομική.

Αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα  δώσουν οριστικό τέλος σε μια σχέση η οποία είναι τοξική και ουσιαστικά τους πληγώνει , ενώ από την άλλη πλευρά αρκετοί θα είναι και αυτοί θα συμπεριφερθούν με κτητικότητα στο ταίρι τους με αποτέλεσμα  να έχουμε και αρκετές  σκηνές  ζηλοτυπίας. Σε κοσμικό επίπεδο, θα δούμε να παίζονται γύρω μας  παιχνίδια εξουσίας , ενώ δεν θα λείψουν οι εντάσεις ανάμεσα σε κράτη που έχουν κοινά συμφέροντα.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα  του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 6 ημέρες -/+

Τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα τους αναγκάσει να αφήσουν στην άκρη τους ενδοιασμούς στις επαγγελματικές τους σχέσεις και να δώσουν τέλος σε μια συνεργασία η οποία πλέον δεν είχε να τους προσφέρει τίποτα.  Σε ότι αφορά την  προσωπική τους ζωή, θα υπάρξουν αρκετοί καυγάδες και σκηνές ζηλοτυπίας, οι οποίες μπορεί να είναι η αφορμή για να δώσουν νέα πνοή και πάθος στην σχέση τους, με την προϋπόθεση ότι δεν θα φτάσει η κατάσταση στα άκρα, ενώ από την άλλη πλευρά, αρκετοί είναι αυτοί που θα πάρουν την απόφαση να ρίξουν τους τίτλους του τέλος σε μια σχέση που πλέον έχει γίνει τοξική. Για τους αδέσμευτους τα πράγματα θα είναι λίγο καλύτερα, αφού είναι πιθανό να ζήσουν παθιασμένο έρωτα  καλοκαιρινό έρωτα.

Τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα τους παρασύρει σε παρασκηνιακές κινήσεις  στην προσπάθεια να προωθήσουν τα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα ανακαλύψουν ποιοι συνάδελφοι βάζουν εμπόδια στο δρόμο τους. Επίσης αυτές τις ημέρες θα έχουν και αρκετό άγχος με αποτέλεσμα να έχουν και αρκετές συναισθηματικές διακυμάνσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί θα είναι αυτή που θα αφήσουν την ζήλεια να τους επηρεάσει την ψυχολογικά, ενώ άλλοι θα πάρουν την απόφαση και να αλλάξουν επάνω τους ότι δεν τους αρέσει.

Τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα τους ωθήσει να αναθεωρήσουν τα μελλοντικά τους σχέδια και να προχωρήσουν σε νέες συμμαχίες μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, επίσης, αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα προχωρήσουν σε ξεκαθαρίσματα των φίλων τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό μετά από ένα χωρισμό να γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους σε ένα φιλικό κάλεσμα, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό ένας φίλος τους, μετά από ένα καυγά, να γίνει ο σύντροφος της ζωή τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!