Αντίθεση Ερμή- ανάδρομου Πλούτωνα, Το παρασκήνιο καλά κρατεί …


Αυτό που παρατηρούμε αυτές τις ημέρες γύρω μας είναι να υποβόσκει μια περίεργη ένταση, την οποία καλό θα ήταν όλοι μας να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να εκτονωθεί ανώδυνα. Στις 18/07 ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (27ο 24’) και αυτό θα δυσκολέψει αρκετά την  κατάσταση που μπορεί να υπάρχει.

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα, είναι πιθανό σε ορισμένες περιπτώσεις η  κατάσταση να φτάσει στα άκρα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αντιπαλότητες και εντάσεις όχι μόνο στις προσωπικές και φιλικές μας σχέσεις, αλλά κυρίως κατά την διάρκεια των  επαγγελματικών μας συζητήσεων. Επίσης αρκετοί θα εκδηλώσουν πεσιμιστικές τάσεις ή καταθλιπτικές συμπεριφορές.

Ενώ από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εμάς  δεν θα διστάσουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για  να ασκήσουμε τον έλεγχο ή να χειραγωγήσουμε τους συνομιλητές μας, χωρίς να διστάσουμε παράλληλα  να του κάνουμε βιτριολικά σχόλια και παρατηρήσεις που θα τους  φέρουν σε δύσκολη θέση και  θα τους  στεναχωρήσουν. Επίσης, αυτές ημέρες πολύ θα κινηθούν παρασκηνιακά , ενώ κάποιοι δεν θα διστάσουν με πλάγιο τρόπο να βρεθούν κοντά σε άτομα που βρίσκονται σε θέσεις ισχύος.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι εκτός από το παρασκήνιο, όπου συμμετέχει ο Πλούτωνας δημιουργείτε ένα κλίμα έντονης καχυποψίας και επιφυλακτικότητας, ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχουν και σημαντικές αποκαλύψεις, τις οποίες κάποιοι από εμάς δεν θα διστάσουμε να χρησιμοποιήσουμε,  εάν αυτό μας εξυπηρετεί.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα  μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεση που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, για άλλη μια φορά θα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα σας πιέσει συναισθηματικά , καθώς συνειδητοποιείται ότι ένας κύκλος τόσο στην  καριέρα όσο και στην προσωπική σας ζωή πρέπει να κλείσει, αφού δεν προχωρά  όπως εσείς θέλετε. Επίσης,  είναι πιθανό να έρθετε απέναντι από σημαντικές  αποκαλύψεις, ενώ αυτή τη φορά είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε τίποτα να πάει στην τύχη του και να κάνετε μια νέα αρχή με τους ανθρώπους που έχουν αποδείξει την αξία τους.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, ευνοεί το  παρασκήνιο, γι’ αυτό και αρκετοί από εσάς δεν θα διστάσετε να κινηθείτε παρασκηνιακά για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια ή να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες που θα σας έρθουν για να πολεμήσετε τους επαγγελματικούς σας εχθρούς. Φυσικά δεν θα διστάσετε να κινηθείτε με πλάγιους τρόπους και να χειραγωγήσετε τις σκέψεις και τις αποφάσεις των δικών σας ανθρώπων αλλά και των συνεργατών σας.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα επηρεάσει την διάθεση σας δημιουργώντας αρκετά  σκαμπανεβάσματα που έχουν σχέση είτε με την συμπεριφορά των συναδέλφων σας και το κλίμα που υπάρχει στην δουλειά σας, είτε γιατί νιώθετε ότι δεν εξελίσσεστε. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε αρκετές φορές αυτές τις ημέρες αντιμέτωποι με τις συναισθηματικές και τις οικονομικές σας ανασφάλειες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!