Αντίθεση Ερμή – ανάδρομου Ποσειδώνα, Προσέχουμε τις ψεύτικες ειδήσεις ..


Στην εποχή μας, η πρόσβαση στην πληροφορία είναι πάρα πολύ εύκολη, ωστόσο, κάποιες φορές είναι πιθανό να πέσουμε θύματα ψευδών ειδήσεων. Αυτές τις ημέρες, και συγκεκριμένα στις 21/08,  ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς  (24ο 44’), καλό είναι πριν πιστέψουμε κάτι να το διασταυρώσουμε.

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, είναι πιθανό να πέσουμε θύματα ψευδών ειδήσεων, γι’ αυτό καλό θα ήταν να έχουμε τα  μάτια μας δεκατέσσερα, και να είμαστε επιφυλακτικοί όχι μόνο με τις πληροφορίες που κάποιοι θέλουν να μας μεταφέρουν εμπιστευτικά, αλλά και με τις υποσχέσεις που θα μας δώσουν, γιατί το πιθανότερο είναι να είναι ψεύτικες.  επίσης , αυτές τις ημέρες, καλό είναι να αποφύγουμε τα βιαστικά συμπεράσματα, καθώς θα  έχουμε την τάση να  μεταφράσουμε λάθος  τις επιθυμίες αλλά και τις προθέσεις των συνομιλητών μας.

Από την άλλη πλευρά, οι καθυστερήσεις ή οι αναβολές που μπορεί να υπάρξουν στα προγραμματισμένα μας ραντεβού ή στα σχέδια μας θα μας αναστατώσουν και θα μας γεμίσουν με συναισθήματα θυμού και απογοήτευσης. Όταν ο Ποσειδώνας και ο Ερμής συναντιούνται σε δύσκολες όψης έχουν την τάση να δημιουργούν ένα χάος στο μυαλό μας, γι’ αυτό και αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην δουλειά μας γιατί εξαιτίας της αφηρημάδας μας μπορεί να κάνουμε λάθη στην δουλειά μας,  να ξεχάσουμε αγαπημένα μας  προσωπικά αντικείμενα ή να μας κλέψουν μπροστά στα μάτια μας.

Η όψη αντίθεσης θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα  του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+

Για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , είναι πιθανό να μας παρασύρει και να κάνουμε λάθη στην δουλειά μας, τα οποία μπορεί μελλοντικά να μας στοιχήσουν ή να πέσουμε θύματα ψευδών ειδήσεων και πληροφοριών από συναδέλφους μας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δώσουμε υποσχέσεις στους δικούς ανθρώπους στις οποίες μελλοντικά δεν θα είμαστε συνεπείς.

Για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόος) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , είναι πιθανό να σας δημιουργήσεις υπερβολικές προσδοκίες μια επαγγελματική πρόταση, η οποία μπορεί να φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα όμορφα λόγια των φίλων σας ή ατόμων που γνωρίζεται τώρα, γιατί το πιθανότερο είναι αυτά να έχουν ως απότερο στόχο το πορτοφόλι σας.

Για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα  από τους Ιχθύς , απαιτεί από εσάς να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να διασταυρώνεται πολλές φορές και από διαφορετικές πηγές αυτά που ακούτε. Σε επαγγελματικό επίπεδο, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να απαντήσετε θετικά σε μια επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει αυτές τις ημέρες, γιατί το πιθανότερο είναι να αποδειχτεί άνθρακας ο θησαυρός. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον να προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν. Επίσης, θα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ τα αντικείμενα σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!