Astro-Μηνύματα από 10/2 – 17/2/2019


Οι ημέρες που θα ακολουθήσουν, θα έχουν ένταση πάθος ακραίες συμπεριφορές και έλλειψη ψυχραιμίας. Λίγο έως πολύ μέσα από αυτές τις καταστάσεις, επηρεαζόμαστε όλοι. Το μυστικό εδώ είναι, πρώτα από όλα εμείς να μπορέσουμε να διαχειριστούμε το συναισθηματικό μας κόσμο προσπαθώντας να αποφύγουμε ή να μη συμμετέχουμε σε εντάσεις ώστε να προστατέψουμε τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας. Να αποφύγουμε ανθρώπους που θα έχουν την τάση να μας επιβληθούν αλλά κι εμείς από τη μεριά μας να επιβάλλουμε τη γνώμη μας.

Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι, καλό είναι να ελέγχετε περισσότερο τι λέτε, πως το λέτε και προσπαθήστε να μετριάζετε το θυμό που θα σας προκαλεί η ασυνεννοησία των άλλων.

*Κριοί τις ημέρες που ακολουθούν σας θέλουν πρωταγωνιστές στη φασαρία. Θα σας είναι δύσκολο να ελέγξετε τα παρορμητικά σας συναισθήματα. Η έκφρασή σας θα είναι περισσότερο επιθετική και αυτό δε θα σας βοηθήσει να “περάσετε” εκείνα που θέλετε σε συνεργάτες προϊστάμενους συντρόφους και ανθρώπους που έχετε λόγο να κάνετε πράγματα μαζί. Προσπαθήστε να κατεβάσετε ρυθμούς στην εκφορά του λόγου σας μη γίνεστε εριστικοί και κυρίως μην προσπαθήσετε με ένταση να επιβάλλετε την άποψή σας όσο και αν τη θεωρείτε ορθή.

*Ζυγοί, στα νευραλγικά πλαίσια που σας θέτουν οι άλλοι να συνεργαστείτε, θα νιώθετε “άρνηση”. Πιθανόν να επιλέξετε τη σιωπή για να απομονώσετε έξω από εσάς τις εντάσεις αλλά θα αφήσετε το κενό να μην ακουστεί η γνώμη σας. Αποτέλεσμα θα ‘χει να φανείτε απαθείς και αδιάφοροι και να χαρακτηριστείτε “ανεύθυνοι”. Θέστε λοιπόν τις απόψεις σας στην ευχέρεια όσων πιστεύετε πως πρέπει να σας ακούσουν, με ήρεμο τρόπο όπως συνηθίζετε, για να είστε καλυμμένοι και αποστασιοποιηθείτε.

*Καρκίνοι επηρεάζεστε άμεσα συναισθηματικά, από τις νευρικές συμπεριφορές των άλλων είτε αυτές προέρχονται από συνεργάτες στη δουλειά σας είτε από το σύντροφό σας που θα γίνεται συχνότερα νευρικός. Ακόμα και από τους φίλους σας θα εισπράττετε ασυνεννοησία. Καταρχάς μπόρα είναι θα περάσει. Οπότε δώστε χρόνο  μέχρι τα πράγματα να ηρεμήσουν και να διορθωθούν, πριν βγάλετε συμπεράσματα ποιους θα κρατήσετε από εκείνους που υπάρχουν στην καθημερινότητά και τη ζωή σας γενικότερα.

*Αιγόκεροι, υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρηθούν και εδώ είναι που καλείστε να διαχειριστείτε ανθρώπους και καταστάσεις που θα διέπονται από ένταση ενώ η συμπεριφορά τους θα δημιουργεί κλίμα νευρικό. Ακόμα κι εσείς κάποιες στιγμές θα έχετε την τάση να χάνετε την ψυχραιμία σας. Εδώ λοιπόν είναι που χρειάζεται πρώτα να σκέφτεστε και μετά να ενεργείτε, να μην αντιδράτε όταν σας αμφισβητούν ή όταν δεν σας λαμβάνουν υπόψη τους. Αυτές οι μέρες έχουν γενικά μία αστάθεια συναισθηματική εκρηκτικές συμπεριφορές και ξαφνικά ξεσπάσματα.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι, δείξτε προσοχή σε πράγματα που συμβαίνουν σε παρασκηνιακό επίπεδο, προσέξτε τους συνεργάτες σας και αφουγκραστείτε τι σας ζητά ο σύντροφός σας.

*Ταύροι το καθημερινό σας πρόγραμμα θα ανατρέπεται συχνά. Απρόβλεπτες καταστάσεις μπορεί να σας αποδιοργανώσουν με αποτέλεσμα να εκνευριστείτε και να ξεσπάσετε στο περιβάλλον σας. Εντάσεις θα προκύπτουν από το πουθενά, στον εργασιακό σας χώρο και θα σας αποσυντονίζουν. Ο σύντροφος από την άλλη θα φέρει το δικό του εκνευρισμό, με αποτέλεσμα πολλές φορές να πρέπει να σωπάσετε. Ίσως να είναι καιρός να σκεφτείτε ότι πολλά από εκείνα που συμβαίνουν στην ζωή σας, αρχίζουν να αλλάζουν δραματικά. Θα είναι για καλό σας αρκεί να το αποδεχτείτε.

*Σκορπιοί, βλέποντας την κατάσταση μερικές φορές να ξεφεύγει, τόσο στον εργασιακό σας χώρο όσο και στην προσωπική σας ζωή, θα βρίσκεστε σε αμηχανία για το πως να αντιδράσετε. Άλλοτε θα σας καταλαμβάνει εκνευρισμός, άλλοτε θα είναι νευρικοί οι άλλοι απέναντί σας και κάπου μέσα σε όλες τις ευαίσθητες αυτές στιγμές, θα πρέπει να διαπραγματευτείτε και τα “θέλω” σας. Προς το παρόν ακολουθείστε την οδό της διπλωματίας παραμένοντας ουδέτεροι και  φροντίστε να μην εμπλακείτε σε έκρυθμες καταστάσεις. Γιατί είναι σοβαρό το ενδεχόμενο, να χάσετε τον αυτοέλεγχό σας.

*Λέοντες, την εβδομάδα αυτή θα σας δοθεί πολλές φορές η αφορμή, να αναθεωρήσετε πρόσωπα και καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή σας. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσει η στάση κάποιων ανθρώπων που αγαπάτε, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν εντάσεις και στη σχέση σας με τον ή τη σύντροφο. Από την άλλη δυσανασχετείτε να αντιμετωπίσετε θέματα που δεν είναι άμεσης προτεραιότητας για σας, με αποτέλεσμα όλα αυτά τα “μικρά” προβλήματα της καθημερινότητας να συσσωρεύονται. Δώστε λύσεις γιατί θα τα βρείτε μπροστά σας.

*Υδροχόοι, είναι σπουδαίο να σας αναγνωρίζεται το έργο σας, ιδίως στον εργασιακό σας χώρο, όμως υπάρχουν και εκείνοι που σας αντιμετωπίζουν ανταγωνιστικά. Να ξέρετε ότι την εβδομάδα αυτή θα “δουλέψει” πολύ παρασκήνιο στον τομέα αυτό, από άτομα που εσείς στέκεστε με καλή πρόθεση ενώ πιστεύετε ότι κάνουν το ίδιο. Να θυμάστε ότι δε θα είναι όλοι απέναντί σας καλοπροαίρετοι, όπως είστε εσείς και μην τους αντιμετωπίζετε όλους φιλικά γιατί υπάρχουν άτομα που δεν λειτουργούν με την ίδια ειλικρίνεια. Επανεξετάστε το παρακαλώ.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες, η εργασία σας θα απαιτήσει ρυθμούς εντατικούς, η ενέργειά σας θα είναι κάποιες φορές πεσμένη, θα υπάρχει ένα κλίμα αποδιοργάνωσης σε πολλούς τομείς κι εσείς θα χρεωθείτε την αποτελεσματική τους διαχείριση.

*Δίδυμοι, λάθη τακτικής που δεν οφείλονται σε σας, καλείστε να διορθώσετε στον εργασιακό σας χώρο. Δε θα είναι λίγες οι καταστάσεις που θα προκύπτουν ξαφνικά, όπου εσείς θα πρέπει με παρεμβάσεις σας να τις χειριστείτε και να είστε αποτελεσματικοί. Τα αντανακλαστικά σας επιβάλλεται να δρουν γρήγορα, οι πληροφορίες να τρέχουν και να αφομοιώνονται άμεσα για να μπορέσετε να καλύψετε τα κενά που αφήνουν οι “όποιοι” άλλοι, τόσο στην εργασία σας όσο και στην προσωπική σας ζωή. Δώστε στον εαυτό σας στιγμές, να μπορεί να καθαρίζει το μυαλό.

*Τοξότες, κάπου στον οικονομικό τομέα τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα υπολογίσατε ή δε σας καλύπτει οικονομικά η εργασία σας σε σχέση με εκείνα που προσφέρετε. Εδώ μπαίνει το ζήτημα το κατά πόσο μπορείτε να επαναδιαπραγματευτείτε τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας που κάνατε με τον εργοδότη σας, ή αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μήπως χρειάζονται βελτιωτικές παρεμβάσεις που θα αποδώσουν μεγαλύτερη ανάπτυξη. Και στις δύο περιπτώσεις προς το παρόν μην πάρετε το ρίσκο να επανεξετασθούν τα αιτήματά σας γιατί δε βοηθούν οι ημέρες αυτές.

*Παρθένοι, οι αναβολές στην εξέλιξη μιας σημαντικής για εσάς υπόθεσης ή η μετάθεσή της για αργότερα θα έχει σαν αποτέλεσμα να σας εκνευρίσει. Θα διαπιστώνετε καθημερινά ότι θα δημιουργούνται καταστάσεις “ανοργανωσιάς” και μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο θα δυσκολεύεστε να λειτουργήσετε. Από την άλλη μεριά υποχρεώσεις που αφορούν την οικογένεια ή το σπίτι σας, εμβόλιμα και ξαφνικά θα σας ζητούνε λύσεις. Ενώ δε θα είναι λίγες οι στιγμές που η ψυχραιμία σας θα κινδυνεύει να χαθεί. Σας προτρέπω λοιπόν κάτι τέτοιες στιγμές να κατεβάζετε ρυθμούς.

*Ιχθύες, την εβδομάδα αυτή, πέρα από το βεβαρημένο επαγγελματικό σας πρόγραμμα, θα πρέπει να κοιτάξετε ή να χωρέσετε στο χρόνο σας και κάποια πράγματα που αφορούν τη βελτίωση του προσωπικού σας χώρου ή του σπιτιού σας γενικότερα. Πιθανά να αντιμετωπίσετε κάποιες ζημιές που πρέπει να διορθωθούν ή ακόμη και να ασχοληθείτε με μία μετακόμιση. Έχει παραπάνω κούραση όλο αυτό αλλά η βελτίωση του χώρου που σας χαλαρώνει, θα σας βοηθήσει να καθαρίζετε από σκέψεις το μυαλό σας και να βρίσκετε την ηρεμία που σας λείπει.

Από την Μελίνα Φώφη

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 8/12 – 15/12/2019

In category Astrology News

Κριέ Είναι καιρός να τελειώνεις με κάποια πράγματα που ζουν και βαυκαλίζουν το μυα ...

Astro-Μηνύματα από 8/12 – 15/12/2019

In category Astrology News

Περισσότερο επικοινωνιακοί θα είμαστε από την εβδομάδα αυτή, αφού ο πλανήτης Ερμή ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 8/12 – 15/12/2019

In category Astrology News

Η 2η εβδομάδα του Δεκεμβρίου είναι γεμάτη ενδιαφέρουσες όψεις και πλανητικές αλλα ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 1/12 – 8/12/2019

In category Astrology News

Με μια ιδιαίτερα ευχάριστη και σημαντική πλανητική μετακίνηση, για την πολύπαθη ο ...

Astro-Μηνύματα από 1/12 – 8/12/2019

In category Astrology News

Από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, ο πλανήτης Δίας, περνάει στον Αιγόκερω όπου θα παραμεί ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 1/12 – 8/12/2019

In category Astrology News

Κριέ Την εβδομάδα αυτή, θα είσαι πολύ νταβραντισμένος, γιατί η ερωτική σου ζωή, έχε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u