Δίδυμος με Τοξότη


Το πιθανότερο είναι να λατρέψατε το λαμπρό, περίεργο μυαλό και τις δραστήριες ερωτήσεις ενός Τοξότη.

Αυτό το πνεύμα λειτουργεί σαν μαγνήτης για το ζώδιο των Διδύμων χωρίς αμφιβολία.

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της Φωτιάς και εσείς ζώδιο του Αέρα, και αυτά τα δύο στοιχεία συνδέονται υπέροχα.

Και οι δύο λατρεύετε να ταξιδεύετε συχνά και να ανακαλύπτετε καινούρια πράγματα, και καθώς κανείς από τους δύο δεν ασχολείται με βαρετά πρακτικά θέματα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα διασκεδάσετε αρκετά μαζί.

Οι μελέτες είναι επίσης ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της ένωσης, έτσι αν κάποιος από τους δύο, ή και οι δύο, θέλει να αποκτήσει κάποιο ανώτερο πτυχία, ξέρει πως μπορεί να βασιστεί στον σύντροφό του για υποστήριξη.

Η συλλογή και η διάδοση πληροφοριών είναι τόσο σημαντική για εσάς τους δύο, που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωριστήκατε στο πανεπιστήμιο ή σε κάποιο άλλο περιβάλλον μάθησης.

Εσείς οι δύο εκτός από ταιριαστοί σύντροφοι, είστε επίσης και πολύ καλοί φίλοι.

Μοιράζεστε βαθιά κατανόηση και μία αρκετά παρόμοια άποψη για τη ζωή, που βασίζεται σε μία γενική αισιοδοξία και έναν έντονο ενθουσιασμό.

Ο Τοξότης μερικές φορές γίνεται ωμός, λέγοντας πράγματα χωρίς να σκέφτεται πως μπορεί να πληγώσουν κάποιον, αλλά ο Δίδυμος είναι σκληρό καρύδι και συγχωρεί και ξεχνά γρήγορα όπως και ο Τοξότης.

Δεν έχουν ούτε το χρόνο ούτε το ενδιαφέρον για να κρατήσουν κακία ο ένας στον άλλον.

Και οι δύο έχετε την τάση να μιλάτε σχετικά πολύ, αλλά ο Δίδυμος είναι αυτός που πρέπει να συνηθίσει το αφοπλιστικό, ειλικρινές μέχρι αηδίας στυλ του Τοξότη.

Έχετε και οι δύο αρκετούς φίλους, και παρά το γεγονός πως θα είναι τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους, θα ταιριάξουν απόλυτα.

Τα πάρτι σας θα είναι απίστευτα και θα τα συζητούν για αρκετό καιρό.

Είστε και οι δύο μεταβλητά ζώδια, με αποτέλεσμα να είστε απίστευτα συμβατοί. Είστε ευέλικτοι, με έντονη θέληση και προσαρμοστικότητα στις αλλαγές.

Όταν ο Δίδυμος αλλάζει γνώμη –πράγμα που συμβαίνει συχνά –ο Τοξότης δεν έχει πρόβλημα να κάνει στροφή 180 μοιρών και να ακολουθήσει τον σύντροφό του.

Όταν ο Τοξότης κολλήσει για χιλιοστή φορά το μικρόβιο για μακρινά ταξίδια, ο Δίδυμος δεν έχει κανένα πρόβλημα να μπει στο αυτοκίνητο και να τον ακολουθήσει παντού.

Στο κρεβάτι, και οι δύο είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες –ακόμα και να κάνετε έρωτα σε καινούρια μέρη. Το σεξ θα είναι πάντα φρέσκο.

Έχετε και οι δύο την ίδια ανάγκη για ποικιλία στην προσέγγιση, έτσι οι πιθανότητες να βαρεθείτε είναι ελάχιστες, αυτό δηλαδή που φοβάται περισσότερο από όλα σε μία σχέση ένας Δίδυμος.

Κρατήστε τον Τοξότη σύντροφό σας!

Είναι ένα άριστο παράδειγμα για το πώς τα αντίθετα ζώδια στον ζωδιακό κύκλο αποτελούν το τέλειο συνδυασμό σε μία ερωτική σχέση!

Το αμοιβαίο ενδιαφέρον σας για γνώση και η ικανότητα να μετατρέπετε τις ιδέες σε πράξη σας κάνουν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια αστρολογικά.

Έχετε τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια ενέργεια και την ίδια ώθηση.

Τα κοινά ενδιαφέροντα και οι παρόμοιες προσωπικότητες απλά δίνουν άλλο ένα θετικό αέρα στη σχέση σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!