Ελένη Πετρουλάκη: Θύμα διαδικτυακής απάτης η γυμνάστρια


Η Ελένη Πετρουλάκη έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, από ανθρώπους που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το όνομά της για οικονομικό όφελος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Secret, κάποιοι δημιούργησαν έναν ψεύτικο λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πουλούσαν το νέο πρόγραμμα της γνωστής γυμνάστριας για μόλις 5 ευρώ.


Η Ελένη Πετρουλάκη είχε κυκλοφορήσει τον προηγούμενο μήνα ένα πρόγραμμα γυμναστικής για γυναίκες που βιώνουν σημαντικές αλλαγές στο σώμα τους μετά την εμμηνόπαυση.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής έγινε γρήγορα γνωστό στο γυναικείο κοινό, γεγονός που ώθησε επιτήδειους να δημιουργήσουν ένα ψεύτικο προφίλ, παριστάνοντας πως είναι εκείνη.

Τα χρήματα που εισπράχθηκαν από τη συγκεκριμένη απάτη ήταν σημαντικά και μόλις η Ελένη Πετρουλάκη έμαθε για το περιστατικό, το κατήγγειλε αμέσως στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία με τη σειρά της ανέλαβε δράση ακυρώνοντας τον ψεύτικο λογαριασμό.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω, όταν γυναίκες επικοινώνησαν μαζί μου για να με ευχαριστήσουν για το πρόγραμμα που αγόρασαν για 5 ευρώ στο διαδίκτυο», είπε η γυμνάστρια.


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δυστυχώς, σήμερα υπάρχουν πολλοί εξελιγμένοι και ευφάνταστοι τρόποι εξαπάτησης των πολιτών μέσω Διαδικτύου. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και καλό είναι να σκέφτεστε δίπλα πριν βάλετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών και μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- LADYLIKE.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!