Επανασυνδέσεις Ζωδίων Δεκέμβριος 2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων Δεκέμβριος 2018


Ο αγαπημένος Δεκέμβριος πλησιάζει και δίνει μια αίσθηση ευτυχίας σε όλους. Αυτό κάτω από τις σημαντικές όψεις των πλανητών, θα δημιουργηθούν και οι σχετικές ευκαιρίες σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός :  Δεν μπορείτε να προβλέψετε, αλλά και ούτε καν να διαισθανθείτε, τι θα συμβεί με την ερωτική σας σχέση τις επόμενες εβδομάδες. Οι καταστάσεις  σας έχουν δοκιμάσει στην πλήρη έκταση τους, και πιο πολλή την καρδιά σας. Τώρα και πιο ώριμοι από ποτέ, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Σίγουρα όλα μπορείτε να τα αλλάξετε.  Μπορεί και μέσα από τα μάτια, μιας νέας αγάπης! Φερθείτε σωστά και θα ανταμειφθείτε.

Θετικές ημέρες μήνα :  11, 15, 19 Δεκεμβρίου

Ταύρος : Οι μόνιμες και ασταμάτητες προσπάθειες σας, είναι και αυτές που θα κάνουν την καρδιά που σας αφορά, να χτυπήσει για εσάς τελικά. Είστε κάτω από τις πιο ερωτικές όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης, που ακόμη και αν η εποχή αυτή σας βρίσκει χαμένους από αυτόν που θέλετε, να είστε βέβαιοι, ότι οι ευκαιρίες της επανένωσης, θα ξεπροβάλλουν! Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι. Αυτοί που σας αγαπούν, θα έρθουν!

Θετικές ημέρες μήνα : 08, 11, 17  Δεκεμβρίου

Δίδυμοι : Είστε από τα πιο νευρικά ζώδια, και πόσο μάλλον τώρα που έχετε και τον κυβερνήτη σας σε ανάδρομη κίνηση. Σίγουρα μόνο εσείς, μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του μυαλού και της καρδιά σας. Οι προτάσεις για τους αδέσμευτους, θα έρθουν στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, και σίγουρα δεν θα περάσουν καθόλου απαρατήρητες. Μην κάνετε μόνο…τις ίδιες επιλογές με τα παλιά! Επίσης, μια μερίδα από εσάς, θα κάνει ξαφνικούς γάμους ή θα θελήσει απόγονο!

Θετικές ημέρες μήνα : 02, 05, 22 Δεκεμβρίου

Καρκίνος : Δεν έχετε και τίποτα περισσότερο να κάνετε, από το να περιμένετε τον άνθρωπο που αγαπάτε, να πάρει την πρωτοβουλία να σας μιλήσει, να σας ψάξει. Ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά και δύσκολα ζητήματα, που ακόμη ο χρόνος δεν μπορεί να λύσει. Οι μέρες του Τοξότη και μέχρι τα μέσα του νέου μήνα, πάντως σίγουρα όλο και κάτι θα βελτιώσουν.  Αφήστε τις υπερβολές και δώστε στον εαυτό σας μόνο αυτά που του αξίζουν.  

Θετικές ημέρες μήνα :  03, 05, 14 Δεκεμβρίου

Λέων : Δεν μπορείτε συνεχώς να παραπονιέστε, για αυτά που δεν κάνει – προσφέρει το συντροφικό σας ταίρι! Δύνασθαι αυτές τις ημέρες, και για όσο ακόμη ο Ήλιος, θα σας προσφέρει ευκαιρίες ζωής, να κοιτάξετε πιο επισταμένα το τι ζητάτε εσείς! Σαν Λέοντες μόνο μέσα στην ποιότητα και την αληθινή αγάπη, μπορείτε να υπάρχετε! Όλα τα άλλα σας είναι αδιάφορα. Άρα κρατηθείτε μακριά, από άτομα που δεν σας αξίζουν.

Θετικές ημέρες μήνα : 08, 11, 26 Δεκεμβρίου

Παρθένος : Πολλά τα προσχήματα, που θα πέσουν στον δρόμο σας για να δεχτείτε μια συγνώμη, από τον πρώην σύντροφο – σύζυγο σας. Οι μέρες μέχρι και την αρχή του Αιγόκερω, θα σας φέρουν σε πιο γόνιμες συζητήσεις, που θα επιτρέψουν μια ερωτική επανασύνδεση, υπό νέες συνθήκες. Ωστόσο, μην τα δώστε όλα από την αρχή, όπως και παλιότερα. Δείτε και εσείς τι έχει νέο να σας προσφέρει!

Θετικές ημέρες μήνα : 07, 09, 21 Δεκεμβρίου

Ζυγός : Εσείς είστε οι ζωδιακοί συνδυασμοί, που μέχρι να φύγει αυτό το δύσκολο έτος, θα έχετε βρει την αισθηματική σας ισορροπία. Κάποιοι, και ειδικά οι εκπρόσωποι του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχουν ευκαιρίες επανασύνδεσης, με το παρελθόν τους. Οι υπόλοιποι, θα δεχτούν νέες προσφορές αγάπης, που δεν θα αφήσουν να πάνε ανεκμετάλλευτες! Σίγουρα όλα αυτά, καλό είναι να μην γίνουν ταυτόχρονα. Είναι και η Αφροδίτη μέσα στον οίκο σας  και όλο σας  μπερδεύει!

Θετικές ημέρες μήνα : 02, 04, 10 Δεκεμβρίου

Σκορπιός : Όσα και να έχουν γίνει, όσο και να έχετε ταλαιπωρηθεί από αυτήν την σχέση και τις συνιστώσες σας, δεν το βάζετε ποτέ κάτω. Είστε σίγουροι, ότι θα έρθει η στιγμή εκείνη που θα δει το ταίρι σας, αυτό που είστε και θα σας το αναγνωρίσει. Μέχρι τότε, όσοι είστε ακόμη αδέσμευτοι, από την δεύτερη εβδομάδα του μήνα και μετά, θα γνωρίσετε πολύ κόσμο και ίσως ένας έρωτας να κάνει την εμφάνιση του. Κοιτάξτε τα πάντα, από όλες στις πλευρές.

Θετικές ημέρες μήνα : 06, 18, 20 Δεκεμβρίου

Τοξότης : Εσείς είστε οι ηλιόλουστοι της εποχής, με όλη την σημασία της λέξεως! Μέχρι τις 24 / 12 που αυτό θα τελειώσει, θα πρέπει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας, και να λύσετε τα όποια προβλήματα έχουν παρουσιαστεί την ερωτική σας ζωή. Δεν είστε και από τα ζώδια, που έχετε διπλωματικό ταλέντο, άρα σε κανέναν δεν θα φανεί περίεργο, αν λήξετε καταστάσεις…που πάνε και έρχονται! Επίσης, φλερτ και γνωριμίες από μακριά, μόνο σε πρόβλημα και αδιέξοδο θα σας φτάσουν!

Θετικές ημέρες μήνα : 04, 23, 30 Δεκεμβρίου

Αιγόκερως : Στον έρωτα σας, έχει πιαστεί ένα καινούργιο πρόσωπο που ακόμη δεν σας το έχει πλήρως αποκαλύψει. Μέσα στο δεύτερο 15μερο του Δεκεμβρίου, θα δοθούν οι καλές ευκαιρίες και οι σωστές επικοινωνίες, για ένα επόμενο βήμα. Προσοχή  μόνο εσείς, που προσφάτως έχετε χωρίσει! Δεν είναι το ζητούμενο να βρείτε ένα προσωρινό μπαστούνι… και μετά να εξαφανιστείτε, μόλις επανέλθει το παρελθόν. Οι όψεις του Κρόνου και του Πλούτωνα, μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, σίγουρα θα σας έχουν τέτοιου είδους εκπλήξεις.

Θετικές ημέρες μήνα : 07, 10, 27 Δεκεμβρίου

Υδροχόος : Η τύχη που μέχρι στιγμής, σας κάνει όλα τα χατίρια, θα σας φέρει μέσα στον νέο μήνα και ένα ταίρι, όπως πάντα το ονειρευόσασταν. Μέσα σας ξέρετε, ότι το παρελθόν έχει μόνιμα πια κλείσει τις πόρτες του, και εσείς καλείστε να βρείτε την δύναμη, να προχωρήσετε. Σίγουρα μια νέα αγάπη, μπορεί και πάλι να σας δείξει την ευτυχία. Και να  έχετε πάντα στον νού σας, ότι κανείς δεν είναι αναντικατάστατος.

Θετικές ημέρες μήνα : 02, 06, 19 Δεκεμβρίου

Ιχθύς : Εσείς με τον κυβερνήτη σας πια σε ορθή πορεία, θα καταφέρετε πολλά και σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Πιο συγκριμένα, η ερωτική σας καθημερινότητα, χρειάζεται προσοχή και νοικοκύρεμά, μέσα από τις δικές σας τις πρωτοβουλίες και συμβουλές. Επίσης, αφήστε όλους αυτούς του κύκλου σας, έξω από την σχέση σας! Επίσης, οι εργένηδες θα δεχτούν αισθηματικό πλησίασμα από πρόσωπο που ανήκει τον φιλικό τους περιβάλλον.

Θετικές ημέρες μήνα : 10, 28, 31 Δεκεμβρίου

Από τον Γιάννη Φοξ

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Το ζώδιο του μήνα: Σκορπιός

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Χρόνια πολλά φίλε/η Σκορπιέ! Η ερωτική σου ζωή αυτό το γενέθλιο έτος σου αποκτά μία ...

Επανασυνδέσεις ζωδίων Οκτώβριος 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο νέος μήνας, έχει αφθονία από θετικές όψεις της Αφροδίτης… κάτι που σίγουρα θα φέ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Οκτώβριο του 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ…  ΠΑΡΘΕΝΟΣ Τα οικονομικά σας έχουν εξαιρετικές προοπτικές και ιδιαί ...

Το ζώδιο του μήνα: Ζυγός

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Χρόνια πολλά φίλε/η Ζυγέ! Η ερωτική σου ζωή θα μπορούσε να σου διδάξει ορισμένα σημ ...

Επανασυνδέσεις ζωδίων Σεπτέμβριος 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Το Φθινόπωρο τώρα ξεκινάει, και προλογίζει την νέα σεζόν… μέσα από δυναμικές αστρ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ… ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η διάθεση και το πάθος σας (για όλα) χτυπούν κόκκινο και εί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u