Επανασυνδέσεις Ζωδίων Φεβρουάριος 2019


Ποια ζώδια θα επανασυνδεθούν τον μήνα του Φεβρουαρίου;

Ένας ιδιαίτερο διάστημα, που θα τεστάρει τα ερωτικά αντανακλαστικά των περισσότερων ζωδίων, είτε βαδίζουν σε μοναχικούς δρόμους … είτε σε δέσμευση!

Άλλωστε είναι και ο μήνας των Ερωτευμένων, που θα είναι από μόνο του αυτό …ένα έμμεσο κίνητρο για να ενωθούν αυτοί που ακόμη αγαπιούνται!

Ερωτικές προβλέψεις για όλους:

Κριός

Εσείς είστε πραγματικά οι καλύτεροι αυτού του νέου μήνα, καθώς είστε απωθημένο για κόσμο από το παρελθόν σας. Αυτό πολλούς θα τους ενισχύσει σε επανασυνδέσεις, αλλά και σε ολικό εξωραϊσμό των παρόντων τους προβλημάτων. Εσείς που ακόμη αναζητάτε το έτερον σας ήμισυ, πιθανόν και μετά την δεύτερη εβδομάδα να έρθετε τετ – α – τετ με μια καινούργια γνωριμία, που θα φέρει όλες τις προδιαγραφές που ζητάτε! Έχετε την γνώση και την εμπειρία από όλα αυτά που έχετε περάσει, άρα είστε και εσείς οι απόλυτα υπεύθυνοι για την αισθηματική σας ισορροπία!

Ταύρος

Μόνο καλά είναι τα πράματα για το ζώδιο σας, και θα πάνε και ακόμη καλύτερα το επόμενο χρονικό διάστημα. Πρώτα θα δείτε μια σταθεροποίηση στα επαγγελματικά και κάποια οικογενειακά σας ζητήματα και σε δεύτερο τόνο, στην αισθηματική σας καθημερινότητα. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει εσείς, από την δική σας την μεριά να το κινήσετε και να βρείτε την χρυσή τομή με τον αγαπημένο σας σύντροφο. Ακόμη και αν είστε στο τώρα χωρισμένοι, τα τρίτα άτομα γύρω σας, θα βοηθήσουν για τον σκοπό μια επανένωσης. Σκεφτείτε τα πάντα!

Δίδυμοι

Δεν ζητάτε αυτήν την περίοδο αισθηματική κάλυψη. Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να λύσετε, που μάλλον μια καινούργια ερωτική σχέση, τελικά μόνο θα σας αποσυντόνιζε, από τα αυστηρά σας προγράμματα. Το καλό είναι ότι έχετε πολύ κόσμο πέριξ σας, που σας αγαπάει, και μάλλον αυτό συμπληρώνει όλα τα υπόλοιπα. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε γάμους – δεσμούς, το ταίρι σας, για την μέρα των Ερωτευμένων σας ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη. Οι χωρισμένοι προσφάτως θα καταφέρουν να μιλήσουν, και με αμοιβαιότητα να κάνουν κινήσεις επανασύνδεσης!

Καρκίνος

Θα αδιαφορήσετε τελικά για τις προτάσεις, που θα σας έρθουν και πάλι από το αισθηματικό σας παρελθόν. Είστε σε μια φάση ζωής, που τρέχετε με ένα σωρό άλλα ζητήματα στην καθημερινότητα σας, και μάλλον δεν έχετε και όρεξη για να περάσετε τα παλιά. Οι μέρες είναι μόνο καλές για το υδάτινο σας ζώδιο, άρα πρέπει να ανοίξετε διάπλατα τα μάτια σας και τον κοινωνικό σας κύκλο, και να δείτε ποιο τελικά σας θέλουν και ποιος … θα είναι ο τυχερός να σας κατακτήσει. Σίγουρα ξέρετε τι ζητάτε και μάλλον δεν θα είναι και τόσο δύσκολο στο να το εντοπίσετε.

Λέων

Όλος ο Φεβρουάριος, θα σας αλλάξει την ερωτική ζωή, από την βάση της. Νέες γνωριμίες, θα γίνουν και η μοιραία αιτία εσείς να ενεργοποιηθείτε και να βρείτε τον τρόπο που θα λήξετε ερωτικές υποθέσεις, που μάλλον τώρα σας ταλαιπωρούν, παρά σας δίνουν ευτυχία αληθινή. Οι εν σχέση, θα κάνουν και το επόμενο μεγάλο άλμα στην κοινή του πορεία με τον άνθρωπο τους, ίσως και μέσα από έναν ξαφνικό γάμο! Φυσικά σε όλα αυτά παίζουν ρόλο και τα οικονομικά σας, που σίγουρα πια θα ισορροπήσουν μόνιμα.

Παρθένος

Ο μήνας θα σας βρει άκρως σκεπτικούς και προβληματισμένους, για όλα αυτά που πρέπει να αλλάξουν στην ζωή σας την αισθηματική, που έχει πάρει μια άσχημη τροπή, μέσα από παρεξηγήσεις και εντάσεις. Οι μέρες θα είναι θετικές από τις 11-02 και μετά, αν επιθυμείτε να συναντήσετε τον άνθρωπο σας και να θέσετε τις καινούργιες σας προτάσεις. Οι ελεύθεροι Παρθένοι, θα έχουν και την καλύτερη ψυχολογία, καθώς θα δουν νέα άτομα, θα έρχονται στους φιλικούς τους κύκλους και να τους πολιορκούν! Γενικά, το έτος που τρέχει θα σας φέρει και αντιμέτωπους και με γάμο – οικογένεια – παιδιά. Η επιλογή μόνο στο χέρι σας είναι.

Ζυγός

Δεν σας νοιάζει καθόλου, τι λένε οι άλλοι και οι τρίτοι, για το άτομο που εσείς ακόμη αγαπάτε, ασχέτως των γεγονότων που έχουν συντελεστεί…και δεν ήταν και τόσο θετικά. Από τις αρχές του νέου μήνα, πέραν από τις τρέχουσες επικοινωνίες μαζί του, θα έρθουν και οι συναντήσεις, όπου εκεί και θα περιμένετε τις προτάσεις για μια άμεση επανένωση. Από τους πιο πολλούς που θα το τολμήσουν, η πλειοψηφία θα κάνει και ένα πιο μεγάλο βήμα, για μια συγκατοίκηση μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες. Οι υπόλοιποι, έχουν πρόνοια από το σύμπαν για να βρουν μια νέα συντροφιά αγάπης, προσεχώς!

Σκορπιός

Είστε μέσα σε μια καλή διάθεση σε όλα σας, και έτσι και θα συνεχίσετε τον Φεβρουάριο. Όλες τις προηγούμενες εβδομάδες, καταφέρατε να τακτοποιήσετε τις δύσκολες ερωτικές σας εκκρεμότητες! Όσοι είστε ακόμη μόνοι, το μόνο βέβαιο είναι ότι μέχρι να έρθει η σημαντική γιορτή των Ερωτευμένων, εσείς θα έχετε βρει μια νέα ερωτική παρέα που θα συμπληρώνει ιδανικά, τις προσωπικές σας απαιτήσεις. Όλα τείνουν και στα οικονομικά σας, να βελτιωθούν, αν και εσείς λίγο το προσπαθήσετε. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από κάποιες προγραμματισμένες συναντήσεις, να μιλήσουν με το παρελθοντικό τους έτερο και ίσως να επανασυνδεθούν.

Τοξότης

Από την πρώτη εβδομάδα του νέου μήνα, θα πάρετε πραγματικά μια μεγάλη ανάσα ηρεμίας. Τώρα που όλα και όλοι έχουν φανερωθεί, με τα αληθινά τους πρόσωπα… εσείς θα έχετε και την τελική επιλογή. Όσοι έχουν χωρίσει, καλό θα ήταν να αφήσουν ένα μικρό χρονικό διάστημα, για να χαλαρώσουν και να αποσυμπιεστούν οι καταστάσεις. Μέχρι την μέρα που γιορτάζει η αγάπη εσείς και πάλι θα είστε μαζί, και με νέες προδιαγραφές. Είστε και οι δύο σας πιο έμπειροι πιο σοβαροί σε αυτά που ζητάτε, άρα τα λάθη πια θα αποκλειστούν μόνιμα.

Αιγόκερως

Μπορεί να μην είστε και στα καλύτερα σας αυτόν τον καιρό, αλλά είναι και κάτι που σας έχει βάλει να σκεφτείτε πολύ περισσότερο, τι θέλετε από την ζωή σας γενικότερα την αισθηματική. Ευτυχώς, στα εργασιακά σας έχετε φέρει μεγάλες επιτυχίες που προσεχώς θα σας δώσουν αντίστοιχα χρήμα και ανέσεις. Τώρα, είναι και η σωστή εποχή μέσα στον Φεβρουάριο, που θα βρείτε όλοι, ελεύθεροι και δεσμευμένοι, τι σωστές λύσεις για την προσωπική σας καθημερινότητα. Σίγουρα και μια εποχή – ένα μικρό διάλλειμα από όλα αυτά, θα σας έκανε καλό! Στα σκαριά είναι και μια σειρά από ξαφνικές επανενώσεις, ακόμη ζευγαριών που είναι χαμένα ακόμη και χρόνια.

Υδροχόος

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι όλοι εσάς κοιτούν και θέλουν. Θα έχετε όλοι οι Υδροχόοι, μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές μέσα στην αισθηματική σας ζωή, που θα γίνει πια όπως σας αξίζει και όπως το έχετε στον νου σας. Οι μόνοι μέσα από τα φιλικά του περιβάλλοντα θα έχουν μια γνωριμία, που θα εξελιχθεί σε αγάπη. Εσείς που έχετε χωρίσει, μέσα το δεύτερο – τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα βρείτε αφορμές για να συναντηθείτε και να μιλήσετε ώριμα για την επανασύνδεση που και οι δυο ζητάτε, αλλά με όρους διαφορετικούς! Είναι μια καλή αφορμή για να επανεξετάσετε καταστάσεις, που αφορούν και τις δικές σας συμπεριφορές και δύσκολο χαρακτήρα.

Ιχθείς

Ξέρετε ότι έχουν γίνει πολλά λάθη και από τους δύο σας μέσα στην σχέση σας και αυτό είναι κάτι που στο τώρα, σας βρίσκει σε μια επικοινωνιακή ένταση – αντιπαλότητα. Εν πρώτοις θα πρέπει να διώξετε όλες τις τρίτες φωνές από το μεταξύ σας και να έρθετε πιο κοντά σε άτομα, που μπορούν να σας συμβουλέψουν σωστά και με αγάπη. Η άνοδος και των οικονομικών σας θα είναι και αυτή… που θα βελτιώσει πολλά και το ξέρετε! Μετά από όλα αυτά, εύκολα θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να είστε με τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί χωρίς τίποτα να μπαίνει ανάμεσα σας. Είστε εσείς μόνο οι φρουροί της σχέσης!

Από τον Γιάννη ΦοξOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση αυτό τον μήνα ;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Δεκέμβριος μήνας γιορτινός, γεμάτος αγάπη και χρώματα, ευχές που πηγάζουν μέσα από ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Δεκέμβρη του 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΤΑΥΡΟΣ Ο τελευταίος μήνας του χρόνου έρχεται φέρνοντάς σας δώρα, αφού τώρα γίνεται ...

Το ζώδιο του μήνα: Τοξότης

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Χρόνια πολλά φίλε/η Τοξότη! Στον αισθηματικό τομέα, νέα σημαντικά πρόσωπα μπαίνουν ...

Επανασυνδέσεις ζωδίων Νοέμβριος 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο προτελευταίος μήνας του 2019, θα φέρει εκπλήξεις σε όλον τον ζωδιακό κόσμο και κυρί ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Νοέμβρη του 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ… ΣΚΟΡΠΙΟΣ Παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στην καθημε ...

Το ζώδιο του μήνα: Σκορπιός

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Χρόνια πολλά φίλε/η Σκορπιέ! Η ερωτική σου ζωή αυτό το γενέθλιο έτος σου αποκτά μία ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u