Επανασυνδέσεις Ζωδίων Ιανουάριος 2019


Ο Ιανουάριος, με τόσες καλές αστρολογικές όψεις από την Αφροδίτη και τον Ερμή, το μόνο που μπορεί να φέρει από τις πρώτες κιόλας ημέρες, είναι ειδήσεις από παλιές αγάπες, και ενεργά ακόμη συναισθήματα… που ίσως και να βρουν τον δρόμο για μια νέα αρχή!

Για όλα τα ζώδια :

Κριός : Κάνετε την προσωπική σας προσπάθεια εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, για να λήξετε ερωτικά αισθήματα, που ξέρετε ότι δεν μπορούν να έχουν την τύχη που τους αξίζει! Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα έχετε αρκετές επικοινωνίες που θα λύσουν μια σειρά από παρελθούσες απορίες σας, αλλά και να φέρουν στις επιφάνεια, ίσως και δυναμικές που μπορούν όμως να εφαρμοστούν, λίγο αργότερα.

Τυχερή ημερομηνία μήνα :  10/01

Ταύρος : Είστε από τις πιο έντονες προσωπικότητες του ζωδιακού κύκλου, και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί εύκολα να διαγραφεί από την μνήμη, του ατόμου που προσφάτως έχετε χωρίσει από μια ιδιαίτερη σχέση. Πιθανόν από την δεύτερη εβδομάδα του μήνα και μετά, να έχετε κάποια νέα του, που θα ζητούν επανασύνδεση, αλλά αυτήν την φορά υπό συνθήκες και όρους, που θα είναι δίκαιοι και για τις δύο πλευρές.

Τυχερή ημερομηνία μήνα :  12/01

Δίδυμοι :  Δεν σας νοιάζει τι έχει γίνει στο παρελθόν,  ούτε πόσο χρόνο έχετε χάσει. Τώρα είστε κάτω από τις ευεργετικές όψεις του Άρη και του Ερμή, που μπορούν να σας βάλουν σε μια νέα τροχιά, στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική σας ζωή. Μετά την νέα σελήνη του μήνα, θα προσεγγιστείτε από άτομα που θα σας δελεάσουν με τον ιδιαίτερο τους χαρακτήρα και τις προτάσεις τους, που θα είναι διαφορετικές από ότι έχετε συναντήσει μέχρι τώρα.

Τυχερή ημερομηνία μήνα :  15/01

Καρκίνος :  Είστε από τα πιο εργατικά και φιλόδοξα άτομα, που θα έχουν από αρχής του νέου έτους, την ευχέρεια πολλών ταξιδιών, αλλά και νέων γνωριμιών. Εσείς που ακόμη είστε μόνοι, πιθανόν και να έχετε μια καινούργια αγάπη που θα έρθει μέσα από αυτόν τον χώρο. Σίγουρα σε πολλούς από εσάς, υπάρχουν ακόμη ανοιχτές εκκρεμότητες από τα παλιά, αλλά δεν θα πείτε και όχι, σε κάτι που μπορεί να σας κάνει και πάλι ευτυχισμένους.

Τυχερή ημερομηνία μήνα :  20/01

Λέων : Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, θα κάνουν επιτέλους ανακωχή! Ξέρετε ότι αυτός που αγαπάτε, έχει ακόμη τα δικά του δεσίματα και μπερδέματα, αλλά σας θέλει ενεργά μέσα στην ζωή του. Οι μέρες θα δώσουν κάποιες ουσιαστικές συναντήσεις, που πιθανόν και να φέρουν ευκαιρίες, για μια επανασύνδεση. Εσείς που μένετε μακριά ο ένας από τον άλλον, όλα θα πρέπει να τα σκεφτείτε πιο αναλυτικά και χωρίς να στηριχτείτε σε υποσχέσεις της άλλη πλευράς, που πιθανόν να μην πραγματοποιηθούν και ποτέ.

Τυχερή ημερομηνία μήνα : 17/01

Παρθένος : Τις αλήθειες και όλα τα προβλήματα του ερωτικού σας δεσμού, τα ξέρετε. Αυτό που τώρα παλεύετε με έναν διπλωματικό τρόπο, να μάθετε είναι, αν το ταίρι σας, σε ένα λογικό βάθος χρόνου, έχει την πρόθεση να λύσει τις δύσκολες καταστάσεις. Σίγουρα με τα αστρολογικά να σας  ευνοούν, και να σας δίνουν και πολλές εναλλακτικές, έχετε ήδη στο πίσω μέρος του μυαλού σας ακόμη και έναν λυτρωτικό χωρισμό.

Τυχερή ημερομηνία μήνα :  05/01

Ζυγός : Δεν χρειάζεται άλλο να πιέσετε τον εαυτό σας, τον χρόνο σας αλλά και τα πιστεύω σας, για να είστε και να δείχνετε προσιτοί, στο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Είναι μια εποχή, που θα φορτωθεί και πολλή δουλειά και κοινωνικές υποχρεώσεις που θα κάνουν την ψυχολογία σας, να ανέβει πολύ. Μετά τις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου, θα μπορέσετε να μιλήσετε και να δείτε αν υπάρχει μια σωστή – ποιοτική προοπτική, για εσάς τους δύο.

Τυχερή ημερομηνία μήνα :  07/01

Σκορπιός : Είστε πολύ πιεσμένοι χρονικά με εργασιακά ζητήματα, που μάλλον δεν αφήνετε και τον εαυτό σας, για να σκεφτεί την ερωτική σας ζωή. Σίγουρα μέσα στην καρδιά σας, υπάρχει μια ακόμη ζωντανή ελπίδα, ότι ο πρώην θα ξανα – σκεφτεί τις τελευταίες προτάσεις που του κάνατε, και προσεχώς θα σας δώσει  μια θετική απάντηση. Αυτό για εσάς, σαν συνολική κατάσταση δεν θα πρέπει να ξεπεράσει το τέλος του Ιανουαρίου.

Τυχερή ημερομηνία μήνα :  24/01

Τοξότης : Μπορεί γύρω σας να υπάρχουν πολλοί φιλόδοξοι εραστές, αλλά τίποτα όμως που να μπορεί να συγκινήσει την καρδιά σας. Σε αυτό ρόλο σημαντικό παίζει και η ερωτική σας κατάσταση, που είστε σε μια φάση που προσπαθείτε με τον άνθρωπο σας, να ξεκαθαρίσετε το παρόν και μαζί να χτίστε το μέλλον. Σίγουρα δεν είστε και στα καλύτερα σας, αλλά με την εύνοια του Δία – Ερμή πάνω στο ζώδιο σας, όλο και κάτι θα βελτιωθεί.

Τυχερή ημερομηνία μήνα :  29/01

Αιγόκερως : Δεν θέλετε να κάνετε και πάλι τα ίδια λάθη στην αγάπη, και να ανοίξετε τις πόρτες σε μια παλιά σας ερωτική ιστορία, που ήδη ξέρετε ότι δεν μπορεί να σας πάει και πολύ μακριά. Ωστόσο, από τον νέο μήνα θα έχετε την εμφάνιση της και τις προτάσεις της. Εσείς μόνο ξέρετε τι θέλετε και τι μπορείτε να κερδίσετε. Μέσα στον Ιανουάριο κάποιοι από εσάς, ίσως και να κάνουν μια νέα σημαντική γνωριμία, από την εργασία τους, που θα τους βγάλει από αυτόν τον φαύλο κύκλο.

Τυχερή ημερομηνία μήνα :  08/01

Υδροχόος : Με Ερμή και Πλούτωνα να σας δίνουν τις καλύτερες δυνατές όψεις τους, και μέχρι ο Ήλιος, να φτάσει επάνω σας, εσείς ότι πρόβλημα και να έχετε στην ερωτική σας ζωή, θα λάβει λύσεις που θα είναι και ακριβώς όπως τις έχετε σχεδιάσει. Το πρόσωπο που ακόμη αγαπάτε, θα σας αναζητήσει και μάλλον οι προτάσεις που θα κάνετε, θα γίνουν απόλυτα αποδεκτές. Ο χρόνος θα δείξει, τελικά αν όλο αυτό άξιζε.

Τυχερή ημερομηνία μήνα :  09/01

Ιχθείς : Το ερωτικό κυνήγι, δεν είναι στην φιλοσοφία σας. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας έχει αφήσει αυτό το χρονικό διάστημα, μόνους στην αισθηματική σας ζωή, αλλά τουλάχιστον έχετε κρατήσει την αξιοπρέπεια σας και την καθαρή σας εικόνα. Αυτός που σας αγαπάει ακόμη, ξέρει και γνωρίζει τους τρόπους, που μπορεί να ξανα – μπει στην ζωή σας και να σας κερδίσει. Επίσης, μια μερίδα του ζωδίου σας, θα έχει ερωτική προσέγγιση από ένα φιλικό πρόσωπο.

Τυχερή ημερομηνία μήνα :  30/01

Από τον Γιάννη ΦοξOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί όλα τα ζώδια να δώσουν προσοχή λόγω ...

Το ζώδιο του μήνα: Δίδυμος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Δίδυμοι, Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι τα καλύτερα γι ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Μάιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Η Πανσέληνος  που γίνεται στον άξονα Σκορπιού Ταύρου στις αρχές του μήνα 7/5 στη 1:58 ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ Τον Μάιο θα ευνοηθούν αρκετά  Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι αλλά και Καρκί ...

Το ζώδιο του μήνα: Ταύρος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Ταύροι Χρόνια πολλά  για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι ότι καλύτερο γι ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Απρίλιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο μήνας ξεκινά με ανάμεικτα συναισθήματα. Η απομόνωση και οι περιορισμοί, μας έχου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u