Επανασυνδέσεις Ζωδίων Μάρτιος 2019

Επανασυνδέσεις Ζωδίων Μάρτιος 2019


Η αρχή της Άνοιξης, σίγουρα έχει πολλές αστρολογικές εκπλήξεις που θα επηρεάσουν την καθημερινότητα όλων των ζωδίων, ειδικότερα αυτών που έχουν χωρίσει ή αποζητούν να αλλάξουν πορεία ζωής.

Στις 01/03 η Αφροδίτη προχωρώντας στον Υδροχόο, θα δώσει πολλές νέες γνωριμίες στους εργένηδες αλλά και λίγο πιο μετά, από τις 05/03 ο ανάδρομος Ερμής, μέσα από τους ρομαντικούς Ιχθείς, θα φέρει επιστροφές και επανασυνδέσεις, ίσως και πιο εύκολα αυτήν την φορά!

Πιο αναλυτικά για όλα τα ζώδια: 

Κριός

Τυχερό το διάστημα του Ιχθύ τελικά για εσάς, και ειδικά αν έχετε κάποια αισθηματική εκκρεμότητα. Από τα μέσα του μήνα και μετά, ειδήσεις και επισκέψεις χωρίς ειδοποίηση θα έρθουν, από τα παλιά και πιθανόν και να σας πιέσουν για απαντήσεις – επανένωση αισθηματική. Σίγουρα είστε γνωστοί για τον παρορμητισμό σας, αλλά αυτήν την φορά μην χαθείτε μόνο σε λόγια, απλά αναμείνατε για τις πράξεις. Καλύτερα θα είναι και οι μόνοι, μέσα από φρέσκα πρόσωπα, που θα τους περικυκλώσουν με ερωτικές προθέσεις. Η τελική επιλογή είναι μόνο δική σας.

Ταύρος

Είστε μέσα σε μια μόνιμη αισθηματική αβεβαιότητα, που θα σας κάνει να κουραστείτε αν τελικά, δεν πάρετε κάποιες πιο σοβαρές αποφάσεις μέσα στον νέο μήνα. Σίγουρα και η αστρολογική θέση του Κυβερνήτη σας, θα σας βάλει σε πιο βαθιά νερά, μέσα από καινούργιες γνωριμίες, που θα πέσουν στο μονοπάτι σας. Εσείς που είστε σε μια νέα σχέση, ιδανικά κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην βιάζεστε να πάρετε τα πάντα…χωρίς κάτι ανάλογο να προσφέρετε. Οι επανασυνδέσεις για τους ρομαντικούς πλησιάζουν.

Δίδυμοι

Εσείς με τον Ερμή, να είναι ανάδρομος για σχεδόν όλον τον Μάρτιο, θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί, σε όλα τα πεδία της ζωής σας, καθώς τα λάθη και οι αποφάσεις οι επιπόλαιες καραδοκούν. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε ταχύτητες. στα εργασιακά σας. Εσείς που είστε μέσα σε σοβαρές σχέσεις που ήδη τρέχουν σκέψεις – προτάσεις για γάμο – παιδιά, καλύτερα να περιμένετε το Καλοκαίρι, που κάποια θολά σημεία της καθημερινότητας σας θα έχουν σίγουρα ξεκαθαρίσει. Τότε όλα θα είναι πιο εύκολα.

Καρκίνος

Είστε αναστατωμένοι εδώ και καιρό, με το πλησίασμα κάποιου πρώην σας… το επικοινωνιακό όμως μέχρι στιγμής. Ακόμη χρειάζεται τουλάχιστον από την δική του την μεριά, χρόνος για να μπορέσει να αισθανθεί και πάλι οικεία με εσάς, και να προχωρήσετε μαζί. Επίσης, κάποια οικογενειακά ζητήματα που σας απασχόλησαν, θα λυθούν μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα. Μια εποχή γεμάτη μόνο από καλά γεγονότα και πολλές σημαντικές ευκαιρίες. Μην χαθείτε μόνο μέσα σε ανούσια λόγια.

 Λέων

Καρτερείτε απαντήσεις από το άτομο που αγαπάτε…και αυτές ακόμη δεν έχουν φανεί. Τώρα το μόνο που μπορείτε να κάνετε, μιας και τα αστρολογικά είναι μόνο καλά για το πύρινο σας ζώδιο, είναι να δώσετε περισσότερη βαρύτητα στην οικογένεια και τα κοινωνικά σας δρώμενα. Μέσα στην τρίτη εβδομάδα του μήνα,  και όταν ο Ήλιος, θα έχει περάσει στον Κριό, να έχετε νεότερα, που όμως με ψυχραιμία και λογική, θα πρέπει να τα αξιολογήσετε. Δεν είστε πια διαθέσιμοι για άλλα λάθη.

Παρθένος

Υπάρχει μέσα σας η ανάγκη πια, για να φύγετε από καταστάσεις που δεν σας δίνουν χαρά. Αυτό είναι και κάτι, που ακόμη σας δένει με το ερωτικό σας παρελθόν, αλλά με την βοήθεια του ανάδρομου σας κυβερνήτη, όλα θα γίνουν πιο γρήγορα και σίγουρα πιο  εύκολα. Κάποιοι ωστόσο θα το σκεφτούν σοβαρά, να προσπαθήσουν για μια επανασύνδεση, αλλά αυτήν την φορά υπό όρους και προϋποθέσεις άκρως αυστηρές.  Προσοχή και λίγο περισσότερο και στα σχόλια του κοινωνικού κύκλου σας.

Ζυγός

Μπορεί να έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά σίγουρα μέσα σας, έχετε δώσει απαντήσεις, για τα τελευταία και όχι τόσο ευχάριστα γεγονότα στην προσωπική σας ζωή. Ωστόσο, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του μήνα, θα έχετε προσεγγίσεις, από το άτομο που ακόμη ερωτικά σκέφτεστε… και οι προτάσεις που θα λάβετε θα μιλούν για μια σωστή και ποιοτική επανασύνδεση, αλλά και άμεσα για μια πορεία προς συγκατοίκηση ή και ακόμη γάμο. Σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές τουλάχιστον.

Σκορπιός

Εσείς πίσω σας, στον μήνα που φεύγει έχετε αφήσει καμένη γη! Πολλές οι ερωτικές καταστάσεις που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα και μάλλον δεν φαίνεται, ότι αυτό σας απασχολεί. Η ψυχολογία σας είναι μάλλον μπλεγμένη και από άλλα τρίτα γεγονότα της ζωής σας, και οι αποφάσεις σας στην πλειοψηφία τους, είναι πιθανόν λάθος. Πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε και θα δείτε ότι τελικά, θα δώσετε την καρδιά σας, εκεί που πραγματικά σας αγαπούν. Μόνο έτσι θα εξελιχθείτε σαν άτομα. 

Τοξότης

Πολλά τα μυστικά και οι εκπλήξεις, που θα φέρει το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου στο ζώδιο σας. Εσείς που έχετε προσφάτως χωρίσει, θα δείτε τον αγαπημένο σας, να σας πλησιάζει εκ νέου και να σας συζητά για επανασύνδεση. Μην ενθουσιαστείτε αν πρώτα, δεν λάβετε και τις πράξεις της αγάπης του. Όλα αυτά τα έχετε περάσει και στο παρελθόν και σίγουρα θα πρέπει σε όλα, να είστε πιο προσεχτικοί. Επιπροσθέτως οι εργένηδες θα βρεθούν μπροστά σε κεραυνοβόλους έρωτες αλλά και δυνατές σχέσεις.

Αιγόκερως

Το αστρολογικό βάρος της Αφροδίτης, υποχωρεί από τον οίκο σας, και αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει στον να δείτε πιο καθαρά και σίγουρα πιο ψύχραιμα, καταστάσεις που κινούνται γύρω σας. Από τις πρώτες ημέρες του νέου μήνα, εσείς που έχετε για τους όποιους λόγους απομακρυνθεί από το ταίρι σας, θα έχετε τις ευκαιρίες για διάλογο, ίσως και μέσα από την βοήθεια των φίλων- συγγενών σας. Φροντίστε όμως αυτήν την φορά να μην αναμοχλεύσετε και πάλι το παρελθόν. Τώρα όλα έχουν αλλάξει, και αυτό σας έχει κάνει πολύ πιο ώριμους.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη με το καλημέρα του μήνα, θα σας φέρει ερωτικά δώρα που ούτε και εσείς μπορείτε να φανταστείτε.  Τα ζευγάρια που έχουν απομακρυνθεί από την κοινή τους πορεία, θα καταφέρουν μέσα από κοινές υποχωρήσεις, να είναι και πάλι μαζί. Τώρα που και οι δύο θα είστε πιο συνειδητοποιημένοι, θα καταφέρετε πριν την αρχή του Καλοκαιριού, να μιλήσετε για γάμο. Οι μόνοι του ζωδίου, έχουν μπροστά τους, εκπλήξεις και αποκαλύψεις όλων των ειδών! Μην κάνετε κάτι ξαφνικό, καθώς θα είναι λάθος.

Ιχθείς

Εσείς έχετε το σενάριο στα χέρια σας, και σίγουρα κάτω από τον Ήλιο και τον Ερμή – Ποσειδώνα, μπορείτε να έχετε ότι και όποιον επιθυμείτε στην ζωή σας και μόνιμα. Ειδικά εσείς που ακόμη μέσα σας έχετε ελπίδες και αγαπάτε, το πρώην ταίρι σας, να είστε βέβαιοι, ότι είναι μόνο μερικές ημέρες μακριά η επανασύνδεση σας, και αυτήν την φορά με όρους και όρια που εσείς θα θέσετε. Ταξίδια και νέες δραστηριότητες για τους δεσμευμένους, που σίγουρα θα φέρουν και ένα καλύτερο κλίμα, μέσα στον δεσμό τους.

Από τον Γιάννη Φόξ

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Το Ζώδιο του μήνα: Παρθένος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Χρόνια πολλά φίλε/η Παρθένε! Αυτό το γενέθλιο έτος σου πρόκειται να κάνεις κάποιες ...

Επανασυνδέσεις ζωδίων Αύγουστος 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Δώρα φέρνει ο Αύγουστος σε ελεύθερους και δεσμευμένους ..  Φορτωμένος με σημαντικά ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ…  ΔΙΔΥΜΟΙ Τα οικονομικά σας έχουν εξαιρετικές προοπτικές και ιδιαίτ ...

Το Ζώδιο του μήνα: Λέων

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Χρόνια πολλά φίλε/η Λέοντα! Η ερωτική σου ζωή είναι στην αναμονή για μεγάλες αλλαγέ ...

Επανασυνδέσεις ζωδίων Ιούλιος 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο μήνας του Ιουλίου φέρνει τεράστιες αλλαγές, σε όλα τα ζώδια. Με τον ανάδρομο Ερμή ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούλιο του 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ… ΔΙΔΥΜΟΙ Τα οικονομικά σας έχουν εξαιρετικές προοπτικές και ιδιαίτε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//