Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό 6/8 – 13/8/2023


Υπερβολές, ανατροπές και ευχάριστες στιγμές θα έχει αυτή η εβδομάδα για όλους μας, μια εβδομάδα, η οποία μπορεί να μην έχει πλανητικές μετακινήσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα βαρεθούμε. Στο ξεκίνημα της το στοιχείο που θα κυριαρχήσει είναι η υπερβολή και η χαλάρωση, κάτι που οι περισσότεροι από εμάς χρειαζόμαστε, ιδιαίτερα όσο είναι σε διακοπές.

Προς τα μέσα της εβδομάδας όμως, θα πρέπει να προσέχουμε λιγάκι καθώς θα υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές στις ερωτικές μας σχέσεις, και αυτό για κάποιους μπορεί να είναι μια ευχάριστη συνθήκη, ενώ για κάποιους άλλους όχι και τόσο. Επίσης, αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά ή τυχερές γνωριμίες οι οποίες θα φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Ενώ στα τέλη της εβδομάδας, θα νιώσουμε χαρούμενοι και ερωτεύσιμοι.

Ιδιαίτερα τυχερή θα είναι αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους). Ερωτικές ανατροπές αλλά και υπερβολές περιμένουν τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Ενώ ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα τόσο για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), όσο και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 06/08

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές και ανεύθυνες  αποφάσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, γι’ αυτό τα μάτια σας δεκατέσσερα.

Την Δευτέρα 07/08

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα πιέσει συναισθηματικά, ενώ μπορεί να παρασύρει και σε χειριστικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών.

Την Τρίτη 08/08

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου, θα βοηθήσει να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους, τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 09/08

Η όψη τετραγώνου  της ανάδρομης Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, που θα σχηματίζεται για 2η φορά μέσα σε λίγες , είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές ανατροπές στην ερωτική ζωή, αλλά και στα οικονομικά των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ενώ, την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου θα φέρει τυχερές γνωριμίες, αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες, στα τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 10/08

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, θα κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς και επικριτικούς του εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 11/08

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Άρη από το ζώδιο της Παρθένου, θα ενισχύσει τον εκνευρισμό και θα ανεβάσει τους τους τόνους στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 12/08

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να νιώσουν σίγουροι για τον εαυτό τους και θα οργανώσουν με μεθοδικότητα τα επόμενα τους βήματα τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 13/08

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση και θα βοηθήσει να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα τους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεν φοβάμαι να εκφράσω τα συναισθήματα μου, αρκεί να μην παρασυρθώ σε υπερβολές οι οποίες μπορεί να έχουν για εμένα το αντίθετο, από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!