Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 1/1 – 8/1/2023


Με πολλά όνειρα αλλά και έντονο ερωτικό πάθος θα κάνει την είσοδο της η νέα χρονιά. Η πρώτη εβδομάδα της χρονιάς έχει πολλές και ενδιαφέρουσες όψεις, την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω αλλά και την πρώτη Πανσέληνο της χρονιάς στο ζώδιο του Καρκίνου.

Η νέα χρονιά θα κάνει ποδαρικό με την όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, μια όψη που κρύβει έντονα ερωτικά συναισθήματα, πάθος και την επιθυμία να ασκήσουμε έλεγχο στο ταίρι μας. Ενώ μετά την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου, η συνάντηση της σε όψη εξάγωνου με τον Δία, μας υπόσχεται ότι τα πράγματα θα πάνε από το καλό στο καλύτερο τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στα οικονομικά μας.

Από την άλλη πλευρά, ο ανάδρομος Ερμής θα συναντηθεί για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, σε όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα, μια όψη που θα μας βοηθήσει να προωθήσουμε τα σχέδια μας και να προβάλλουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, Ενώ λίγες ώρες μετά την Πανσέληνο στο ζώδιο του Καρκίνου, μια Πανσέληνος που για άλλη μια φορά θα μας φέρει απέναντι από τα θέλω και τα πρέπει μας, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο στο ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται εύνοια στην επικοινωνία.

Επίσης, η συνάντηση του Ήλιου με τον ανάδρομο Ουρανό στα μέσα της εβδομάδας, θα φέρει ευχάριστες ανατροπές στην καθημερινότητα μας, ενώ στα τέλη της  η όψη τριγώνου, που θα σχηματίσει για 2η φορά ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό, υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να βρούμε έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν. Ιδιαίτερα ευνοημένα αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Θετικές εξελίξεις τόσο στην ερωτική τους ζωή όσο και σε θέματα καριέρας για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Ενώ ουδέτερη θα είναι τόσο για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) όσο και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς)

Την Πρωτοχρονιά

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές, μοιραίους έρωτες αλλά και χειριστικές συμπεριφορές στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 02/01

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, υπόσχεται ότι θα βοηθήσει να κυνηγήσουν τα όνειρα τους με ενθουσιασμό, ενώ παράλληλα, θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι μας για να κερδίσουν τις εντυπώσεις προβάλλοντας τα θετικά τους στοιχεία, τόσο οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 03/01

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους, θα ενισχύσει το χαμόγελο και την καλή διάθεση των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους). Την  ίδια ημέρα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς) θα είναι μια περίοδος με πολλά ερωτικά παραστρατήματα.

Την Τετάρτη 04/01

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, ευνοεί τις τυχερές γνωριμίες τόσο για τους Υδροχόους και τους Λέοντες, όσο και για τους Κριούς και τους Ζυγούς των 2 πρώτων ημερών.

Την Πέμπτη 05/01

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό, θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στην ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 06/01

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία, είναι πιθανό να παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 πρώτων ημερών.

Το Σάββατο 07/01

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου είναι πιθανό να φέρει απέναντι από τα θέλω και τα πρέπει τους, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 08/01

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό, υπόσχεται ότι θα φέρει έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Η νέα χρονιά έρχεται με πολλές υποσχέσεις, τις οποίες θα έχουμε την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε μέσα στην χρονιά, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή και να αλλάξουμε.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα. Εύχομαι σε όλους μια δημιουργική χρονιά, με υγεία, χαρά και γεμάτη όμορφες στιγμές!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!