Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 10/11 – 17/11/2019

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 10/11 – 17/11/2019


Ιδιαίτερα ευχάριστη θα είναι η 3η εβδομάδα του μήνα για όλους μας και αυτό γιατί είναι απαλλαγμένη από δύσκολες όψεις, ενώ η Πανσέληνος του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου θα μας βοηθήσει να εστιάσουμε την προσοχή μας σε ότι έχει ουσιαστική αξία για εμάς.

Στο επίκεντρο των γεγονότων αυτή την εβδομάδα θα βρεθούν  κυρίως οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) μιας και η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στον δικό τους Σταυρό, πιεσμένοι για λίγες ακόμα ημέρες θα είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) εξαιτίας της παρουσίας του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, ενώ οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες ) είναι πιθανό να πέσουν θύματα ερωτικών εξαπατήσεων προς τα τέλη της εβδομάδας.

Την Κυριακή 10/11 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Πλούτωνα θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να συγκεντρωθούν στους στόχους τους και θα τους βοηθήσει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.

Την Δευτέρα 11/11 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο θα ωθήσει σε δεύτερες σκέψεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Τρίτη 12/11 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες ) σε τολμηρές αποφάσεις, ενώ την ίδια ημέρα η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) να εστιάσουν την προσοχή τους στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις και να τους δώσουν την πραγματική τους αξία.

Την Τετάρτη 13/11 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Κρόνο θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να δουν ποια σχέδια τους μπορούν να μπουν σε πρακτική εφαρμογή, ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα βοηθήσει τους εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να πετύχουν τους στόχους τους.

Επίσης, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες και θα βοηθήσει να βρούνε εμπνευσμένες λύσεις οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες ).

Την Πέμπτη 14/11 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα είναι πιθανό να παρασύρει σε ερωτικές αυταπάτες και εξιδανικεύσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες ).

Την Παρασκευή 15/11 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του  Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα  (Ζυγούς , Υδροχόους).

Το Σάββατο 16/11 η είσοδος  της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού  (Σκορπιούς, Ιχθύες).

Ενώ την Κυριακή 17/11 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει τους φόβους και τις ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, δώστε προσοχή και σημασία σε ότι έχει ουσιαστική αξία για εσάς, έστω και για αυτό αν χρειασθεί να κάνετε δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Και αυτό γιατί εξαιτίας τους ενθουσιασμού μας θα είναι πολύ εύκολο να πέσουμε θύματα αισθηματικών εξαπατήσεων. Να θυμάστε πως όσο ωραίο και αν είναι το ροζ συννεφάκι τις περισσότερες φορές η προσγείωση στην πραγματικότητα είναι απότομη.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και να απολαύσουμε αυτή την υπέροχη Πανσέληνο!!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 17/11 – 24/11/2019

In category Astrology News

Κριαράκια μου Επειδή την εβδομάδα αυτή, θα σας ανεβαίνουν πολλά καντήλια στην κραν ...

Astro-Μηνύματα από 17/11 – 24/11/2019

In category Astrology News

Συναισθηματική ένταση, πάθος, βαθιές επιθυμίες, πόθοι και προσδοκίες που ζητούν εκ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/11 – 24/11/2019

In category Astrology News

Αέρα ανανέωσης, φέρνει η 4η εβδομάδα του Νοεμβρίου, σε όλα τα ζώδια. Και αυτό γιατί κ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 10/11 – 17/11/2019

In category Astrology News

Αγαπητέ Κριέ Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση, να πιάσω στασίδι δίπλα σου, γιατί, όχι γ ...

Astro-Μηνύματα από 10/11 – 17/11/2019

In category Astrology News

Τις ημέρες αυτές, καλό θα ήταν να γίνουν οικονομικές διευθετήσεις, ρυθμίσεις χρεών ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 3/11 – 10/11/2019

In category Astrology News

φίλε Κριέ Αρρώστια έχεις γίνει με τα ερωτιλίκια σου. Προκαλείς την τύχη σου, λες κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u