Εβδομαδιαίο Πλανητικό σκηνικό από 10/2 – 17/2/2019

Εβδομαδιαίο Πλανητικό σκηνικό από 10/2 – 17/2/2019


Πολύ ιδιαίτερη θα είναι η τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου καθώς είναι μια εβδομάδα με αρκετές έντονες στιγμές και πλανητικές αλλαγές. Και ξεκινάμε από την Κυριακή 10/2 όπου έχουμε την είσοδο του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, η νέα θέση του Ερμή θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) καθώς  τους Ταύρους και τους Αιγόκερους, ενώ μπορεί να ωθήσει σε υπερβολές στον τρόπο έκφρασης τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες).

Την Δευτέρα και την Τρίτη θα είναι ιδιαίτερα ευνοημένα τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), ενώ, μπορεί να έχουν σκαμπανεβάσματα στην διάθεση τους τα υπόλοιπα ζώδιο του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Η πιο δύσκολη μέρα της εβδομάδας θα είναι η Τετάρτη 13/2, εξαιτίας της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Κριού,  θα επηρεάσει ιδιαίτερα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού  (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες 2 ημέρες, καθώς θα είναι υπεύθυνη για απρόσμενα γεγονότα και ξαφνικές αλλαγές.

Την Πέμπτη 14/2, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, θα μας ωθήσει να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο διοχετεύουμε την ενέργεια μας και αντιδρούμε στα εξωτερικά ερεθίσματα κάνοντας μας πιο ήρεμους και ανθεκτικούς. Η νέα θέση του Άρη θα είναι θετική για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), για τους Καρκίνους και τους Ιχθύες, ενώ θα ζορίσει τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Παρασκευή και το Σάββατο η ανάγκη μας να μείνουμε σπίτι και να έρθουμε σε επαφή με τις ρίζες μας θα είναι πολύ έντονη.

Ενώ την Κυριακή 17/2 η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, θα ενισχύσει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες και θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) καθώς και των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Οι πλανητικές αλλαγές αυτής της εβδομάδας θα μας ωθήσουν σε ένα διαφορετικό τρόπο έκφρασης και δράσης. Αυτό που πρέπει να έχουμε στο νου μας, είναι να είμαστε θετικοί στις αλλαγές, γιατί ο λόγος που γίνονται είναι για να εξυπηρετήσουν την εξέλιξη μας.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα.

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Αστρο-Αλχημείες από 17/2 – 24/2/2019

In category Astrology News

Κριός Γιατί βρε πουλάκι μου θέλεις πάλι να στα λέω; Ανοίγεις το στόμα σου κι όποιον ...

Εβδομαδιαίο Πλανητικό σκηνικό από 17/2 – 24/2/2019

In category Astrology News

Σε μεγάλα κέφια θα βρίσκεται ο ουράνιος θόλος αυτή την εβδομάδα, καθώς μας προσφέρ ...

Astro-Μηνύματα 17/2 – 24/2/2019

In category Astrology News

Η παλέτα των ουράνιων επιρροών για αυτή την εβδομάδα, έχει έντονα χρώματα. Εντυπωσ ...

Ερωτικές Αστρο-Αλχημείες 10/2 – 17/2/2019

In category Astrology News

Κριός Όταν δε βλέπεις να προχωράει η σχέση σου, τη σπρώχνεις για αρχή. Δε στρίβεις μ ...

Astro-Μηνύματα από 10/2 – 17/2/2019

In category Astrology News

Οι ημέρες που θα ακολουθήσουν, θα έχουν ένταση πάθος ακραίες συμπεριφορές και έλλε ...

Ερωτικές Αστροαλχημείες 3/2 – 10/2/2019

In category Astrology News

Κριός Μην είσαι ανυπόμονη/ος γιατί το καλό το πράγμα αργεί να γίνει. Αν είσαι σε σχέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u