Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/7 – 23/7/2023


Νέα ξεκινήματα, πολλές συγκρούσεις και αρκετούς περιορισμούς θα φέρει αυτή η εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας το θερμόμετρο για πολλούς θα χτυπήσει κόκκινο. Το σημαντικότερο πλανητικό γεγονός της εβδομάδας, θα πραγματοποιηθεί στο ξεκίνημα της και αυτό δεν είναι άλλο από τη Νέα Σελήνη του μήνα η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, ενώ η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, αλλά και την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο.

Σημαντικές όμως θα είναι και οι όψεις που θα σχηματίσουν οι γρήγοροι πλανήτες, ξεκινώντας από τον Ερμή ο οποίος θα συναντηθεί,  στο ξεκίνημα της εβδομάδας, σε όψη τετραγώνου με τον Δία και θα μας παρασύρει σε υπερβολές, ενώ στα τέλη της εβδομάδας η συνάντηση του, σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, είναι πιθανό σε κάποιους να προκαλέσει δυσάρεστες εκπλήξεις. Την ισορροπία θα προσπαθήσει να φέρει στα μέσα της εβδομάδας η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, μια όψη που ανοίγει τον δρόμο για να κάνουμε όνειρα για το μέλλον, παρόλο που η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο,  θα προκαλέσει κάποιους περιορισμούς.

Από την άλλη πλευρά η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος, λίγο πριν κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα, με τον ανάδρομο Πλούτωνα, για άλλη μια φορά απαιτεί από εμάς να προχωρήσουμε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα. Η εβδομάδα αυτή θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Τις εντάσεις θα πρέπει να προσέξουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ εμπόδια και περιορισμούς να νιώσουν ότι συναντούν στο δρόμο τους οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 16/07

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην καλή διάθεση, των ζωδίων  του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 17/07

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου θα παρασύρει σε υπερβολές και ανεύθυνες συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, το ίδιο βράδυ, η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου θα ωθήσει σε νέα προσωπικά και επαγγελματικά ξεκινήματα, τους εκπροσώπους του  Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που  έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, με την προϋπόθεση ότι θα έχουν κλείσει τους λογαριασμούς με τον παρελθόν.

Την Τρίτη 18/07

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα γεμίσει τα ενεργειακά αποθέματα των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα πιέσει συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 19/07

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η σύνοδος της Σελήνης – Ερμή με τον Δία, θα παρασύρει σε λεκτικές υπερβολές, εξαιτίας της συναισθηματικής τους κατάστασης, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 20/07

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, ενισχύσει την διαίσθηση και θα ανοίξει το δρόμο να κάνουν όνειρα, χωρίς να φοβούνται το αύριο, τα ζώδια του Νερού(Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που  έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ωστόσο, την ίδια ημέρα, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να φέρει σε αδιέξοδα και να περιορίσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 21/07

Η αντίθεση που θα σχηματίσει η σύνοδος Σελήνης – Άρη με τον ανάδρομο Κρόνο, θα ενισχύσει την κακή διάθεση και την απαισιοδοξία των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του  1ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 22/07

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ωθήσει να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα και να δώσουν τέλος σε τοξικές καταστάσεις τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) των 2 τελευταίων ημερών. Επίσης, την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα μπει σε στάση.

Ενώ την Κυριακή 23/07

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές, εντάσεις και δυσάρεστες εξελίξεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους.  Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα έχουμε και 2 σημαντικές πλανητικές αλλαγές, την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά τους,  αλλά και την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης  σε αυτό. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή, αρκεί να γίνεται με προσεχτικά βήματα και χωρίς υπερβολές.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Χρόνια Πολλά στους Λέοντες!!!

Πηνελόπη Παπουτσή!!!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!