Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 18/12 – 25/12/2022


Σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις, μας υπόσχεται αυτή η εβδομάδα, τα οποία θα οδηγήσουν αρκετούς από εμάς να κάνουμε μια νέα αρχή. Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Κριού, εγκαινιάζει ένα διάστημα ευκαιριών και δυναμικών πρωτοβουλιών, ενώ η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω και η Νέα Σελήνη του μήνα που θα πραγματοποιηθεί σε αυτό, μας υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να βάλουμε νέους στόχους για τους οποίους θα δουλέψουμε μεθοδικά.

Τον ρόλο του πρωταγωνιστή αυτή την εβδομάδα έχουν ο Ήλιος και ο Δίας, οι οποίοι από τις νέες τους θέσεις, θα δώσουν μια πινελιά υπερβολής εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσουν. Την ισορροπία θα φέρει για άλλη μια φορά η Αφροδίτη, καθώς η συνάντηση της σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό, υπόσχεται ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή.

Ενώ, στα τέλη της εβδομάδας η συνάντηση του Ερμή σε όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα, θα μας βοηθήσει να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον μας. Την τύχη με το μέρος τους θα έχουν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες). Σε νέα ξεκινήματα θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική τους ζωή θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Ενώ ουδέτερη θα είναι τόσο για τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους, όσο και για τους Διδύμους και τους Ιχθύς.

Την Κυριακή 18/12

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει να βρουν πρωτότυπες και τολμηρές λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 19/12

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς), ενώ θα πιέσει συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους).

Την Τρίτη 20/12

Οι διαδοχικές όψεις που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, αντίθεσης με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου και τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα παρασύρει σε νευρικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους). Το σημαντικό όμως γεγονός της ημέρας είναι η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Κριού, η οποία εγκαινιάζει ένα διάστημα τύχης και ευκαιριών για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Τετάρτη 21/12

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την καλή διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Επίσης, λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, η είσοδος του Ήλιου  στο ζώδιο του Αιγόκερω, Χειμερινό Ηλιοστάσιο σηματοδοτεί την μικρότερη μέρα του χρόνου, θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά των Αιγόκερων. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Την Πέμπτη 22/12

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα παρασύρει σε υπερβολές και ανεύθυνες αποφάσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) της 1η ημέρας. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις και ανατροπές, στην ερωτική ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 23/12

Η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα στην προσωπική ζωή αλλά και στην καριέρα, για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 πρώτων ημερών.

Το Σάββατο 24/12

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία, και θα ωθήσει να κάνουν όνειρα για το μέλλον, τόσο οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Τα Χριστούγεννα 25/12,

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ θα πιέσει συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Η τύχη είναι με το μέρος μας αρκεί και εμείς να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες και να μην παρασυρθούμε από την υπερβολική σιγουριά ή την αισιοδοξία που ακολουθεί κάθε νέο ξεκίνημα, και να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά, γιατί κάθε στιγμή μπορεί ο έρωτας να έρθει και να χτυπήσει ξαφνικά την πόρτα μας.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα, και Χρόνια Πολλά στους Αιγόκερους!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια δημιουργική και γεμάτη ενέργει ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 21-28 Ιουλίου 2024. Καυτή και γεμάτη με σημαντικά γεγονότα!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Καυτή και γεμάτη σημαντικά πλανητικά γεγονότ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 20 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!