Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 18/12 – 25/12/2022


Σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις, μας υπόσχεται αυτή η εβδομάδα, τα οποία θα οδηγήσουν αρκετούς από εμάς να κάνουμε μια νέα αρχή. Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Κριού, εγκαινιάζει ένα διάστημα ευκαιριών και δυναμικών πρωτοβουλιών, ενώ η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω και η Νέα Σελήνη του μήνα που θα πραγματοποιηθεί σε αυτό, μας υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να βάλουμε νέους στόχους για τους οποίους θα δουλέψουμε μεθοδικά.

Τον ρόλο του πρωταγωνιστή αυτή την εβδομάδα έχουν ο Ήλιος και ο Δίας, οι οποίοι από τις νέες τους θέσεις, θα δώσουν μια πινελιά υπερβολής εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσουν. Την ισορροπία θα φέρει για άλλη μια φορά η Αφροδίτη, καθώς η συνάντηση της σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό, υπόσχεται ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή.

Ενώ, στα τέλη της εβδομάδας η συνάντηση του Ερμή σε όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα, θα μας βοηθήσει να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον μας. Την τύχη με το μέρος τους θα έχουν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες). Σε νέα ξεκινήματα θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική τους ζωή θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Ενώ ουδέτερη θα είναι τόσο για τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους, όσο και για τους Διδύμους και τους Ιχθύς.

Την Κυριακή 18/12

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει να βρουν πρωτότυπες και τολμηρές λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 19/12

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς), ενώ θα πιέσει συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους).

Την Τρίτη 20/12

Οι διαδοχικές όψεις που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, αντίθεσης με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου και τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα παρασύρει σε νευρικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους). Το σημαντικό όμως γεγονός της ημέρας είναι η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Κριού, η οποία εγκαινιάζει ένα διάστημα τύχης και ευκαιριών για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Τετάρτη 21/12

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την καλή διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Επίσης, λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, η είσοδος του Ήλιου  στο ζώδιο του Αιγόκερω, Χειμερινό Ηλιοστάσιο σηματοδοτεί την μικρότερη μέρα του χρόνου, θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά των Αιγόκερων. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Την Πέμπτη 22/12

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα παρασύρει σε υπερβολές και ανεύθυνες αποφάσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) της 1η ημέρας. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις και ανατροπές, στην ερωτική ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 23/12

Η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα στην προσωπική ζωή αλλά και στην καριέρα, για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 πρώτων ημερών.

Το Σάββατο 24/12

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία, και θα ωθήσει να κάνουν όνειρα για το μέλλον, τόσο οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Τα Χριστούγεννα 25/12,

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ θα πιέσει συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Η τύχη είναι με το μέρος μας αρκεί και εμείς να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες και να μην παρασυρθούμε από την υπερβολική σιγουριά ή την αισιοδοξία που ακολουθεί κάθε νέο ξεκίνημα, και να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά, γιατί κάθε στιγμή μπορεί ο έρωτας να έρθει και να χτυπήσει ξαφνικά την πόρτα μας.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα, και Χρόνια Πολλά στους Αιγόκερους!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!