Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 18/6 – 25/6/2023


Τα μάτια μας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχουμε αυτή την εβδομάδα, μια εβδομάδα όπου κυριαρχεί πολύ έντονο το στοιχείο της εξαπάτησης. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας στους Διδύμους, δεν μοιάζει με τις άλλες,  καθώς αποτελεί τροχοπέδη σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε.

Ένα ακόμα σημαντικό πλανητικό γεγονός, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι και η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στους Ιχθύς. Στα μέσα της εβδομάδας, η διάθεση μας θα αλλάξει, καθώς ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου, Θερινό Ηλιοστάσιο, κάνοντας μας πιο συναισθηματικούς και προστατευτικούς απέναντι στους δικούς μας ανθρώπους.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω αυτή η εβδομάδα έχει πολύ έντονο το στοιχείο της εξαπάτησης, και αυτό θα φανεί κυρίως στο ξεκίνημα της εβδομάδας, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον Ποσειδώνα, ενώ στα μέσα της εβδομάδας η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη θα μας βοηθήσει να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι αυτή την εβδομάδα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Ενώ πιο ευνοημένοι θα είναι σε θέματα καρδιάς αυτή την εβδομάδα οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 18/06 18/06

Νωρίς το πρωί θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του μήνα στους Διδύμους, απαιτεί να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς μπορεί να τους δημιουργηθούν έντονες προσδοκίες ή να εξαπατηθούν. Επίσης, το απόγευμα ο Κρόνος θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς, η οποία θα επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα που απαιτούν άμεση επίλυση, μεθοδικότητα και συνέπεια από τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 19/06

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες ή να κάνει πολύ εύκολα θύματα εξαπάτησης τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 3 τελευταίων ημερών. Ιδιαίτερα για τους Διδύμους που θα έχουν γενέθλια την Κυριακή και την Δευτέρα θα πρέπει να είναι προσεχτικοί σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους.

Την Τρίτη 20/06

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα, είναι πιθανό να ενισχύσει τις εμμονές και τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών.

Την Τετάρτη 21/06

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα, θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες και να τακτοποιήσουν με ευκολία τις προσωπικές και επαγγελματικές τους υποθέσεις τόσο οι Δίδυμοι και οι Τοξότες όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, το απόγευμα η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου, Θερινό Ηλιοστάσιο, θα εγκαινιάσει την φετινή τους γενέθλια χρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Την Πέμπτη 22/06

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό, είναι πιθανό να παρασύρει σε νευρικές αντιδράσεις και ξαφνικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 23/06

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο του Καρκίνου, θα ενισχύσει την καλή διάθεση και θα βοηθήσει να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα τους, τόσο οι Παρθένοι και οι Ιχθύς όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι των 3 πρώτων ημερών.

Το Σάββατο 24/06

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, θα κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς και απόμακρους, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές τους σχέσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 25/06

Οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ερμή από τους Διδύμους, και αντίθεσης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα, εξαιτίας των λανθασμένων εκτιμήσεων τους, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Έχω τα μάτια μου και τα αυτιά μου ανοιχτά και δεν βιάζομαι να κάνω τα επόμενα βήματα μου, καμιά φορά είναι πιο σωστό να περιμένω, ώστε ο χρόνος να λειτουργήσει υπέρ μου.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Χρόνια Πολλά στους Καρκίνους!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!