Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/11 – 27/11/2022


Ευχάριστη, γεμάτη υποσχέσεις για όμορφες εμπειρίες και στιγμές ξεγνοιασιάς, θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας. Στο ξεκίνημα τις εβδομάδας θα δούμε οι προοπτικές ανοίγονται μπροστά μας θα είναι πολύ σημαντικές, ενώ αρκετοί θα είναι οι τυχεροί που θα την έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν είτε για δουλειές είτε για διασκέδαση .

Στα μέσα της εβδομάδας η ενέργεια γύρω μας θα αρχίσει να αλλάζει, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα επαναφέρει το χαμόγελο, την αισιοδοξία και την επιθυμία μας να περάσουμε όμορφα, βάζοντας μας σταδιακά, στο κλίμα των γιορτών. Άλλωστε, η Νέα Σελήνη του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδας στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει στις αποσκευές της, πολλές υποσχέσεις για χαρά και όμορφες αναζητήσεις. Ένα ακόμα σημαντικό πλανητικό γεγονός, είναι, και η ολοκλήρωση της ανάδρομης πορείας του Δία στους Ιχθύς στα τέλη της εβδομάδας. Την τύχη με το μέρος τους θα έχουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς).

Η χαρά και η αισιοδοξία θα επανέρθει στην ζωή των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Ουδέτερη, θα είναι για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Ζυγούς, Αιγόκερους). Ενώ, μια πιεστική περίοδος αρχίζει, καθώς θα πρέπει να κλείσουν τους λογαριασμούς τους με το παρελθόν και να κάνουν νέα ξεκινήματα, για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 20/11

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα λειτουργήσει ενισχυτικά στις αποφάσεις που θα πάρουν  τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 21/11

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει νωρίς το πρωί ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς υπόσχεται ότι θα βοηθήσει να ανοίξει ο δρόμος για σημαντικές επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών. Ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση και θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 22/11

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα εγκαινιάσει την φετινή περίοδο των γενεθλίων τους και μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα πιέσει τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύς) να δώσουν λύσεις στις υποθέσεις που τους απασχολούν, κλείνοντας ουσιαστικά τους λογαριασμούς με το παρελθόν. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!

Την Τετάρτη 23/11

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και οι διαδοχικές όψεις αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου και τετραγώνου από το ζώδιο του Σκορπιού, θα δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην διάθεση και θα ωθήσει να συμπεριφερθούν με ψυχρότητα, στους συνεργάτες και στους δικούς τους ανθρώπους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα ο Δίας θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς και θα μπει σε στάση.

Την Πέμπτη 24/11

Η Σελήνη του μήνα που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα στο ζώδιο του Τοξότη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) των 3 πρώτων ημερών. Ενώ θα ωθήσει να κάνουν μια νέα αρχή στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύς).

Την Παρασκευή 25/11

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και οι διαδοχικές  όψεις αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Άρη, και τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, εξαιτίας λανθασμένων εκτιμήσεων. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Δίας θα ξεκινήσει και πάλι την ορθή του πορεία στους Ιχθύς.

Το Σάββατο 26/11

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν μέσα στην ημέρα.

Ενώ την Κυριακή 27/11

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Βλέπω τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μου και κυνηγάω τα όνειρα μου, χωρίς να φοβάμαι το καινούργιο και την περιπέτεια.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και Χρόνια Πολλά στους Τοξότες.

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 16/4 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Λέοντα Η Σελήνη στις 16/04 στις 05.24 το πρωί θα περάσει στον Λέοντα και θα μ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εκφράσετε τις ιδέες σας ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 16 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ...

Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 14-22 Απριλίου ποια ζώδια ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα αυτή;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 14 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ιδέες μπορούν να πρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!