Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 27/12 – 3/1/2021


Με χαρά όλοι μας αυτή την εβδομάδα θα τραγουδήσουμε “πάει ο παλιός ο χρόνος”, καθώς διανύουμε την τελευταία εβδομάδα αυτής της τόσο ιδιαίτερης χρονιάς,  στην οποία δοκιμάστηκαν οι αντοχές μας σε όλα τα επίπεδα.

Κάνοντας τον απολογισμό μας, θα διαπιστώσουμε ότι σίγουρα, μας έχει κάνει  σοφότερους, και μας έχει μάθει, με τον πιο απαιτητικό ίσως τρόπο, να εκτιμούμε και να δίνουμε αξία στα μικρά πράγματα της ζωής, όπως είναι μια βόλτα ή η συνάντηση μας με αγαπημένα πρόσωπα, που μέχρι τώρα θεωρούσαμε δεδομένα.

Λίγο πριν φύγει όμως, απαιτεί από εμάς, κάτω από το φως της Πανσελήνου, να μην παρασυρθούμε σε ερωτικές ψευδαισθήσεις, στις οποίες πολύ εύκολα μπορεί να μας βάλει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα.

Την Πρωτοχρονιά, με την Σελήνη στο Λιοντάρι, θα υποδεχτούμε το νέο χρόνο με την λάμψη που του αξίζει, ενώ με την βοήθεια της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα κάνουμε και πάλι όνειρα για την νέα χρονιά.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) καθώς θα είναι επιρρεπείς στις ερωτικές εξαπατήσεις. Συναισθηματικά  πιεσμένοι θα είναι εξαιτίας της Πανσελήνου στο ζώδιο του Καρκίνου, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ ουδέτερη, με εξαίρεση ίσως την Πρωτοχρονιά, θα είναι για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Κυριακή 27/12 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στην ζωή των εκπροσώπων του ζωδίου της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 28/12 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, θα παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Τρίτη 29/12 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει το πρωί η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού θα επαναφέρει το χαμόγελο και την καλή διάθεση, τόσο στους Κριούς και στους Ζυγούς όσο και στους Διδύμους και τους Τοξότες των τελευταίων ημερών.

Την Τετάρτη 30/12 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, θα φορτίσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, θα παρασύρει σε ερωτικές ψευδαισθήσεις, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 31/12 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου να συμπεριφερθούν με πιεστικό τρόπο στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Την Πρωτοχρονιά , η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Ενώ, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ωθήσει τόσο τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου, να κάνουν όνειρα για την νέα χρονιά. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Το Σάββατο 02/01 οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, και τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την αισιοδοξία και θα ανεβάσει την ερωτική διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Ενώ την Κυριακή 03/01  η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου, θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς, αποχαιρετούμε το 2020 με χαρά και ευγνωμοσύνη, καθώς μας έμαθε να δίνουμε αξία στα μικρά πράγματα που είναι όμως τόσο σημαντικά για την ζωή μας, μας έμαθε να προσαρμοζόμαστε γρήγορα στα νέα δεδομένα, και πάνω από όλα μας ανάγκασε να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Όσοι από εμάς έχουμε πάρει τα μαθήματα μας, είναι σίγουρο ότι το 2021 θα μπορέσουμε να εξελιχθούμε και να κάνουμε θαύματα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι, να κλείσουμε πονηρά το μάτι στις δυσκολίες και να ονειρευτούμε το αύριο με τα πιο φωτεινά του χρώματα.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με χαμόγελο, αισιοδοξία, ΥΓΕΙΑ για όλους μας!!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!