Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 30/10 – 6/11/2022


Ο Νοέμβριος, θα είναι για όλους μας ένας ιδιαίτερα απρόβλεπτος και απαιτητικός μήνας, γι’ αυτό και δεν πρέπει να μας ξεγελάσει η φαινομενικά ήρεμη πρώτη εβδομάδα του μήνα. Η εβδομάδα ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους, η οποία για τους επόμενους 2 περίπου μήνες θα μας βοηθήσει να πάρουμε τις αποστάσεις μας και να μην βιαζόμαστε να μπούμε σε δράση.

Η συνέχεια της εβδομάδας, ουσιαστικά θα είναι το απαραίτητο διάλειμμα που μας προσφέρει το Σύμπαν, πριν το ανατρεπτικό και έντονα συγκρουσιακό διάστημα που θα ακολουθήσει τις επόμενες εβδομάδες. Τον χορό, αυτών των ανατρεπτικών και όχι τόσο εύκολων στην διαχείριση τους καταστάσεων, θα ανοίξει στο τέλος της εβδομάδας η μοναδική όψη της εβδομάδας, και αυτή είναι η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, μια όψη που στο πέρασμα της προκαλεί ξαφνικές ανατροπές και χωρισμούς στις ερωτικές σχέσεις.

Ένα διάστημα αναβολών και καθυστερήσεων ξεκινά, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Άρη στους Διδύμους για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς). Δύσκολες στιγμές στην προσωπική τους ζωή θα περάσουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ, πιο τυχεροί θα είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), καθώς για αυτούς ξεκινά μια περίοδος που μπορούν να βάλουν σε εφαρμογή τα σχέδια τους και να δουν τους κόπους τους να ανταμείβονται.

Την Κυριακή 30/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι διαδοχικές όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, υπόσχεται μια όμορφη μέρα γεμάτη ευχάριστες στιγμές με τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τόσο για τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους όσο και για τους Σκορπιούς και τους Ταύρους που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 31/10

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου και θα τους ωθήσει να πάρουν οριστικές αποφάσεις για μια συνεργασία. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Άρης από τους Διδύμους θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους, εγκαινιάζοντας μια περίοδο έντονου άγχους, αναβολών, καθυστερήσεων και αρκετής κούρασης για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Τρίτη 01/11

Οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ερμή, τον Ήλιο και την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, θα δημιουργήσει έλλειμα συγκέντρωσης και προβλήματα στην επικοινωνία, τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Τετάρτη 02/11

Οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, και συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο, θα παρασύρει αρχικά σε ακραίες αντιδράσεις και νευρικά ξεσπάσματα, ενώ στη συνέχεια θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο σκληρή και επικριτική πλευρά απέναντι στους συνεργάτες αλλά και στους δικούς τους ανθρώπους, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 03/11

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και οι διαδοχικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή, τον Ήλιο και την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, υπόσχεται ότι θα βοηθήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους, ενώ μετά από αρκετό καιρό θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την παρέα των δικών τους ανθρώπων.

Την Παρασκευή 04/11

Οι διαδοχικές όψεις συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Ιχθύς με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα θολώσει την κρίση με αποτέλεσμα να παρασύρει σε υπερβολές και έντονα ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 05/11

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα επαναφέρει το χαμόγελο και θα γεμίσει με ενέργεια τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα πιέσει συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Ενώ την Κυριακή 06/11

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ξαφνικές ανατροπές στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, όπως ρήξεις και χωρισμούς, στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα προς τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Κάνω ένα βήμα πίσω και παίρνω το χρόνο που χρειάζεται για να προετοιμάσω τον εαυτό μου για ένα ιδιαίτερα απαιτητικό διάστημα, βασικό αίτημα του οποίου είναι να προσαρμοστώ γρήγορα στις αλλαγές, οι οποίες μπορεί στην αρχή να με δυσκολέψουν καθώς θα με βγάλουν από την ζώνη ασφάλειας μου, δεν πρέπει όμως να της φοβηθώ, γιατί ο μόνος τους στόχος είναι να εξελιχθώ.

Να έχουμε μια όμορφη και ήρεμη εβδομάδα!!! Και εύχομαι ο Νοέμβριος να είναι για όλους μας ένας εποικοδομητικός μήνας.

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!