Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 4/9 – 11/9/2022


Ευχάριστα ανατρεπτική, αλλά και αρκετά αντιφατική, θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, γι’ αυτό και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το χρόνο που μας δίνετε για να τακτοποιήσουμε τις υποθέσεις μας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου , η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, αλλά και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς θα είναι τα σημαντικότερα γεγονότα που θα μας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα, ενώ η μοναδική σημαντική όψη που θα μας απασχολήσει ευχάριστα, είναι η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό.

Το ξεκίνημα της θα γίνει με την είσοδο της Αφροδίτης, στο γήινο, πρακτικό και οργανωτικό ζώδιο της Παρθένου, θα μας βοηθήσει να βάλουμε την προσωπική μας ζωή, ενώ θα ασχοληθούμε και με την εμφάνιση μας. Στη συνέχεια η εβδομάδα θα κυλήσει ήρεμα, μέχρι την Παρασκευή, όπου ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού, εγκαινιάζοντας μια περίοδο στα οποία θα έχουμε προβλήματα στην επικοινωνία και μικρό καθυστερήσεις.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος τους Ιχθύς, ένα φεγγάρι που πιθανόν να δημιουργήσει πολλές προσδοκίες σε κάποιους. Ενώ την Κυριακή, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό, υπόσχεται ευχάριστες ανατροπές στα σχέδια μας.  Πιο θετική και ερωτική θα είναι αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), και πιο ήρεμη για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Μια περίοδος επικοινωνιακών μπερδεμάτων ξεκινά για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Ενώ, στις σχέσεις τους θα εστιάσουν την προσοχή τους οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 04/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα επαναφέρει το χαμόγελο και την καλή  διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα είναι πιο πιεστική συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύς).

Την Δευτέρα 05/09

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές, και με σημαντικές ευκαιρίες, περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), ενώ θα αναγκάσει να τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύς) να βάλουν τάξη στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις.

Την Τρίτη 06/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό, θα βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να αποφύγουν τις κακοτοπιές στην δουλειά τους τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 07/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή, θα βοηθήσει να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους, τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 08/09

Οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, και συνόδου με τον ανάδρομο Κρόνο  θα ενισχύσει την νευρικότητα των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού που έχουν γεννηθεί τα τέλη του 2ου δεκαημέρου (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς, εξαιτίας των συνθηκών, δεν θα μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματα τους. Επίσης την ίδια ημέρα, ο Ερμής θα μπει σε στάση το ζώδιο του Ζυγού.

Την Παρασκευή 09/09

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, θα παρασύρει σε υπερβολές τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα, θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα προβλημάτων στην επικοινωνία και εντάσεων, για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 10/09

Η Πανσέληνος στους Ιχθύς θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου να εστιάσουν την προσοχή τους στις προσωπικές τους σχέσεις και στις συνεργασίες τους, και να ξεπεράσουν τις παθογένειες που υπάρχουν σε αυτές.

Ενώ την Κυριακή 11/09

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ευχάριστες ανατροπές και εκπλήξεις στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Βάζω σε τάξη την προσωπική μου ζωή και επαναπροσδιορίζω τις επιθυμίες και τα όρια μου, ώστε να είμαι έτοιμος να υποδεχτώ κάθε τι καινούργιο.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!