Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 7/8 – 14/8/2022


Για τους περισσότερους από εμάς, αυτές οι μέρες είναι μέρες διακοπών, στις οποίες περιμένουμε να περάσουμε όμορφα, να διασκεδάσουμε, να ξεκουραστούμε και να κάνουμε σιγά – σιγά τα σχέδια για τον επόμενο χειμώνα. Ωστόσο, αυτή η εβδομάδα δεν θα καταφέρει να υλοποιήσει τις προσδοκίες μας, αντίθετα θα μας βάλει στην διαδικασία να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις, τις οποίες εδώ και καιρό αποφεύγαμε.

Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα γίνει με πολύ όμορφο τρόπο, στη συνέχεια όμως τα πράγματα λιγάκι θα δυσκολέψουν, ενώ η πολύ τραγουδισμένη Αυγουστιάτικη Πανσέληνος θα είναι μάλλον ανατρεπτική παρά ρομαντική, ενώ η μοναδική πλανητική μετακίνηση θα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα. Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι αυτή την εβδομάδα είναι μοιρασμένοι, ξεκινώντας από την Αφροδίτη η οποία αρχικά θα μας βοηθήσει να βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού μας με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στην συνέχεια η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα μας οδηγήσει σε οριστικά ξεκαθαρίσματα, ενώ λίγες ώρες πριν την Πανσέληνο η είσοδος της στο ζώδιο του Λέοντα υπόσχεται να δώσει νέα πνοή στην ερωτική ζωή των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα ούτε για τον πλανήτη της δράσης Άρη, αφού στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα βρεθεί αντιμέτωπος σε όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης, ενώ λίγες ώρες μετά την Πανσέληνο η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα μας φέρει αρκετές αποκαλύψεις. Στο κλίμα της έντασης που έχει δημιουργηθεί, θα προστεθούν και οι συναντήσεις του Ήλιου, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα προκαλέσει ξαφνικά γεγονότα και αρκετές ανατροπές στην ζωή μας, λίγες ώρες αργότερα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου θα μας ωθήσει να πάρουμε ξαφνικές αποφάσεις για τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας, ενώ στα τέλη της εβδομάδας η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο θα αναγκάσει πολλούς από εμάς να κάνουμε κάποιες υποχωρήσεις και να προχωρήσουμε σε συμβιβασμούς. Σε δύσκολη θέση θα βρεθούν αυτή την εβδομάδα οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις ερωτικές τους σχέσεις θα πρέπει να προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ, πιο ήρεμη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού  Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 07/08

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ανεβάσει τους τόνους με αποτέλεσμα οι συγκρούσεις που θα προκύψουν να οδηγήσουν πολλές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, σε αδιέξοδο. Τον ρόλο του ισορροπιστή θα παίξει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιου του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, η βγάλει στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά  των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 08/08

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 09/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα οδηγήσει σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές τους σχέσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 10/08

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 11/08

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Ενώ το ίδιο βράδυ, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Παρασκευή 12/08

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου θα πυροδοτήσει ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές στις προσωπικές σχέσεις και στις συνεργασίες των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα φέρει σημαντικές αποκαλύψεις τόσο στους Ταύρους και στους Σκορπιούς όσο και στους Παρθένους και στους Ιχθύς.

Το Σάββατο 13/08

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Ερμή θα παρασύρει σε λεκτικές υπερβολές τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 13/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα αναγκάσει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κάνουν αρκετές υποχωρήσεις οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

H ουσιαστική ανανέωση στην ζωή μας γίνεται όταν αφήσουμε πίσω μας το παλιό και κάνουμε τολμηρές αλλαγές, ωστόσο, όταν εμείς διστάζουμε ή δεν τολμάμε, το Σύμπαν παίρνει την πρωτοβουλία και ανοίγει τις καινούργιες σελίδες στην ζωή μας.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα, και να αφεθούμε στις αλλαγές που όσο και αν στην αρχή μπορεί να μας βγάλουν από τα νερά μας, στο τέλος είναι πάντα για καλό!!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!