Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 9/4 – 16/4/2023


Σε ευχάριστους ρυθμούς θα κινηθούμε αυτήν την εβδομάδα, μια εβδομάδα που υπόσχεται ότι θα μας φέρει πολλές ευκαιρίες και θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων θα μας βοηθήσει να επικοινωνήσουμε τα συναισθήματα μας, ενώ παράλληλα θα ξυπνήσει την επιθυμία μας για φλερτ.

Η Αφροδίτη άλλωστε θα είναι η πρωταγωνίστρια της εβδομάδας αφού η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, μας υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές, ενώ στα τέλη της εβδομάδας η συνάντηση της σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, είναι πιθανό να προκαλέσει κάποιες συναισθηματικές απογοητεύσεις. Αυτή την εβδομάδα όμως έχουμε, ίσως την πιο τυχερή όψη της χρονιάς, αφού στα μέσα της η συνάντηση σε όψη συνόδου του Ήλιου με τον Δία υπόσχεται ότι θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες, τυχερές γνωριμίες και θα ανοίξει τον δρόμο για μελλοντικές επιτυχίες.

Ιδιαίτερα τυχερή θα είναι αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους). Τις υπερβολές θα πρέπει να αποφύγουν οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους). Ενώ σκαμπανεβάσματα στην διάθεση τους θα έχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 09/04

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανόν να παρασύρει σε υπερβολές, σπατάλες και διατροφικές ατασθαλίες τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των τελευταίων ημερών.

Την Μ. Δευτέρα 10/04

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα ενισχύσει την καλή διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες), ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, είναι πιθανόν να ωθήσει να κρίνουν με αυστηρότητα και να είναι ιδιαίτερα επικριτικοί με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Μ. Τρίτη 11/04

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει,  λίγες ώρες αργότερα, με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών. Επίσης, την ίδια ημέρα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, μια από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς, υπόσχεται τύχη, επιτυχία και πολλές ευκαιρίες στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα για τους Κριούς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, αυτή θα είναι πραγματικά η τυχερή τους χρονιά, αφού θα έχουν την εύνοια της τύχης σε όλη την γενέθλια χρονιά τους.

Την Μ. Τετάρτη 12/04

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου θα ενισχύσει τον εκνευρισμό, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Μ. Πέμπτη 13/04

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με θα βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί τα τέλη του 2ου δεκαημέρου, ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ήλιο από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να δημιουργήσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Μ. Παρασκευή 14/04

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες και θα ωθήσει να πάρουν αποφάσεις με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Το Μ. Σάββατο 15/04

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει εντάσεις και ξαφνικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή του Πάσχα 16/04

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και οι διαδοχικές όψεις που θα σχηματίσει, συνόδου με τον Κρόνο και τετραγώνου με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, θα αναγκάσουν τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στον τρόπο που θα εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους, κατά τη διάρκεια των οικογενειακών, και φιλικών τους επαφών.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Το μυστικό για μια επιτυχημένη ερωτική σχέση είναι η επικοινωνία και οι λογικές αποφάσεις, ενώ θα πρέπει να είμαι σε ετοιμότητα για να ανταποκριθώ στο κάλεσμα της τύχης.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα !

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!