Εξάγωνο Αφροδίτης- ανάδρομου Πλούτωνα, Η ερωτική μας ζωή ανανεώνεται


Τις περισσότερες φορές, εμπόδια στον δρόμο προς την ευτυχία, δεν τα βάζουν οι άλλοι αλλά εμείς οι ίδιοι, με τις ανασφάλειες και τις αναστολές μας. Αυτές τις ημέρες όμως, θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και θα διεκδικήσουμε, με πάθος αυτό που μας αξίζει στην προσωπική μας ζωή.

Με το δεξί λοιπόν, θα κάνει την είσοδο του ο Μάιος, αφού  την 01/05 η Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (28ο 36’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα εκφράσουμε χωρίς προκαταλήψεις και αναστολές τα συναισθήματα μας και θα αφήσουμε με μεγάλη ευκολία κλειδωμένο στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ότι μας πλήγωσε.

Επίσης, θα απολαύσουμε με τον σύντροφο μας στιγμές γεμάτες πάθος και ερωτική ένταση. Ενώ από την άλλη πλευρά, οι έρωτες που θα ξεκινήσουν αυτές τις ημέρες θα έχουν το στοιχείο του μοιραίου. Ακόμα και οι εκδηλώσεις ζήλιας και κτητικότητας δεν θα είναι τόσο δραματικές, αλλά αντίθετα, θα βοηθήσουν τις ερωτικές σχέσεις να ανανεωθούν.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτοί οι δύο πλανήτες, δηλαδή η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας είναι σημαντικοί οικονομικοί δείκτες, γι’ αυτό είναι σημαντικό να  εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν για να προχωρήσουμε σε μια νέα οικονομική συνεργασία ή για να τακτοποιήσουμε τις οικονομικές μας εκκρεμότητες.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τόσο τους  Παρθένους και τους Ιχθύς όσο και τους  Καρκίνους τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε μυστικές επαγγελματικές συμφωνίες, οι οποίες θα δώσουν σημαντική ώθηση στην καριέρα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική τους ζωή θα ανανεωθεί και αυτό θα παίξει θετικό ρόλο και στην ψυχολογία τους.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να κάνουν ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα με την βοήθεια ενός φιλικού τους προσώπου. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας  θα είναι η αφορμή για να κάνουν και πάλι όνειρα για το μέλλον.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα τους φέρει σημαντικές ευκαιρίες στην δουλειά τους, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτούν. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση με ένα άτομο από το χώρο της δουλειάς τους, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να πάρουν την απόφαση και να προχωρήσουν σε αλλαγές στην εμφάνιση τους.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να αλλάξουν το τρόπο που προβάλλουν τον εαυτό τους, και αυτό θα λειτουργήσει θετικά στην επαγγελματική τους εξέλιξη. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα εκφράσουν με ευκολία τα συναισθήματα τους και θα ζήσουν έντονες στιγμές στην ερωτική τους ζωή, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα μοιραίο έρωτα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!