Εξάγωνο ανάδρομης Αφροδίτης – Ποσειδώνα, Στιγμές αγάπης !!


Οι προσωπικές μας σχέσεις και ο τρόπος που λειτουργούμε σε αυτές, επηρεάζει συνολικά την ζωή μας, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να έχουμε τον, χρόνο, την διάθεση αλλά και τις ευκαιρίες για να τις επαναξιολογήσουμε.  Για τους περισσότερους από εμάς αυτό γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία  στις επαγγελματικές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας, ενώ στις προσωπικές μας σχέσεις τα πράγματα περιπλέκονται.

Η πρώτη συνάντηση του πλανήτη που είναι συνδεδεμένος με τις σχέσεις για την νέα χρονιά, της Αφροδίτης η οποία συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι στις  05/01 σε όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (20ο 45’), μια όψη που είχε πραγματοποιηθεί στα τέλη του φθινοπώρου,  η οποία θα μας βοηθήσει να δούμε την προσωπική μας ζωή και τις σχέσεις μας με πιο αισιόδοξη ματιά. Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα, θα εκμεταλλευτούμε αυτές τις ημέρες για να ξεκουραστούμε, να ηρεμήσουμε , και να απολαύσουμε στιγμές οικογενειακής γαλήνης και ηρεμίας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Επίσης, η διαίσθηση μας θα μας βοηθήσει να μην πάρουμε βιαστικές αποφάσεις και να αξιολογήσουμε μια οικονομική πρόταση, ενώ θα είμαστε και ιδιαίτερα ψύχραιμοι στα θέματα καρδιάς, καθώς θα δώσουμε πίστωση χρόνο,  ώστε πριν πάρουμε τις οριστικές μας αποφάσεις. Από την άλλη πλευρά , πριν προχωρήσουμε στην υλοποίηση ενός νέου επαγγελματικού εγχειρήματος , που για  κάποιους μπορεί να είναι όνειρο ζωής,  θα έχουμε την δυνατότητα να εστιάσουμε την προσοχή μας σε λεπτομέρειες οι οποίες μακροπρόθεσμα θα μας γλιτώσουν από χρόνο και χρήμα.

Επίσης,  είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε ιδιαίτερα προσοχή στα όνειρα που θα δούμε αυτές τις ημέρες, γιατί, μπορεί να μας φέρουν σημαντικά προμηνύματα.  Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είναι και οι δικοί μας άνθρωποι, στους οποίους θα αποκαλύψουμε τις κρυμμένες μας ευαισθησίες. Η όψη εξάγωνου της ανάδρομη Αφροδίτης  με τον Ποσειδώνα επηρεάζει τόσο τους Αιγόκερους και τους  Καρκίνους όσο  και τους Παρθένους και τους Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης είναι 3 -/+ ημέρες. Η όψη αυτή θα επαναληφθεί για 3η φορά στις 24/02.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα τους βοηθήσει να βρουν πρακτικές λύσεις στη δουλειά τους , ενώ αρκετοί θα έχουν την δυνατότητα να ξαναδούν τις λεπτομέρειες ενός νέου επαγγελματικού σχεδίου πριν το υλοποιήσουν. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα δείξουν με ξεκάθαρο τρόπο τα συναισθήματα τους στον σύντροφο τους, δίνοντας του τον απαραίτητο χώρο και χρόνο.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα τους βοηθήσει να επαναξιολογήσουν  τα σχέδια τους για το μέλλον, ενώ πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η βοήθεια ή η καθοδήγηση που θα έχουν από άτομα του φιλικού τους κύκλου. Σε προσωπικό επίπεδο, θα μοιραστούν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους, ενώ δεν θα διστάσουν να τους  αποκαλύψουν την πιο συναισθηματική τους πλευρά.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα τους ωθήσει να επανεξετάσουν με προσοχή μια νέα οικονομική πρόταση, και να ακούσουν τα προειδοποιητικά μηνύματα που τους στέλνει η διαίσθηση τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μέσα από το ταξίδι της αυτογνωσίας θα ξαναβρούν τον αυτοσεβασμό και την αυτοπεποίθηση τους, και αυτό θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα κυρίως στις ερωτικές τους σχέσεις.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα τους ωθήσει να γίνουν πιο εξωστρεφείς τις φιλικές τους επαφές, ενώ θα επανεξετάσουν τον τρόπο που προβάλουν τον εαυτό τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα βγάλουν στην επιφάνεια την πιο ρομαντική τους πλευρά, ενώ οι αδέσμευτοι θα είναι πιο επιφυλακτικοί με τα πρόσωπα που θα γνωρίσουν μέσα από το διαδίκτυο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!