Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, πληροφορίες από το παρελθόν !!!


Στις 10/11 ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα από το  ζώδιο του Αιγόκερω (20ο 59’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο μας προικίζει το άτομο με την ικανότητα να μπορεί να δει πίσω από τις λέξεις και με αυτό τον τρόπο από την μια πλευρά να μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του, ενώ από την άλλη πλευρά να μπορεί να προσαρμόζετε σε όλες τις καταστάσεις και να λέει τα σωστά πράγματα την σωστή στιγμή ώστε να βγαίνει κερδισμένος, έχοντας ως δυνατά του όπλα το έντονο βλέμμα του και την μαγευτική του φωνή.

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Πλούτωνα έχουμε την δυνατότητα να ψάξουμε βαθιά μέσα μας και να εκφράσουμε τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματα σας , να ανακαλύψουμε σημαντικές πληροφορίες και πράγματα που έγιναν εις βάρος μας στο παρελθόν, να δούμε ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις των άλλων πίσω από τα χαμόγελα τους , ενώ θα μας εκμυστηρευτούν και πολλά κρυμμένα μυστικά.

Η όψη εξάγωνου του ανάδρομου  Ερμή  με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βάλει στην διαδικασία να επανεξετάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις μιας νέας οικονομικής συνεργασίας.  Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε το χρόνο και την ευκαιρία να αλλάξετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς, κάνοντας τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, και να τους κατακτήσετε από την αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το  ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Σκορπιού  με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις συνεργασίες σας και να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με ένα συνεργάτη σας οι οποίες το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν περάσει από σαράντα κύματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε στον / στην ερωτικό/η σας σύντροφο τα βαθύτερα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα λειτουργήσει προστατευτικά για εσάς, αφού θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας. Αυτή η εξέλιξη είναι ιδιαίτερα θετική για εσάς αφού πλέον ξέρετε ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι είναι οι εχθροί σας στο χώρο της εργασίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θετική όψη  εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής  από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ωθήσει να μπείτε στην διαδικασία και να επανεξετάσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά με τον/ την ερωτικό/ή σας σύντροφο και θα του/της ανοίξετε την καρδιά σας.

ΛΕΩΝ

Η θετική όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε τις υποθέσεις που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας και τις οποίες θεωρούσατε ότι έχετε κλείσει, ενώ αρκετοί από εσάς θα ανακαλύψετε και αρκετά κρυμμένα μυστικά. Αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε τις αποφάσεις σας και να βάλετε την καθημερινότητα σας σε άλλη ροή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο  ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τις πραγματικές προθέσεις και τι κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα των συνομιλητών σας. Αυτό θα λειτουργήσει ιδιαίτερα προστατευτικά για εσάς, αφού θα καταφέρετε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο θα αναπτύξετε και θα επικοινωνήσετε από εδώ και στο εξής τα σχέδια σας.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε για άλλη μια φορά με τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας. Αυτή τη φορά, θα καταφέρετε να εστιάσετε την προσοχή σας σε λεπτομέρειες που θεωρούσατε ότι δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, ενώ θα προσπαθήσετε με τον τρόπο σας να επηρεάσετε και τις αποφάσεις τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα  σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο σας  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του  Αιγόκερω, θα ωθήσει να γίνετε ακόμα πιο προσεχτικοί και επιφυλακτικοί με τους άλλους και να κινηθείτε βάση σχεδίου για να πετύχετε τους στόχους σας. Τα δυνατά σας όπλα δεν είναι άλλα από την έντονη διαίσθηση σας, την εκφραστική φωνή σας και το μαγνητικό βλέμμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να ακούσετε αυτή τη φορά τη φωνή της διαίσθησης σας που σας λέει να προσέχετε ορισμένα άτομα από το εργασιακό ή κοινωνικό σας περιβάλλον, τα οποία μπροστά σας το παίζουν φίλοι και πίσω από την πλάτη σας προσπαθούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα και να σας εκθέσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Πλούτωνα  ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα σας ωθήσει να μπείτε στην διαδικασία και να επανεξετάσετε τους ανθρώπους που βρίσκονται στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον με σκοπό να κατανοήσετε τις πραγματικές τους προθέσεις. Αυτό θα σας κάνει αρκετά επιφυλακτικούς και να κρατήσετε μια θέση άμυνας απέναντι τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε συζητήσεις που αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σας και οι οποίες θα πρέπει να μείνουν μυστικές για λίγο καιρό ακόμα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι, αυτή τη φορά θα είστε πιο προσεχτικοί και θα φιλτράρετε με προσοχή τις υποσχέσεις που θα σας δώσουν ώστε να είστε σίγουροι πριν κάνετε το επόμενο βήμα.

ΙΧΘΥΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει πριν βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια να τα ξαναδείτε, ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν σας έχει ξεφύγει τίποτα. Αυτό θα λειτουργήσει θετικά για εσάς καθώς θα σας βοηθήσει να δείξετε σε όλους ότι είστε σοβαροί και μετρημένοι.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, Παλιά και νέα φλερτ …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την αφορμή για να εκφράσουμε όσο πιο γλαφυρά γίνεται τις σκέψεις και τα συναισθήμα ...

Νέα Σελήνη στους Διδύμους, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έχοντας αφήσει πίσω μας την ιδιαίτερη περίοδο που βιώσαμε, αρχίζει η ζωή μας να μπα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u