Εξάγωνο Άρη – ανάδρομου Δία, Ανοίγω το δρόμο προς την επιτυχία !!


Με δυναμικό τρόπο θα κάνει την είσοδο του ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου. Την  01/09 ο Άρης από τους Διδύμους θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού (06ο 49’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Δία, θα έχουμε τις ευκαιρίες που τόσο καιρό ζητούσαμε για να αναπτύξουμε τα σχέδια μας, να κάνουμε τα επόμενα βήματα στην καριέρα μας, καθώς τώρα μπορούμε να τολμήσουμε, και αν χρειαστεί, με δικές μας πρωτοβουλίες να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που είναι απαραίτητες, για υλοποιηθούν τα όνειρα και οι φιλοδοξίες μας. Παράλληλα, έχουμε τις ψυχικές δυνάμεις για να  διακρίνουμε τις πραγματικές ευκαιρίες, και το πιο σημαντικό, θα είμαστε σε ετοιμότητα για να τις εκμεταλλευτούμε.

Από την άλλη πλευρά θα  πάρουμε δυναμικές αποφάσεις, ενώ θα υποστηρίξουμε τις επιλογές μας και θα δείξουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε, γεγονός που προκαλέσει θετικές εντυπώσεις τόσο στον προσωπικό και φιλικό μας κύκλο όσο και στον επαγγελματικό, ενώ δεν θα διστάσουμε να πάρουμε και σημαντικές πρωτοβουλίες οι οποίες αφορούν το μέλλον της προσωπικής μας ζωής.

Αυτό που επίσης θα παρατηρήσουμε σήμερα, είναι ότι θα νιώθουμε πολύ δυνατοί και γεμάτοι ενέργεια, οπότε, ο καλύτερος τρόπος για να εκτονώσουμε την ενέργεια μας ή για να διοχετεύσουμε μέρος αυτής,  είναι η γυμναστική ή η ενασχόληση μας με τα αγαπημένα μας σπορ.  Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και τους Διδύμους και τους Τοξότες,  καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για  6 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον Δία από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να επικοινωνήσουν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τις σκέψεις αλλά και τα μελλοντικά τους σχέδια  στις φιλικές και στις επαγγελματικές τους επαφές, ενώ αρκετοί θα αποδεχτούν με χαρά την πρόταση από φιλικά τους πρόσωπα να συμμετέχουν ενεργά σε διάφορες κοινωνικές δράσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό σε ένα επαγγελματικό ταξίδι να έχουν μια όμορφη περιπέτεια.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους ωθήσει να αφήσουν στην άκρη τους ενδοιασμούς και να προχωρήσουν σε μια νέα  οικονομική συνεργασία η οποία μπορεί να φαίνεται αρκετά τολμηρή, ωστόσο,  τώρα είναι  η στιγμή να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι σίγουροι για τα συναισθήματα τους και έτοιμοι να διεκδικήσουν με πάθος την καρδιά του ατόμου που τους ενδιαφέρει.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους ωθήσει να εκμεταλλευτούν τις γνωριμίες τους για να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια ή να δημιουργήσουν τις συνθήκες που χρειάζονται ώστε να συνεργαστούν μελλοντικά με ένα άτομο από τον κοινωνικό τους κύκλο το οποίο βρίσκεται σε θέση ισχύος. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να εκφράσουν τα συναισθήματα τους με ιδιαίτερο πάθος σε ένα φιλικό τους πρόσωπο.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους ωθήσει θα ακολουθήσουν τα όνειρα τους και θα πάρουν τολμηρές ίσως για κάποιους αποφάσεις για το επαγγελματικό τους μέλλον, ενώ εάν χρειαστεί δεν θα διστάσουν να κινήσουν οι ίδιοι τα νήματα από το παρασκήνιο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα γίνουν ιδιαίτερα τολμηροί με τον σύντροφο τους, ενώ κάποιοι είναι πιθανόν να ξεκινήσουν μια κρυφή ερωτική σχέση με ένα άτομο από τον εργασιακό τους χώρο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Αναζητήστε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες σας και να επικοινωνήσετε μ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!