Εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα, έμπνευση και δημιουργία…


Στις 10/03 ο πλανήτης της δράσης Άρης συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Ταύρου  , θα σχηματίσει όψη εξαγώνου  με τον κυβερνήτη των Ιχθύων  τον Ποσειδώνα (16ο 18’).
Η συνάντηση του Άρη με τον Ποσειδώνα, όποιο σχήμα και αν παίρνει, θέλει ιδιαίτερα λεπτούς χειρισμούς, και αυτό γιατί ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της  φαντασίας ενώ ο Άρης της  δράσης.  Το αποτέλεσμα αυτών των δύο είναι να μπλέκεται το ιδανικό με την ανάγκη για δράση, είτε είναι δράση για ένα στόχο ή για μια φαντασίωση . Η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα, έχει και πάρα πολλές θετικές πλευρές, αφού μας δίνει ισχυρό ένστικτο το οποίο μπορούμε να εκφράσουμε μέσω της τέχνης, ενώ παράλληλα, μπορούμε να δώσουμε σχήμα και μορφή στην έμπνευση μας. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του  2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Για άλλη μια φορά εσείς οι Κριοί βρίσκεστε μπροστά στα γεγονότα. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το  ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να δώσετε σχήμα και μορφή σε μια εμπνευσμένη ιδέα σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα την βάλετε πάνω σε σταθερές βάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η λέξη δράση έχει αρχίσει να σας γίνεται συνήθεια. Η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα,  θα σας ωθήσει να πολεμήσετε για τις ιδέες σας και μέσα από την ομάδα να ξεχωρίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε μυστικά μονοπάτια περπατάτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα, ευνοεί τις μυστικές επαφές και τις παρασκηνιακές επαγγελματικές συμφωνίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να πάτε την καριέρα σας ένα βήμα παραπέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιου των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να γίνετε ενεργά μέλη μιας ομάδας και με τη βοήθεια τους  κυνηγήσετε τα όνειρα σας που έχουν σχέση με την επέκταση σας εκτός συνόρων ή με τη δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης που θα γνωρίσετε στο εξωτερικό. 

ΛΕΩΝ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.
Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, η οποία, θα δώσει νέα πνοή στα οικονομικά σας, παράλληλα όμως, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και την δημόσια εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχουν στιγμές που νιώθετε ότι γύρω από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις το τοπίο είναι θολό. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, θα βοηθήσει να πέσουν οι μάσκες, και να δείτε ποιοι είναι δίπλα σας και μπορούν να σας στηρίξουν στα νέα επαγγελματικά σας βήματα.

ΖΥΓΟΣ

Το χαμόγελο έχει επιστρέψει και πάλι στα χείλη σας. Η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το  ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την χαμένη αυτοπεποίθηση σας, ενώ παράλληλα, θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε και να βάλετε τον εαυτό σας σε διαδικασία αποτοξίνωσης.
Η αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες ή  ενασχόλησης με θαλάσσια σπορ θα σας βοηθήσει πάρα πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε αχαρτογράφητα νερά μπαίνετε εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να δώσετε σάρκα και οστά σε μια ευφάνταστη ιδέα σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε σε μια συνεργασία που μοιάζει ιδανική, ενώ, άλλοι θα παλέψουν για έναν ιδανικό έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας κάθε άλλο παρά ήρεμοι δεν είναι. Η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα, θα ωθήσει να αναλάβετε νέες ευθύνες, όχι μόνο στο χώρο της εργασίας αλλά και απέναντι στην οικογένεια σας. Το δυνατό σας όπλο είναι, οι βάσεις που έχετε πάρει από την οικογένεια σας και πάνω σε αυτές έχετε δομήσει την συμπεριφορά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο δημιουργικές της χρονιάς για εσάς τους Αιγόκερους. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τον εσωτερικό σας κόσμο μέσα από την τέχνη και τα δημιουργήματα σας, ενώ παράλληλα, θα μπορέσετε να αναπτύξετε τις ιδέες σας με τέτοιο τρόπο,  που θα τους αφήσετε άφωνους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το  ζώδιο του Ταύρου με τον  Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να πολεμήσετε για τις αξίες και τα ιδανικά της οικογένειας, ενώ όποιος προσπαθήσει να καταπατήσει τα κεκτημένα της οικογένειας σας θα βρεθεί άσχημα μπλεγμένος.

ΙΧΘΥΣ

Ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν ταιριάζει στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι βαρετή. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το  ζώδιο του Ταύρου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να υπερασπιστείτε τις απόψεις σας με ιδιαίτερη μαχητικότητα, ενώ, ο λόγος σας θα είναι τόσο θερμός που θα παρασύρει και τον πιο απαιτητικό ακροατή σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Πλούτωνα, Οριστικά ξεκαθαρίσματα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Υπάρχουν κομβικά σημεία στην ζωή μας που καλούμαστε να πάρουμε οριστικές αποφάσει ...

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Δία, Τάσεις για υπερβολές !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτό που θα παρατηρήσουμε αυτές τις ημέρες είναι, ότι όλες οι αντιδράσεις των ανθρ ...

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u