Εξάγωνο Δία – Ουρανού, Αλλάζοντας τα δεδομένα …


Τις τελευταίες ημέρες, ο πλανήτης ταλανίζεται από σημαντικά γεγονότα, τα οποία μπορεί να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την ζωή μας. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί,  είναι αυτή που θα βάλει την σφραγίδα της στην καθημερινότητα μας τους επόμενους μήνες.

Το πόσο μεγάλες όμως θα είναι αυτές οι αλλαγές, το προσδιορίζει το περιβάλλον που τις δημιουργεί. Στις 16/02 ο πλανήτης της τύχης Δίας από τους Ιχθύς  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον πλανήτη των αλλαγών και των ανατροπών Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου (11ο 13’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου, σε Κοσμικό επίπεδο, έχουμε την αίσθηση ότι γύρω μας πολλά πράγματα θα αλλάξουν, γιατί πολύ απλά κάποιοι είναι αποφασισμένοι να το κάνουν, ακολουθώντας τα όνειρα τους, επίσης, θα δούμε γύρω μας άτομα να εμπνέονται από ισχυρές και ανατρεπτικές προσωπικότητες, οι οποίες έχουν την ικανότητα να ελίσσονται με πολύ έξυπνο τρόπο.

Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουμε έξυπνες ιδέες, τις οποίες έχουμε την δυνατότητα να υλοποιήσουμε άμεσα, ενώ από την άλλη πλευρά η επιθυμία μας είναι να μοιραστούμε τις γνώσεις και τις δεξιότητες μας με όλους. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι, από την στιγμή που γνωρίζουμε ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς, είμαστε αποφασισμένοι να μην κάνουμε πίσω και να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν χωρίς καθυστέρηση, ενώ εάν χρειαστεί, είμαστε ικανοί να τις δημιουργήσουμε.

Η όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ουρανό θα επηρεάσει τόσο τους Ιχθύς και τους Παρθένους όσο και τους Ταύρους και τους  Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Το θετικό είναι ότι αυτοί οι δυο πλανήτες δεν θα ξανασυναντηθούν μέσα στην χρονιά, ενώ κάτω από την επιρροή τους θα είμαστε για 20 περίπου ημέρες.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ουρανό θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να δώσουν τέλος στα προβλήματα που τους απασχολούν, ενώ παράλληλα θα νιώσουν δυνατοί και έτοιμοι να ακολουθήσουν τα οράματα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να διαφυλάξουν τα κεκτημένα τους, ενώ θα καταφέρουν να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα τους, αλλάζοντας το τοπίο που υπάρχει στη σχέση τους με το ταίρι τους.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ουρανό θα τους ωθήσει να μοιραστούν τις γνώσεις , όνειρα για το μέλλον και τις φιλοδοξίες τους με τους φίλους και τους συνεργάτες τους, ενώ θα ακολουθήσουν με ενθουσιασμό την διαδρομή που θα τους βοηθήσει να πετύχουν, και να αλλάξουν ουσιαστικά το μέλλον τους. Σε προσωπικό επίπεδο, η επιθυμία τους να μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, θα τους φέρει πολύ κοντά με άτομα που έχουν τις ίδιες ανησυχίες και είναι έτοιμοι να αλλάξουν την Κοσμοθεωρία τους.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ουρανό θα τους ωθήσει στην αναζήτηση νέων γνώσεων και εμπειριών, ενώ στην προσπάθεια τους να ξεχωρίσουν τόσο στο χώρο της εργασίας τους όσο και στον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, δεν θα διστάσουν να γίνου πιο τολμηροί και διεκδικητικοί, αλλάζοντας ουσιαστικά την εικόνα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, στην προσπάθεια να κερδίσουν το αντικείμενο του πόθου τους δεν θα διστάσουν να κινηθούν παρασκηνιακά, επίσης αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα ξεκινήσουν μια σχέση μέσα από την οποία θα καταφέρουν να απελευθερωθούν από τα οικογενειακά τους στερεότυπα.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ουρανό θα τους βοηθήσει να υλοποιήσουν τα πιο τολμηρά τους σχέδια με ενθουσιασμό και πάθος, ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή τους. Πολύ σημαντικό όμως, για αυτούς, είναι το γεγονός ότι έχουν την τύχη με το μέρος τους, και πρέπει να την αρπάξουν. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης τους, ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να γνωρίσουν το έρωτα που θα αλλάξει την ζωή τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!