Εξάγωνο Ερμή – Δία, Η τύχη μου χαμογελά


Την εύνοια της τύχης θα έχουμε αυτές τις ημέρες, στο χέρι μας είναι λοιπόν, να την αναγνωρίσουμε και να δεχτούμε τα δώρα της. Μια από τις πιο τυχερές ημέρες του μήνα είναι η 27/04 , όπου ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία από τους Ιχθύς (27ο 11’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου του Ερμή με τον Δία, είναι σίγουρο ότι θα έχουμε  ευχάριστες και θετικές ειδήσεις, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας και τις μελλοντικές μας προοπτικές με πιο αισιόδοξη ματιά, ενώ θα έχουμε και ευχάριστες εξελίξεις σε υποθέσεις που μας απασχολούν εδώ και καιρό και δυσκολευόμασταν να βρούμε λύσεις .

Από την άλλη πλευρά, θα καταφέρουμε να βρούμε ανθρώπους από το φιλικό και επαγγελματικό μας περιβάλλον οι οποίοι όχι μόνο θα αποδεχτούν με ευκολία τις ιδέες και τις προτάσεις μας, αλλά θα είναι πρόθυμοι να μας βοηθήσουν. Επίσης, θα έχουμε και τυχερές γνωριμίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Φυσικά, θα έχουμε ευχάριστες ειδήσεις από φίλους αλλά και την δυνατότητα, να συναντηθούμε με φιλικά μας πρόσωπα που έχουμε να δούμε καιρό. Και μιας και ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, αυτή η όψη είναι ιδανική για όσους θέλουν να αλλάξουν το μεταφορικό τους  μέσο ή να αντικαταστήσουν το κινητό τους  τηλέφωνο και να αγοράσουν κάποιο άλλο τελευταίας τεχνολογίας.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και τους Ιχθύς και τους Παρθένους που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από τους Ιχθύς θα τους βοηθήσει να βρουν λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν, ενώ παράλληλα θα εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν για να διαφημίσουν τις επαγγελματικές τους επιτυχίες και να προωθήσουν τα σχέδια τους. Σε προσωπικό επίπεδο θα νιώσουν σίγουροι για τον εαυτό τους και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στην σχέση τους με τον σύντροφο τους, όσο και με τους φίλους τους. Επίσης, θα έχουν την δυνατότητα να γοητεύσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από τους Ιχθύς θα φέρει στο δρόμο τους σημαντικές ευκαιρίες, αλλά και τυχερές γνωριμίες, οι οποίες θα τους βοηθήσουν στο μέλλον να υλοποιήσουν επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ από την άλλη πλευρά, οι ιδέες τους θα γίνουν άμεσα αποδεκτές από το φιλικό και επαγγελματικό τους κύκλο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθουν πιο κοντά με τον σύντροφο τους, ενώ ένα ταξίδι μπορεί να είναι η αφορμή για να επαναφέρουν την ηρεμία στην σχέση τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από τους Ιχθύς θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνες και πρακτικές λύσεις  στα θέματα  που θα προκύψουν στην δουλειά τους, ενώ ως επιβράβευση της καλής τους απόδοσης όλο αυτό το χρονικό διάστημα, θα αναλάβουν και νέες ευθύνες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσουν με ευκολία τα συναισθήματα τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσουν και μια νέα σχέση μέσα από το χώρο της εργασίας τους, η οποία για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει κρυφή.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από τους Ιχθύς , τους υπόσχεται ότι θα τους φέρει νέες σημαντικές συνεργασίες οι οποίες θα δώσουν σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι τους, ενώ μέσα από αυτές θα καταφέρουν να διαφημίσουν τον εαυτό τους και τις επιτυχίες τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρούν το χαμόγελο και την αυτοπεποίθηση τους, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες μπορεί να βρουν μια ελκυστική ευκαιρία και να προχωρήσουν στην αντικατάσταση του κινητού τους τηλεφώνου ή του μεταφορικού τους μέσου.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!