Εξάγωνο Ερμή – Δία, Η τύχη μου χτυπάει την πόρτα


Για 2η φορά μέσα σε ένα μήνα, θα πραγματοποιηθεί μια από τις πιο ευνοϊκές και τυχερές όψης της, χρονιάς, η συνάντηση σε όψη εξάγωνου του Ερμή, σε ορθή πορεία αυτή τη φορά, με τον Δια.  Στις  20/06 ο Ερμής από τους Διδύμους θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού (06ο 24ο’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου του Ερμή με τον Δία, θα ακολουθήσει μια σειρά ευχάριστων ειδήσεων και καλών νέων τα οποία  θα επαναφέρουν και πάλι  το χαμόγελο στο πρόσωπο μας, αλλά και την καλή μας διάθεση, καθώς με χαρά θα διαπιστώσουμε ότι τα εμπόδια που υπήρχαν στον δρόμο μας έχουν παρακαμφθεί και οι προοπτικές που ανοίγονται πλέον μπροστά μας είναι μόνο θετικές.

Αυτό για κάποιους από εμάς σημαίνει ότι , κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών μας συζητήσεων, μπορούμε με τον ενθουσιασμό μας να κερδίσουμε τους συνομιλητές μας και να περάσουμε με ευκολία τις θέσεις μας, ενώ, από την άλλη πλευρά, οι γνωριμίες που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες μπορούν να χαρακτηριστούν τυχερές, οι οποίες μελλοντικά μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο στην  επαγγελματική μας διαδρομή όσο και στην προσωπική μας ζωή.

Από την άλλη πλευρά θα έχουμε ευχάριστα νέα από φίλους που έχουμε να δούμε καιρό, ενώ έχουμε και αρκετές ξαφνικές συναντήσεις. Επίσης, μπορούμε να βρούμε και ευκαιρίες για την αγορά τηλεπικοινωνιακού υλικού του γραφείου μας ή την αγορά νέου κινητού, ενώ κάποιοι μπορεί να αποφασίσουν και την αγορά ενός νέου μεταφορικού μέσου.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Δία θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Διδύμους και τους Τοξότες όσο και τους Κριούς και τους Ζυγούς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού τους υπόσχεται πολύ ευχάριστα πράγματα καθώς αυτή την χρονική περίοδο έχετε την  τύχη με το μέρος τους. Αυτό σημαίνει ότι  το επόμενο χρονικό διάστημα, θα προχωρήσουν οι νέες επαγγελματικές σας συνεργασίες, ιδιαίτερα όσες είχαν αναβληθεί,  με  θετικά οικονομικά αποτελέσματα, ενώ, παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να προβάλλετε τις επιτυχίες σας, τόσο στον φιλικό όσο και στον επαγγελματικό σας κύκλο. Σε προσωπικό επίπεδο, μέσα από τις φιλικές σας συναναστροφές είναι πιθανό να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας , ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό, τις επόμενες ημέρες, να προχωρήσετε στην αγορά ενός νέου κινητού ή στην αντικατάσταση του μεταφορικού σας μέσου.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού θα τους βοηθήσει να βρουν οριστικές λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ θα καταφέρουν να ξεπεράσουν με μεγάλη ευκολία τα προβλήματα μπορεί να προκύψουν στην δουλειά τους, ή να  αναλάβουν και νέα καθήκοντα, εξαιτίας μια αποχώρησης στην δουλειά τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα  εκφράσουν με ευκολία τα συναισθήματα τους στους αγαπημένους τους, ενώ αυτή τη χρονική περίοδο είναι πιθανό να προκύψουν και νέοι έρωτας μέσα στο χώρο της δουλειάς τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού μόνο ευχάριστα νέα έχει για εσάς, αφού υπόσχεται για εσάς σημαντικές ευκαιρίες, τυχερές γνωριμίες, ενώ θα ανοίξει τον δρόμο να πραγματοποιηθούν όλα τα σχέδια που έχετε κάνει για την επαγγελματική σας πορεία . Επίσης, οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα είναι ιδιαίτερα τονισμένες και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα νέο έρωτα.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους βοηθήσει να γίνουν πιο ευέλικτοι και να βρουν εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν, ενώ από την άλλη πλευρά, θα βρουν έξυπνους τρόπους για να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, κάνοντας τις σωστές κινήσεις παρασκηνιακά. Σε προσωπικό επίπεδο, οι φόβοι και οι ανασφάλειες τους ανήκουν πια στο παρελθόν και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο τόσο στην εικόνα τους όσο και στην ερωτική τους ζωή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Λένε ότι το μεγαλύτερο αφροδισιακό είναι το μυαλό, γι’ αυτό και ένας έξυπνος άνθρω ...

Το ζώδιο του μήνα: Καρκίνος

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Καρκίνοι μου ,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι να εκμεταλλευτείτε ...

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου-  Θερινό Ηλιοστάσιο, γίνεται και επί ...

Τρίγωνο Αφροδίτης- ανάδρομου Πλούτωνα, Ερωτικό πάθος και εξουσία

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ερωτική μας ζωή δεν έχει νόημα εάν δεν υπάρχει σε αυτή η έξαψη και πάθος. Καθορι ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/6 – 26/6/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τυχερές γνωριμίες, έντονες ερωτικές στιγμές αλλά ενδιαφέρουσες πλανητικές αλλαγέ ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, Μερικές πινελιές ρομαντισμού …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις γωνίες που προκαλεί στην ζωή μας, η προσπάθεια μας να δούμε τα πάντα γύρω μας κά ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u