Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, τα λόγια γίνονται πράξεις …

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, τα λόγια γίνονται πράξεις …


Στις 14/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του  Αιγόκερω (14ο 28’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη εξάγωνου του Ερμή με τον Κρόνο βοηθάει το άτομο να είναι πρακτικό και να μπορεί να δουλεύει ακούραστα μεγάλες και επίπονες επιστημονικές έρευνες.

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου έχουμε την δυνατότητα οι ιδέες μας να γίνουν πράξεις, να εστιάζουμε  στην ουσία των πραγμάτων χωρίς να αναλωνόμαστε σε θεωρητικές  αναλύσεις, να βρίσκουμε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, ενώ είναι πολύ καλή για επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες οι οποίες θα έχουν διάρκεια στο χρόνο.

Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους)  και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια.
Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική  συνεργασία η οποία θα έχει διάρκεια στο χρόνο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα δείξετε στους άλλους ότι αντιμετωπίζετε τα πάντα με σοβαρότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τη σχέση σας με ένα φιλικό σας πρόσωπο που βρίσκεται μακριά, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να βάλετε τα μελλοντικά σας σχέδια σε σταθερές βάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε  την επικοινωνία με τους συναδέλφους σας, ενώ θα δείξετε ιδιαίτερο ενθουσιασμό για τις νέες σας ευθύνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει  να αναπτύξετε τα δημιουργικά  σας σχέδιο με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτή τη χρονική περίοδο θα έχουν αντέξουν στο χρόνο.

ΛΕΩΝ

Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ώστε να κάνετε πιο όμορφη και λειτουργική την καθημερινή σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω βοηθάει να αναπτύξετε τις απόψεις σας με ουσιαστικό τρόπο, ενώ θα αποφύγετε να πέσετε στην παγίδα της υπερβολικής ανάλυσης.

ΖΥΓΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω  θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα κεκτημένα της οικογένεια σας με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη  τις ιδέες σας, ενώ, είναι ιδανική για όσους από εσάς θέλετε να προχωρήσετε στην αγοραπωλησία ενός μεταφορικού μέσου από δεύτερο χέρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας δώσει έξυπνες  ιδέες, τις οποίες μπορείτε να βάλετε πολύ σύντομα σε πρακτική εφαρμογή δίνοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, είναι πολύ σημαντική για εσάς αφού θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τις φιλικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει την δύναμη και την υπομονή που χρειάζεστε για να δουλέψετε μεθοδικά ώστε να καταφέρετε να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους.

ΙΧΘΥΣ

Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να μπείτε στον κύκλο ισχυρών προσώπων οι οποίοι θα στηρίξουν τα μελλοντικά σας σχέδια.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Εξάγωνο Ήλιου-Δία, τύχη βουνό !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 13/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Δία από   ...

Πανσέληνος στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου  θα πραγματοποιηθεί στις 14/10 στις 00:07 π.μ. στο ζώδιο του ...

Αντίθεση Αφροδίτης-Ανάδρομου Ουρανού, νέα δεδομένα στις σχέσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ουρανό ο οπο ...

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η γοητεία της σαγήνης!!! Η Αφροδίτη στο Σκορπιό έρχεται να μας θυμίσει πόσο ελκυστι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u