Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Έρχονται αποκαλύψεις…

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Έρχονται αποκαλύψεις…


Στις 23/02 ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερνήτη του Σκορπιού, τον  Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω (22ο 18’). Ο Ερμής στην Αστρολογία είναι η πύλη της αντίληψης μας  , ενώ ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που είναι πάντοτε με το μέρος των ισχυρών, εκφράζει τον μαγνητισμό, την κληρονομικότητα, τον απόλυτο έλεγχο, τον πλούτο και τα βάθη της ψυχής μας. Κάτω από την επιρροή της όψης εξαγώνου έχουμε την ικανότητα να μπαίνουμε στα βάθη της ψυχής, να καταλαβαίνουμε ενστικτωδώς τι είναι αυτό που θέλουν οι άλλοι με αποτέλεσμα να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία, δίνει έντονο μαγνητισμό στη φωνή, ενισχύει την παρατηρητικότητα μας, μας βοηθάει να συγκεντρωθούμε, ενώ, μπορεί να μας βοηθήσει να λύσουμε ή να αποκαλύψουμε κρυμμένους γρίφους ή μυστικά. Η όψη εξαγώνου θα επηρεάσει θετικά εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι για εσάς περίοδος έντονων προετοιμασιών. Η  θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  Πλούτωνα είναι πολύ σημαντική για εσάς, αφού όχι μόνο σας βοηθάει να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, ταυτόχρονα όμως, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και τη λέγεται πίσω από την πλάτη σας στο χώρο της εργασίας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έτοιμοι για νέες προκλήσεις είστε εσείς οι Ταύροι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων  με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες, ενώ παράλληλα, θα σας δώσει την δυνατότητα  ενστικτωδώς να καταλάβετε τι είναι αυτό που έχουν ανάγκη η άλλοι και να τους το δώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.
Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα ευνοεί τις συζητήσεις στο χώρο της εργασίας οι οποίες έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να γίνουν οικονομικές συνεργασίες. Επίσης, η αλλαγή που θα προκύψει στην δημόσια εικόνα σας θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη   εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον  Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια και τη δημιουργία νέων συνεργασιών, οι οποίες ως στόχο θα έχουν την αποτελεσματικότερη προβολή σας.

ΛΕΩΝ

Όσο προστατευτικοί είστε με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε στην καθημερινότητα σας, άλλο τόσο απαιτητικοί είστε από αυτούς. Η θετική όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι είναι αυτό που θέλουν οι άλλοι να ακούσουν από εσάς, ώστε να μπορέσετε να τους βοηθήσετε όχι μόνο να εξελιχθούν αλλά και να ακολουθούν τις εντολές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.  Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να παρατηρήσετε τις αντιδράσεις τόσο των φίλων όσο και των συνεργατών σας, όταν μάθουν τα νέα δημιουργικά σας σχέδια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μαγευτούν.

ΖΥΓΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείται η καθημερινή σας ζωή αυτή τη χρονική περίοδο.  Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να περάσετε τις απόψεις σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ, θα έχετε και μια ευχάριστη είδηση που αφορά μια οικογενειακή σας υπόθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που όταν θέλουν να πετύχουν κάτι μπορούν να μεταμορφωθούν. Η θετική όψη εξαγώνου που θα  σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο, να πείσετε και τον πιο απαιτητικό ακροατή σας με την μαγνητική δύναμη των λόγων σας αλλά και τη φωνής σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα υπάρχει άτομο το οποίο θέλετε να φλερτάρετε που να μπορέσει να σας αντισταθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να προστατέψετε με τον καλύτερο τρόπο τα οικογενειακά σας κεκτημένα, και να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να σας πειράξουν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα τελευταία χρόνια, η μεταμόρφωση σας είναι ριζική. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε με τον καλύτερο τρόπο τις σκέψεις και τον καινούργιο σας εαυτό και στην ουσία να συστηθείτε από την αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κρυμμένα μυστικά θα βγουν αυτές τις ημέρες . Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να λύσετε ένα μυστήριο ή να ανακαλύψετε ένα μυστικό, το οποίο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία.

ΙΧΘΥΣ

Αυτό που προσπαθείτε να κάνετε αυτές τις ημέρες είναι να δώσετε μορφή στα σχέδια σας . Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  Πλούτωνα, θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε τους καλύτερους τρόπους για να προβάλετε τις σκέψεις σας στους φίλους και στους συνεργάτες σας. Μέσα από αυτές τις συζητήσεις θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά σε ισχυρούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να ξεχωρίσετε.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u