Εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, Έρχονται σημαντικές αποκαλύψεις !!


Ένα από τα δυνατά μας όπλα, αυτές τις ημέρες θα είναι η παρατηρητικότητα μας και η ικανότητα μας να αναλύουμε κάθε πληροφορία που μας δίνεται, δίνοντας σημασία σε σημεία και λεπτομέρειες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τι πραγματικά σκέφτονται οι άλλοι.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει  στις 26/03 ο Ερμής, λίγες ώρες πριν αποχωρήσει από τους Ιχθύς, θα σχηματίσει την θετική όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (28ο 19’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, όπως αναφέραμε και παραπάνω, θα είμαστε ιδιαίτερα παρατηρητικοί κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών μας επαφών και θα επικεντρωθούμε όχι μόνο στα ωραία λόγια αλλά και σε μικρές λεπτομέρειες όπως είναι οι κινήσεις ή το βλέμμα των συνομιλητών μας τα οποία μπορεί να προδώσουν τις πραγματικές τους προθέσεις, λεπτομέρειες που κάτω από άλλες συνθήκες πιθανόν να μην προσέχαμε.

Επίσης, θα μας βοηθήσει να μείνουμε εστιασμένοι στους στόχους μας και κανένας πειρασμός να μην καταφέρει να μας αποσπάσει την προσοχή . Επίσης, θα γίνουμε αποδέκτες σημαντικών αποκαλύψεων που αφορούν τόσο τον φιλικό μας κύκλο όσο και τον χώρο της δουλειάς μας, οι οποίες μπορεί να μην μας είναι ιδιαίτερα ευχάριστες.  Ενώ από την άλλη πλευρά, οι αποφάσεις που θα πάρουμε αυτές τις ημέρες θα είναι αποτέλεσμα της διαίσθησης μας. Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τόσου τους  Παρθένους και τους  Ιχθύς όσο και τους  Καρκίνους  και τους Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα τους ωθήσει να ακούσουν το ένστικτο τους και να αποδεχτούν μια επαγγελματική ή οικονομική πρόταση η οποία θα τους βοηθήσει σύντομα να ξεχωρίσουν. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν και πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη τους και να μάθουν ποιους ανθρώπους πρέπει να εμπιστεύονται και ποιους όχι.

Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να καταλάβουν τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων που προσπαθούν να τους προσεγγίσουν από τον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, παρατηρώντας τι κρύβεται πίσω από τα λαμπερά χαμόγελα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα μείνουν εστιασμένοι στους προσωπικούς τους στόχους.

Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα τους κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών τους συζητήσεων, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις των συνομιλητών τους, και αυτό θα τους βοηθήσει να αντιληφθούν την ψυχολογική κατάσταση αλλά και τις αδυναμίες των ανθρώπων που βρίσκονται απέναντι τους. Ενώ, η φωνή της διαίσθησης τους θα τους βοηθήσει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Αναζητήστε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες σας και να επικοινωνήσετε μ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!