Εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, Τίποτα δεν θα ξεφύγει από την αντίληψη μας !!


Τις τελευταίες ημέρες, θα έχουμε παρατηρήσει όλοι μας, ότι γινόμαστε αποδέκτες σημαντικών πληροφοριών και αποκαλύψεων, τις οποίες θα πρέπει να φιλτράρουμε και να διαχειριστούμε πολύ προσεχτικά, παράλληλα όμως, και εμείς οι ίδιοι δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες που πιθανόν στο παρελθόν να μας ξεφεύγαν.

Σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της παρατηρητικότητας μας, θα παίξει αυτές τις ημέρες, και συγκεκριμένα στις 15/11 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού και η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (26ο 47’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, η παρατηρητικότητα μας θα είναι ιδιαίτερα οξυμένη,  και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δίνουμε προσοχή σε λεπτομέρειες που στο παρελθόν ή κάτω από άλλες συνθήκες πιθανόν να μην δίναμε, όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης να παρατηρήσουμε την αλλαγή στην στάση του σώματος ή της χροιάς της φωνής του συνομιλητή μας.

Από την άλλη πλευρά, η λειτουργήσει ως την κινητήρια δύναμη, η οποία μας βοηθάει, όσες δυσκολίες και εμπόδια και αν αντιμετωπίζουμε αυτή την στιγμή,  να μείνουμε εστιασμένοι στους στόχους μας . Επίσης, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για σημαντικές αποκαλύψεις οι οποίες θα έρθουν μπροστά μας και θα αφορούν άτομα που βρίσκονται στον φιλικό και κοινωνικό μας κύκλο, αλλά και για συναδέλφους μας.

Σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρουμε θα παίξει το ένστικτο και η διαίσθηση μας τα οποία και πρέπει να ακούσουμε. Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τόσου τους  Ταύρους και τους  Σκορπιούς όσο και τους  Καρκίνους  και τους Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, ακούγοντας μόνο το ένστικτο τους,  που αφορούν το μέλλον μιας οικονομικής συνεργασίας, η οποία θα αλλάξει την εικόνα τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, όσο και αν αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν είναι τόσο θετικά, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που υπάρχουν, και να έρθουν πιο κοντά με τον σύντροφο τους, ενώ παράλληλα θα ακολουθήσουν πλάγιους τρόπους για να επηρεάσουν τις αποφάσεις τους.

Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν τους φίλους από τους εχθρούς τους στο χώρο της εργασίας τους, και να προχωρήσουν να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που υπάρχουν αυτή την στιγμή, και να μείνουν εστιασμένοι στους στόχους τους. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η οξυμένη παρατηρητικότητα τους, η οποία θα τους βοηθήσει να αντιληφθούν τις αλλαγές στην συμπεριφορά των δικών τους ανθρώπων.

Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν το παρασκήνιο που υπάρχει στο χώρο της εργασίας τους, ενώ παράλληλα θα καταφέρουν να βρουν τρόπους για να προωθήσουν τα μελλοντικά τους σχέδια, και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των φίλων και των συνομιλητών τους. Σημαντικό ρόλο σε αυτό, θα παίξει η ικανότητα τους να αντιλαμβάνονται την ψυχολογική διάθεση αλλά και τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται απέναντι τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κερδίσουν την προσοχή του ατόμου που τους ενδιαφέρει με την γοητεία και τον μαγνητισμό τους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 4/12 – 11/12/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γεμάτη εκπλήξεις, αλλά και έντονες στιγμές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, ...

Τετράγωνο Ερμή -ανάδρομου Ποσειδώνα, Σκέψου πριν αποφασίσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στα αυτιά μας αυτές τις ημέρες έρχονται διάφορες ειδήσεις , οι οποίες άλλες είναι μ ...

Αντίθεση Αφροδίτης- ανάδρομου Άρη, Ερωτικές αντιπαραθέσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούμε να υπάρχει αρκετή ένταση στις σχέσεις, ...

Εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, Προχωράω μπροστά με σταθερά βήματα ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, οι περισσότεροι από εμάς, αυτό που θέλουμε είναι ν ...

Αντίθεση Ερμή – ανάδρομου Άρη, Ο εγωισμός είναι κακός σύμβουλος !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι ανθρώπινες σχέσεις όσο εύκολα ξεκινάνε, άλλο τόσο εύκολο είναι να διαλυθούν, η β ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u