Εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, Τίποτα δεν θα ξεφύγει από την αντίληψη μας !!


Τις τελευταίες ημέρες, θα έχουμε παρατηρήσει όλοι μας, ότι γινόμαστε αποδέκτες σημαντικών πληροφοριών και αποκαλύψεων, τις οποίες θα πρέπει να φιλτράρουμε και να διαχειριστούμε πολύ προσεχτικά, παράλληλα όμως, και εμείς οι ίδιοι δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες που πιθανόν στο παρελθόν να μας ξεφεύγαν.

Σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της παρατηρητικότητας μας, θα παίξει αυτές τις ημέρες, και συγκεκριμένα στις 15/11 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού και η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (26ο 47’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, η παρατηρητικότητα μας θα είναι ιδιαίτερα οξυμένη,  και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δίνουμε προσοχή σε λεπτομέρειες που στο παρελθόν ή κάτω από άλλες συνθήκες πιθανόν να μην δίναμε, όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης να παρατηρήσουμε την αλλαγή στην στάση του σώματος ή της χροιάς της φωνής του συνομιλητή μας.

Από την άλλη πλευρά, η λειτουργήσει ως την κινητήρια δύναμη, η οποία μας βοηθάει, όσες δυσκολίες και εμπόδια και αν αντιμετωπίζουμε αυτή την στιγμή,  να μείνουμε εστιασμένοι στους στόχους μας . Επίσης, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για σημαντικές αποκαλύψεις οι οποίες θα έρθουν μπροστά μας και θα αφορούν άτομα που βρίσκονται στον φιλικό και κοινωνικό μας κύκλο, αλλά και για συναδέλφους μας.

Σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρουμε θα παίξει το ένστικτο και η διαίσθηση μας τα οποία και πρέπει να ακούσουμε. Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τόσου τους  Ταύρους και τους  Σκορπιούς όσο και τους  Καρκίνους  και τους Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, ακούγοντας μόνο το ένστικτο τους,  που αφορούν το μέλλον μιας οικονομικής συνεργασίας, η οποία θα αλλάξει την εικόνα τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, όσο και αν αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν είναι τόσο θετικά, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που υπάρχουν, και να έρθουν πιο κοντά με τον σύντροφο τους, ενώ παράλληλα θα ακολουθήσουν πλάγιους τρόπους για να επηρεάσουν τις αποφάσεις τους.

Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν τους φίλους από τους εχθρούς τους στο χώρο της εργασίας τους, και να προχωρήσουν να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που υπάρχουν αυτή την στιγμή, και να μείνουν εστιασμένοι στους στόχους τους. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η οξυμένη παρατηρητικότητα τους, η οποία θα τους βοηθήσει να αντιληφθούν τις αλλαγές στην συμπεριφορά των δικών τους ανθρώπων.

Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν το παρασκήνιο που υπάρχει στο χώρο της εργασίας τους, ενώ παράλληλα θα καταφέρουν να βρουν τρόπους για να προωθήσουν τα μελλοντικά τους σχέδια, και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των φίλων και των συνομιλητών τους. Σημαντικό ρόλο σε αυτό, θα παίξει η ικανότητα τους να αντιλαμβάνονται την ψυχολογική διάθεση αλλά και τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται απέναντι τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κερδίσουν την προσοχή του ατόμου που τους ενδιαφέρει με την γοητεία και τον μαγνητισμό τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 16/4 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Λέοντα Η Σελήνη στις 16/04 στις 05.24 το πρωί θα περάσει στον Λέοντα και θα μ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εκφράσετε τις ιδέες σας ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 16 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ...

Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 14-22 Απριλίου ποια ζώδια ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα αυτή;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 14 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ιδέες μπορούν να πρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!