Εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, Μοιράζομαι τα όνειρα μου για το μέλλον …


Το πνεύμα των Χριστουγέννων έχει αρχίσει αυτές τις ημέρες να κάνει το θαύμα του, καθώς γύρω μας υπάρχει διάχυτη χαρά και αισιοδοξία. Καταλυτικό ρόλο στην καλή μας διάθεση θα παίξε στις  24/12 η  όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (22ο 46’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα κυριαρχήσει η χαρά και η αισιοδοξία καθώς πλέον, μπορούμε να κάνουμε σχέδια  για την επόμενη χρονιά, χωρίς φόβο,  τόσο για την προσωπική μας ζωή όσο και για την καριέρα μας. Αυτή τη φορά τα σχέδια δεν θα είναι στον αέρα, καθώς θα σκεφτούμε κάθε λεπτομέρεια, ενώ  για την υλοποίηση τους είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε με επιμονή, επιμονή αλλά μέθοδο, άλλωστε το μάθημα που πήραμε τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι τίποτα δεν μας χαρίζεται στο πιάτο, αλλά αντίθετα χρειάζεται σκληρή δουλειά και πειθαρχία.

Εάν κάτι είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες, είναι να ακούσουμε το ένστικτο μας το οποίο και δεν θα μας προδώσει. Έτσι κατά τη διάρκεια των διάφορων φιλικών  και κοινωνικών προσκλήσεων θα μπορέσουμε  να προβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο τις ικανότητες μας, τις προσωπικές και επαγγελματικές μας επιτυχίες, κρύβοντας παράλληλα με έξυπνο τρόπο τα τρωτά μας σημεία. Σε προσωπικό επίπεδο, με κάθε σοβαρότητα και χωρίς φόβο θα εξωτερικεύσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας στους αγαπημένους μας, τους οποίους θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να κάνουμε χαρούμενους.

Από την άλλη πλευρά, εάν νιώσουμε πιεσμένοι είναι πιθανό, χωρίς δεύτερες σκέψεις να πούμε μικρά αθώα ψέματα. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα  θα επηρεάσει θετικά τόσο  τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους, όσο και  τους Παρθένους και τους Ιχθύς  που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω  με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να προβάλλουν τον εαυτό τους και να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, γεγονός που θα τους βοηθήσει να δουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Σε προσωπικό επίπεδο, θα μοιραστούν με κάθε σοβαρότητα τα συναισθήματα τους με το ταίρι τους, και θα κάνουν μαζί σχέδια για το κοινό τους μέλλον.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μόνο θετική θα είναι για εσάς, αφού θα σας βοηθήσει να μοιραστείτε με τους φίλους και τους γνωστούς σας τα επαγγελματικά σας πλάνα, προβάλλοντας την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας, και βάζοντας παρακαταθήκη για μελλοντικές επιτυχημένες συνεργασίες. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να γοητεύσετε και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη ενός ατόμου που θα γνωρίσετε σε ένα φιλικό κάλεσμα.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους φέρει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση, την οποία θα αποφασίσουν άμεσα εάν θα δεχτούν ή όχι, ακούγοντας μόνο την διαίσθηση τους.  Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή , νιώθουν πλέον αρκετά σίγουροι και δυνατοί για τον εαυτό τους, και αυτό θα τους βοηθήσει να βγουν νικητές στο παιχνίδι του έρωτα.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο χαρούμενη και εξωστρεφή τους πλευρά, και αυτό θα είναι η αφορμή για να μοιραστούν με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα μελλοντικά τους σχέδια με τους φίλους και τους συνεργάτες τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό στην προσπάθεια τους να μην δυσαρεστήσουν τους αγαπημένους τους ή για να αποφύγουν δυσάρεστες καταστάσεις να καταφύγουν στα γνωστά κατά συνθήκη ψέμματα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!