Εξάγωνο Ήλιου – Άρη, Δράση και πρωτοβουλίες !!


Η ικανότητα μας να δίνουμε σχήμα και μορφή στα όνειρα και στις ιδέες μας, είναι αυτή που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, άλλωστε πόσοι από εμάς έχουμε δει ανθρώπους δίπλα μας, που είχαν πολύ καλές ιδέες τις οποίες, είτε λόγω συνθηκών ή δικής τους αναβλητικότητας έμειναν μόνο στα χαρτιά. Για να γίνει κάτι πραγματικότητα, χρειάζεται τόλμη, πρωτοβουλία και δράση.

Μια ιδανική στιγμή, είναι στις 07/05, κατά τη συνάντηση σε όψη εξάγωνου του  Ήλιου από το ζώδιο του Ταύρου με τον πλανήτη της δράσης Άρη  από τους Ιχθύς (16ο 50’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη, η επιθυμία μας να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας θα μας βοηθήσει να πάρουμε πρωτοβουλίες κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης και να αναπτύξουμε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα μελλοντικά μας σχέδια.

Επίσης, θα γίνουμε πιο τολμηροί,  και διεκδικητικοί στο παιχνίδι του έρωτα, γεγονός που θα εκπλήξει ευχάριστα τον σύντροφο μας. Από την άλλη πλευρά, οι αποφάσεις που θα πάρουμε για το επαγγελματικό μας μέλλον μπορεί να φαίνονται αρκετά παράτολμες και ριψοκίνδυνες, ωστόσο, εμείς είμαστε σίγουροι ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να τολμήσουμε. Μερικές από τις αποφάσεις που μπορεί να πάρουμε είναι να διακόψουμε κάποιες κακές συνήθειες.

Επίσης, επειδή αυτές τις ημέρες θα είμαστε γεμάτοι ενέργεια, ένας από τους τρόπους για να την  εκτονώσουμε δημιουργικά, και να έχουμε πολλαπλά οφέλη είναι μέσω της άσκησης. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη θα επηρεάσει τόσο τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, καθώς και  όσους έχουν Ωροσκόπο ή  προσωπικούς πλανήτες.

Ιδιαίτερα για τους Ταύρους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους θα πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες, αλλά και αποφάσεις υψηλού ρίσκου.Η επιρροή τις όψης ισχύει για 11 ημέρες -/+

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη από τους Ιχθύς θα τους βοηθήσει να βάλουν σε πρακτική εφαρμογή τις ιδέες και τα σχέδια τους, και να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσουν να εκφράσουν τα συναισθήματα τους στον σύντροφο και στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη από τους Ιχθύς θα τους ωθήσει να βγάλουν στην επιφάνεια το δυναμικό τους πρόσωπο και να πάρουν αποφάσεις υψηλού ρίσκου, που κάτω από άλλες συνθήκες να διστάζανε. Σε προσωπικό επίπεδο, θα τολμήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους με τον σύντροφο τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη από τους Ιχθύς θα τους ωθήσει να σχεδιάσουν τα μελλοντικά βήματα στην καριέρα τους, ενώ είναι πιθανό να πάρουν την πρωτοβουλία και να κινηθούν παρασκηνιακά, στην προσπάθεια τους να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση μέσα από το χώρο της εργασίας τους η οποία θα πρέπει να μείνει μυστική.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη από τους Ιχθύς  θα τους ωθήσει να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν, και να αναπτύξουν τα μελλοντικά τους σχέδια στους φίλους τους, ενώ είναι πιθανό να ζητήσουν την βοήθεια ενός ατόμου από τον φιλικό ή κοινωνικό τους κύκλο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα γοητεύσουν τους φίλους τους με το χιούμορ και την εξωστρέφεια τους, ενώ είναι πιθανό να προκύψει και μια ερωτική περιπέτεια με ένα φιλικό τους πρόσωπο.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά από 11/2  περίπου χρόνο ο πλανήτης της δράσης Άρης, επιστρέφει στο σπίτι του, κα ...

Τρίγωνο ανάδρομου Ερμή- ανάδρομου Πλούτωνα, Πολύτιμες πληροφορίες

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σημαντικές εξελίξεις θα έχουμε αυτές τις ημέρες, οι οποίες θα είναι προάγγελος σημ ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, Η ερωτική μου ζωή σταθεροποιείται !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτό που αποζητάμε στην ζωή μας είναι σταθερότητα, ιδιαίτερα στις προσωπικές και ε ...

Εξάγωνο ανάδρομου Ερμή -Άρη, Η επιτυχία χρειάζεται ευελιξία και αποφασιστικότητα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κάποιες φορές οι καταστάσεις μας αναγκάζουν να βρούμε άμεσες λύσεις, όχι ακολουθώ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 22/5 – 29/5/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές και πολλές ευκαιρίες θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλ ...

Εξάγωνου Ήλιου – Δία, Το κάλεσμα της τύχης !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Όλοι μας αυτό που θέλουμε στην ζωή μας, είναι να μας δοθούν οι ευκαιρίες για να αποδ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u