Εξάγωνο Ήλιου – Ουρανό, Δρομολογώ τις αλλαγές στην ζωή μου ..


Η ψευδαίσθηση με την οποία όλοι μας μεγαλώνουμε είναι ότι, εμείς έχουμε τον έλεγχο της ζωής μας, γι’ αυτό και προτιμούμε να  μένουμε εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση την οποία γνωρίζουμε. Η ζωή όμως για να εξελιχθεί, και να έχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, χρειάζεται αλλαγές, οι οποίες γίνονται πιο εύκολα, και είναι επιτυχημένες, όταν εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα στην ζωή μας.

Στις  02/03 ο Ήλιος που από τους Ιχθύς  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (11ο 36’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό, θα τολμήσουμε να κάνουμε πράξη τα όνειρα μας. Για να το πετύχουμε, είναι απαραίτητο να κόψουμε τους δεσμούς μας με το παρελθόν ή με ότι μας κρατάει στάσιμους, να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να μην φοβηθούμε τα νέα ξεκινήματα,  ενώ εάν χρειαστεί μπορούμε να κινηθούμε με ευελιξία και να μην διστάσουμε να αναθεωρήσουμε τα σχέδια μας.

Το πιο σημαντικό όμως είναι να μην φοβηθούμε τις συγκρούσεις, γιατί η πίστη στον εαυτό μας, η τόλμη μας αλλά και ο ενθουσιασμός μας θα είναι τα μυστικά της επιτυχίας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους  Παρθένους και τους  Ιχθύς όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιού που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου  δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα . Ιδιαίτερα για τους Ιχθύς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, κατά τη διάρκεια της φετινής γενέθλιας χρονιάς τους θα κάνουν τολμηρές αλλαγές στην ζωή τους. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

Στα ζώδια της  Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα τους ωθήσει να βάλουν σε πρακτική εφαρμογή τα πιο τολμηρά επαγγελματικά τους σχέδια, τα οποία θα τους βοηθήσουν να ξεχωρίσουν, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό ορισμένοι και προχωρήσουν και σε τολμηρές οικονομικές κινήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, η αλλαγή στην ζωή τους θα έρθει την στιγμή που θα τολμήσουν να σπάσουν τους δεσμούς τους με άτομα από το παρελθόν ή πεποιθήσεις που τους κρατάνε πίσω.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα τους βοηθήσει να βρουν συνοδοιπόρους για τα μελλοντικά τους σχέδια, μέσα από τον φιλικό ή κοινωνικό τους κύκλο, ενώ πολύ σημαντικό για αυτούς θα είναι το γεγονός ότι θα πάψουν να είναι συντηρητικοί και θα γίνουν πιο τολμηροί. Σε προσωπικό επίπεδο, ο ενθουσιασμός και η εξωστρέφειας τους θα τους βοηθήσει να έρθουν πιο κοντά με ανθρώπους εντελώς διαφορετικούς από αυτούς.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα τους ωθήσει να αναθεωρήσουν τα σχέδια τους και να ρίξουν τους τίτλους του τέλους σε μια συνεργασία ή να προχωρήσουν σε μια συνεργασία η οποία φαίνεται αρκετά τολμηρή για αυτούς. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσουν πιο σίγουροι για τον εαυτό τους, ενώ εάν χρειαστεί δεν θα διστάσουν να συγκρουσθούν με το περιβάλλον τους για να υπερασπιστούν τον σύντροφο τους ή τις ιδέες τους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα τους  ωθήσει να πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους και να κάνουν μια νέα αρχή, αρκετοί θα προσπαθήσουν να δώσουν σάρκα και οστά σε ένα φιλόδοξο σχέδιο και να κάνουν ένα τολμηρό επαγγελματικό ξεκίνημα, το οποίο θα εκπλήξει ευχάριστα το περιβάλλον τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική τους ζωή και αρκετοί θα είναι αυτοί που θα τολμήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην ζωή τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!