Εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, Ξαναβρίσκω την αυτοκυριαρχία μου !!


Στη ζωή μας υπάρχουν στιγμές που γινόμαστε από τους άλλους αποδέκτες περίεργων συμπεριφορών και  προκλήσεων, για να βγούμε αλώβητοι από αυτές τις καταστάσεις, είναι σημαντικό να διατηρούμε τον αυτοέλεγχο μας . Σε αυτό θα μας βοηθήσει, στις  18/11 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (26ο 31’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα μας είναι ιδιαίτερα εύκολο  να διατηρήσουμε την ψυχραιμία, τον έλεγχο και την αυτοκυριαρχία μας, και αυτό γιατί αντί να λειτουργήσουμε με οδηγό το συναίσθημα, θα πάρουμε τις αποστάσεις μας και θα παρατηρήσουμε με προσοχή τα γεγονότα και την συμπεριφορά των ανθρώπων των φίλων και των συναδέλφων μας, σε αντίθεση με το παρελθόν, αυτή τη φορά θα δώσουμε μεγαλύτερη σημασία και προσοχή δίνοντας σε λεπτομέρειες ή κινήσεις τις οποίες στο παρελθόν δικαιολογούσαμε .

Από την άλλη πλευρά θα νιώσουμε ότι πατάμε γερά στα πόδια μας και πλέον είμαστε σίγουροι  για τις αποφάσεις και τις επιλογές μας,  αυτό θα αποτελέσει την κινητήριο μας δύναμη καθώς πλέον νιώθουμε ότι μπορούμε να μείνουμε  εστιασμένοι στους στόχους μας. Επίσης, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να δώσουμε  οριστικές λύσεις σε οικονομικές υποθέσεις, αλλά και θέματα που μας απασχολούν εδώ και αρκετό καιρό. 

Τα δυνατά μας όπλα θα είναι η  παρατηρητικότητα και το ένστικτο μας, τα οποία θα μας βοηθήσουν  να εντοπίσουμε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας, και να απομακρυνθούμε από ανθρώπους οι οποίοι κάθε άλλο παρά θέλουν το καλό μας. Επίσης, κατά τη διάρκεια φιλικών ή κοινωνικών συζητήσεων θα μας είναι πιο εύκολο να δεχτούμε απόψεις εντελώς διαφορετικές από τις δικές μας, οι οποίες θα οδηγήσουν στην διεύρυνση των πνευματικών μας οριζόντων.

Ίσως ένα από τα μαθήματα που θα κληθούμε να πάρουμε αυτές τις ημέρες είναι να ακούμε την διαίσθηση μας, να επιμένουμε σε αυτά που θέλουμε, και ότι μόνον εμείς μπορούμε να μεταμορφώσουμε τον εαυτό μας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει τόσο τους Ταύρους  και τους Σκορπιούς όσο και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, η φετινή γενέθλια χρονιά τους θα είναι μια χρονιά αναγέννησης. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα τους βοηθήσει να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και να προχωρήσουν σε οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα είναι καθοριστικές για την καριέρα τους. Σε προσωπικό επίπεδο,  θα ξαναβρούν τον αυτοέλεγχο τους και αυτό θα λειτουργήσει θετικά και στην ερωτική τους ζωή.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να έρθουν κοντά σε σημαντικά πρόσωπα, μέσα από το φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα μελλοντικά τους σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα πρόσωπο το οποίο θα αλλάξει την Κοσμοθεωρία τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα τους βοηθήσει να ολοκληρώσουν με επιτυχία μια οικονομική συμφωνία, η οποία θα ισχυροποιήσει την παρουσία τους στο χώρο της δουλειάς τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να προστατεύσουν τα κεκτημένα τους στην σχέση τους με τον σύντροφο τους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να πετύχουν με υπομονή και επιμονή τα σχέδια τους, και να ξαναπάρουν τον έλεγχο της ζωής τους στα χέρια τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσουν έναν έρωτα που θα τους βοηθήσει να αναγεννηθούν ερωτικά και συναισθηματικά.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια δημιουργική και γεμάτη ενέργει ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 21-28 Ιουλίου 2024. Καυτή και γεμάτη με σημαντικά γεγονότα!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Καυτή και γεμάτη σημαντικά πλανητικά γεγονότ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 20 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!